Wat een mooie supergezonde producten hebben we in onze shop voor jou!

03:18 - 01:59
luistertijd 03:18 - leestijd 01:59

Onze tester en schoonheidsspecialiste Karmelita gaf dit setje haarverzorgingsproducten maar liefst een 10! En dat is echt een unicum als je weet dat zij heel fijn krullend black hair heeft maar ook veel haar heeft dat snel pluizig wordt.

Karmelita zegt: ‘Gezien de mooie biologische ingrediënten, de overheerlijke sinaasappelgeur en het feit dat mijn krullen gewoon prima zijn na een wasbeurt (zonder aanvullende producten te gebruiken), geef ik deze Africa Organics lijn een dikke 10.’ Lees haar review hier.

 

Het is een fijne, all-round shampoo voor droog haar. Normaal haar kan deze eventueel gebruiken als 2-in-1 shampoo en conditioner. Baobab Fruit Powder en Inuline zijn gebruikt als natuurlijke conditioners, en Marula-olie om het haar te sealen en vocht vast te houden. Ook geschikt voor beschadigd en gekleurd haar.

Africa Organics werkt met zeer milde schuimmiddelen die het haar niet strippen van haar natuurlijke beschermende laagje. Test het zeker twee weken uit en je gaat het verschil merken met traditionele shampoo’s met synthetische stoffen.

Arctic Blue Omega 3 algenolie – 60 vegicaps

Wist je dat de zo gezonde omega 3 olie helemaal niet uit vis komt van origine maar uit algen? Het voedsel van de vissen? Arctic Blue algenolie geeft je het product in de zuiverste vorm. Je hoeft ook niet bang te zijn voor vervuilende stoffen die in visolie terug te vinden kunnen zijn.

Deze omega 3 algenolie is ook ideaal als je veganistisch bent. Een zak bevat 60 capsules.

Een milieubewuste en milde gezichtsreiniger voor normale tot droge huidtypen. Omdat het is gemaakt met kokosolie en vitamine E, een natuurlijk bestanddeelvan onze huid, biedt het belangrijke antioxidatieve eigenschappen om je huid te helpen beschermen tegen vervuiling en andere externe stressoren die je huid kunnen beschadigen.

Kokosnootolie geeft jouw huid de reiniging die ze nodig heeft zonder de beschermende vochtbarrière aan te tasten, dit gebeurt terwijl het zelfs 100% zeepvrij is! Is uitermate geschikt om ook oog-makeup mee te verwijderen.

Je bevochtigt de facial bar met water en maakt een lekker schuim in je handen. Inmasseren op je huid en afspoelen. Bewaar de leuke soapbar op de speciale bamboe dish.

Low waste cosmetics! Super duurzaam! 100% Veganistisch, zonder parabenen, siliconen en palmolie. En er komt geen plastic aan te pas!

Gold Collagen drankjes voor je huid

Supplementen met collageen zien we ook steeds meer. Collageen uit pillen of drankjes wordt in de maag en darmen afgebroken en omgezet in kleine aminozuurbouwsteentjes. Via de bloedbaan komen ze onder andere in de huid terecht en vandaar uit wordt het omgezet in collageen. De fibroblasten maken gebruik van deze bouwsteentjes. Deze aminozuur bouwsteentjes gaan niet alleen naar je huid, maar ook naar de nagels, haren, botten.

Collageen supplementen lijken iets te doen op het gevoel van hydratatie en verbetering van de huidstructuur.

 

beautyjournaal shop

Lees ook