Betaalbare make-up en verzorgingsproducten van de influencers!

08:57 - 05:22
luistertijd 08:57 - leestijd 05:22

MEAUXMEAUX BEAUTY

Het sieradenmerk MEAUXMEAUX van influencer Monica Geuze en modeontwerpster Danique Bossers wordt uitgebreid met een limited beautylijn. Vanaf vandaag zijn de 100% vegan MEAUXMEAUX BEAUTY make-up kits exclusief verkrijgbaar bij het Kruidvat. Voor deze kits heeft het merk de handen ineengeslagen met professionals uit de beautybranche. Ik heb het gouden setje ontvangen en ga deze in dit artikel uitgebreid met je doornemen.

meauxmeaux beauty

Drie sets voor drie verschillende looks

Er zijn totaal drie beautykits samengesteld met daarin onmisbare producten voor het creëren van verschillende looks. Je hebt keuze uit de kleur nude, red of gold. De setjes bevatten allemaal een zwarte volume mascara, een intense highlighter en een liquid lipstick. In mijn setje zit dus (naast de zwarte mascara) een glanzende goud/roze liquid lipstick en een mooie lichtgouden highlighter. Ik ben zo benieuwd, maar eerst werpen we een blik op de skincare producten!

meauxmeaux kit

Skincare is selfcare

Naast de beautykits lanceert MEAUXMEAUX BEAUTY nog drie verzorgende producten voor het gezicht. Ik heb het pre make-up masker en de setting spray ontvangen, maar er is ook nog een glossy lip, eye & face balm ontworpen. Deze balsem verzorgt en beschermt het gezicht en laat ook nog eens een mooie glans achter. Over de andere andere producten vertel ik je straks meer.

100% vegan

Alle producten in deze collectie zijn 100% vegan, niet getest op dieren en zijn erg scherp geprijsd. De huidverzorgingsproducten hebben daarnaast een heerlijke geur. Je kunt de beautykits vanaf vandaag exclusief bij het Kruidvat shoppen voor slechts €14,95. De huidverzorgingsproducten zijn los verkrijgbaar. Benieuwd of het een ritje naar het Kruidvat waard is? Laat de test beginnen.

meauxmeaux masker

Pre Make-up Mask – Glow

Het Pre Make-up Mask is een verzorgend masker en een make-up primer in één. Er zijn twee varianten: matte en glow. Ik heb de glow versie ontvangen, deze zorgt voor een stralende huid. Dit leave-on masker breng je 10 tot 15 minuten aan voordat je van start gaat met je make-up. Het masker verzorgt en hydrateert intensief en heeft een heerlijke geur met noten van bergamot, mandarijn en limoen. Op de ingrediëntenlijst vind ik shea butter, cacao boter, kokosolie, hyaluronzuur, tsubaki olie en pink pomelo extract.

textuur masker

Shop het masker hier online

 

Creamy formule

Het masker heeft een creamy formule die geleidelijk intrekt. Ik breng een dun laagje aan, maar je ziet hem niet echt liggen op de huid. Mijn gezicht wordt een beetje glanzend, maar er zitten geen opvallende glitters in bijvoorbeeld. Het masker plakt licht, maar is niet irritant plakkerig. Eigenlijk precies hoe een goede make-up primer moet zijn zodat de make-up hier straks mooi aan kan hechten.

meauxmeaux masker

Natuurlijke glowy look

Na 5 minuten had ik al wel het idee dat ik kon beginnen met het aanbrengen van mijn make-up, maar ik heb de 10 minuten netjes volgehouden. Je hoeft het masker niet af te wassen en dus breng ik hier direct mijn foundation over aan. Het laat mijn huid echt stralen en geeft een mooie glow, zeker in combinatie met een wat dunnere foundation. Heel natuurlijk! Ik ben fan.

meauxmeaux gold kit

Goldmember Beautykit

Tijd om de make-up uit te testen. Ik ben zo benieuwd! De highlighter lijkt me erg mooi, maar over de kleur van de lipstick heb ik zo mijn twijfels. Ik draag zelf vaak matte lipsticks, maar deze lijkt wel erg glanzend en metallic-achtig. Ook mooi als liquid oogschaduw bijvoorbeeld, maar ik kan niet zo snel zien of dit product ook eye-safe is. Het setje komt overigens ook met een superschattig love armbandje van MEAUXMEAUX. Hoe dan ook, laten we beginnen.

