Combray, Paula’s Choice, The Ordinary, La Roche-Posay, Bapscarcare, Iconic Elements

06:32 - 03:55
luistertijd 06:32 - leestijd 03:55

Hoewel pigmentvlekken onschuldig zijn, worden ze toch door veel mensen als storend ervaren. We willen er het liefst van af omdat ze zorgen voor een ongelijkmatige teint. Gelukkig zijn er een heleboel producten uitgebracht waarmee je je pigmentvlekken kunt verzorgen, camoufleren en verminderen. In de online BeautyJournaal shop vind je een aantal van deze producten. In dit artikel bespreken we ze met je!

Combray huidolie

Combray is de meest unieke huidverzorging die wij kennen. Het bevat maar 2 stoffen en daarmee doet het álles voor de huid wat je wenst. Het unieke antioxidant Oxofulleram zuigt vrije radicalen uren lang op. Plantaardige olie verzacht en voedt de huid.

Door dagelijks gebruik van Combray verminderen rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken aanzienlijk, ook poriën minimaliseren. De huidolie werkt helend en kalmerend op een rode geïrriteerde of gestreste huid. Het verbetert het aanzien van huidongemakken. Het is ook heerlijk als aftersun product.

Er is een nourishing olie met arganolie, een regenerating olie voor de gecombineerde tot gevoelig-vette huid met druivenpitolie en een rejuvenating olie met avocado olie voor de rijpere, droge huid. Je shopt nu een kennismakingsset voor € 30,00.

Paula’s Choice Daily Wrinkle Defense SPF30

BeautyJournaals tester en model Mandy blijft altijd weer bij deze supergoede crème terugkomen, ook al probeert ze regelmatig wat nieuws. Waarom?

paula's choice

‘Deze dagcrème bevat een klein tintje die precies aansluit op mijn huidskleur. Deze crème oogt heel natuurlijk en zo zie ik er niet heel opgemaakt uit. Geen foundation dragen vind ik vaak net te weinig, maar dagelijks foundation dragen hoeft van mij ook niet. Daarom is dit product ideaal. Het is daarnaast ook erg betaalbaar. En een groot pluspunt: er zit factor 30 in als bescherming voor de zon. Ideaal als je huid een beetje gecombineerd is, zoals die van mij.’

The Ordinary Ascorbyl Glucooside Solution 12% Serum Vitamin C

Vitamine C is een heel belangrijke stof waarvan je huid niet genoeg krijgt als het gaat om de weerbaarheid tegen UV-straling en wat daar aan verouderingsverschijnselen uit voortvloeit: pigmentvlekken, dofheid, rimpels en verslapping.

Vitamine C hoort in je dagelijks verzorgingsritueel te zitten. Overdag! Op BeautyJournaal hebben we uitstekende artikelen over alle soorten vitamine C die er zijn en welke goed zijn. Lees hier een overzichtsartikel van soorten.

the ordinary

12% vitamine C

Wat inmiddels ook duidelijk is en waaraan fabrikanten gelukkig gehoor geven, is dat je de C het beste in een concentratie boven de 10% kan toevoegen. The Ordinary heeft het goed begrepen. Dit serum bevat 12% en het is super betaalbaar. Hoewel er zeker hoogwaardiger derivaten van C te vinden zijn, is de prijs-kwaliteit verhouding van The Ordinary Vitamine C serum erg goed. Doen dus!

Mocht je ook voor de nacht een stoot vitamine C  (L-ascorbinezuur) willen hebben, dan is deze Vitamine C Suspension 30% in siliconen een goede oplossing. Let wel: niet combineren met niacinamide of peptidenserums.

La Roche-Posay Anthelios Mineral One SPF50

la roche posay

La Roche-Posay claimt met Mineral One spf 50 de eerste dagelijkse minerale bescherming voor de gevoelige huid te zijn, die slechts één mineraal UV-filter gebruikt voor een breed spectrum bescherming (UVA, UVB, IR-A en zichtbaar licht). Met titaandioxide. Het biedt een natuurlijke dekking, hydrateert je huid gedurende 24 uur.

Resultaten

Zeer hoge bescherming. Matterende dekking. Eenvoudig aan te brengen. Met behulp van één mineraal UV-filter (titaandioxide) levert het een breedspectrumbescherming om door UV veroorzaakte huidveroudering af te remmen. Denk hierbij aan rimpelvorming en pigmentschade.

Het product is verrijkt met vitamine E en bronwater ter ondersteuning tegen oxidatieve stress door luchtvervuiling en infrarood licht uit zonlicht. Ook bevat het Titaan Dioxide en Hyaluronzuur.

Gebruik

Dagelijkse lichte crème. Niet vet. Niet plakkerig. Matte en natuurlijke dekking. Breng aan als laatste stap van je huidverzorgingsroutine. Regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na transpireren of afdrogen.

Beschikbaar in kleuren van light tot dark brown!

Bapscarcare Littekengel met UV-filterbapscarcare

De Bapscarcare Littekengel is een geurloze en sneldrogende siliconengel die zowel oude als nieuwe hypertrofische en keloïde littekens kan verbeteren. Dit product is ideaal om pigmentvlekken mee te behandelen die op littekens zijn ontstaan ter gevolge van de zon.

De gel maakt littekens vlakker, zachter en gladder, verlicht jeuk en irritatie en zal de roodheid van het litteken verminderen. De siliconen littekengel heeft een zonnefactor 25 (SPF 25) die het litteken beschermt tegen schadelijke zon- en uv-straling.

Iconic Elements Mineral Sunscreen SPF30 Face

Zonlicht geeft ons positieve energie, warmte en produceert vitamine D in de huid. Daarentegen wil je jezelf goed beschermen tegen de schadelijke gevolgen ervan. Om onbezorgd volop van de zon te kunnen genieten hebben we onze eigen zonnebrandcrème gemaakt. De Iconic Elements Mineral Sunscreen SPF 30 voor het gezicht dekt 97% tegen het ultraviolette zonlicht. Ter referentie SPF 50 dekt 98% tegen het ultraviolette zonlicht.

Minerale filters

Iconic Elements Sunscreen maakt gebruik van 100% –  niet nano -minerale filters, titanium dioxide en zinkoxide. Deze combinatie zorgt voor een optimale en veilige dekking. De minerale filters verstrooien net als een spiegel het zonlicht en kaatsen de straling van je lichaam af.

Iconic Elements Mineral Sunscreen SPF30 – géén hormoonverstorende stoffen:iconic elements

Iconic Elements Minerale Zonnebrandcrème werkt direct na het aanbrengen. Herhaal om de 2 uur en na intensief sporten om voldoende bescherming te behouden. Goed uitsmeren over de huid totdat de zonnebrandcrème niet meer zichtbaar is.

 

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

Lees ook