meauxmeaux armband

Shop deze set hier online

 

Gouden highlighter

Na mijn basis breng ik gelijk de highlighter aan, deze heeft een mooie gouden en champagne-achtige kleur. In mijn ogen is dit de perfecte kleur highlighter, zeker voor mijn teint. Hij is mooi intens, maar ook goed op te bouwen. Ik ben dol op een opvallende highlighter, dus ik zet hem lekker dik aan op mijn jukbeenderen, mijn neus en bovenlip.

meauxmeaux highlighter

Ik vind het nog best natuurlijk ogen, zelfs na twee tot drie laagjes. Dat betekent dat het echt een goede highlighter is, want hij mengt mooi samen met de huid en ligt er niet te zwaar op. Wow, love it!

meauxmeaux glow

Zwarte mascara

De zwarte volume mascara heeft een plastic tapstoelopend borsteltje die de wimpers mooi separeert. Hij geeft veel lengte en krul aan mijn wimpers, maar niet zozeer meer volume. Vooral op de onderwimpers vind ik hem erg mooi. De mascara is intens zwart en dekt goed. Het borsteltje is fijn, want hij pakt alle haartjes mooi mee.

meauxmeaux mascara

Ik merk dat deze mascara wat langer nat blijft, het duurt dus iets langer tot hij volledig is opgedroogd. Kijk hier goed mee uit. Verder kun je hem wel met meerdere laagjes opbouwen zonder dat hij lelijk wordt of gaat klonteren. Het is een fijne mascara en geeft wederom een mooi natuurlijk resultaat.

meauxmeaux mascara

Liquid lipstick

Deze liquid lipstick heeft een roze kleur met een gouden shine. In eerste instantie is hij best sheer, maar wel mooi glitterig en haast metallic. Als hij eenmaal opdroogt zie je de kleur beter en kun je eventueel nog een extra laagje aanbrengen. De liquid lipstick brengt dus aan als een soort lipgloss, maar droogt echt op als een liquid lipstick. Hij is eventueel ook mooi te gebruiken als topper over een andere matte liquid lipstick.

meauxmeaux lipstick

Eerst was ik bang voor de kleur. Ik dacht dat de glitters te intens zouden zijn voor op de lippen, maar dat valt echt reuze mee. Zeker bij zo’n neutrale look geeft de lipstick een leuke feestelijke touch. De formule is erg lichtgewicht, ik voel hem niet duidelijk zitten. Hij trekt mooi in de lippen, als een soort lip stain of tattoo. Bij het eten of drinken geeft hij ook niet af, maar bij vettig eten kan hij kan wel wat gaan separeren en klonteren. Een extra laagje verhelpt dat probleem en maakt het weer mooi egaal.

meauxmeaux lipstick

Setting Spray – Glow

Last but not least, de setting spray. Wederom gebruik ik de glowy variant. Met deze spray kun je je make-up fixeren, het zorgt ervoor dat je make-up look de hele dag mooi blijft zitten. De glowy variant geeft een mooie glans aan je look, maar er zitten geen glitters in. Vind ik fijn!

meauxmeaux setting spray

Qua applicatie is deze setting spray niet per se mijn favoriet. Hij heeft een hele harde straal en ruikt in het begin even naar nagellakremover. Dit trekt later wel weer weg, dan ruik je dezelfde bergamot, limoen en mandarijn geur als bij het masker. De spray zorgt voor een mooie over-all glans. Het is een prima product.

Shop de setting spray hier online

 

look meauxmeaux

Mijn eindoordeel

De MEAUXMEAUX BEAUTY collectie heeft mij aangenaam verrast. Ik vind de look erg mooi geworden, lekker natuurlijk. Dit gaat voor de komende tijd zeker mijn dagelijkse make-up look worden. In principe vind ik alle producten fijn, maar ik zou de setting spray misschien links laten liggen. De rest gaat absoluut in mijn dagelijkse make-up bakje. De setjes vormen een mooi Sint of Kerst cadeautje, ik denk dat je hier veel beautyliefhebbers blij mee kan maken. En dat voor zo’n vriendelijk prijsje. Well done Monica en Danique!

 

beautyjournaal shop

Lees ook:

Lees ook