Met niacinamide, bakuchiol, retinol en vitamine C!

03:22 - 02:01
luistertijd 03:22 - leestijd 02:01

Elke huid veroudert op zijn eigen manier. Het is daarom belangrijk om een skincare routine samen te stellen die goed bij je huid past. Paula’s Choice heeft hiervoor een geavanceerde collectie tegen huidveroudering uitgebracht. Of dit nu ter preventie  van anti-aging is óf om gewoon het beste uit je huid te halen. In dit artikel lees je er alles over! 

paulas choice clinical

Actieve ingrediënten

De Clinical-collectie van Paula’s Choice is speciaal ontwikkeld om huidproblemen zoals huidveroudering, pigmentvlekken en littekens aan te pakken. De collectie bestaat uit drie producten met ieder actieve ingrediënten die wetenschappelijk bewezen zijn. Denk hierbij aan niacinamide, retinol en vitamine C.

Clinical Niacinamide 20% Treatment

Dit hooggeconcentreerde niacinamide-treatment is de nieuwste toevoeging aan het anti-aging assortiment van Paula’s Choice. De geavanceerde formule vermindert vergrote poriën, egaliseert een ruwe huid en minimaliseert bultjes door opgehoopt talg. Het resultaat is een zachtere, stralende en verfijnde look.

paula's choice clinical

Het product heeft een vloeibare geltextuur en is geschikt voor alle huidtypen, maar is speciaal geformuleerd voor mensen die kampen met hardnekkige huidproblemen.

Eens per dag breng je een aantal druppels aan, na het reinigen, tonen en exfoliëren. ’s Avonds kun je het product combineren met andere serums of treatments. Gebruik je het product overdag? Eindig dan altijd met een dagcrème met een SPF van 30 of hoger.

SHOP HIER ONLINE

 

Clinical 0.3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment 

Dit product is een krachtige mix van retinol en bakuchiol. Het pakt fijne lijntjes en rimpels aan, herstelt de stevigheid van de huid en zorgt voor een egalere look.

paula's choice bakuchiol

De krachtige formule bevat het Triple-Action Anti-Aging Complex, wat bestaat uit retinol en een hoge concentratie van het natuurlijke ingrediënt bakuchiol. Bakuchhiol is van nature ontstekingsremmend en zorgt ervoor dat de huid retinol beter tolereert. Het is een zeldzaam ingrediënt. Daarnaast bevat dit product een mix van peptiden, die de collageenproductie stimuleren.

Deze luchtige lotion is geschikt voor alle huidtypen, maar met name voor een huid met tekenen van huidveroudering en zonschade.

’s Avonds breng je een kleine hoeveelheid aan op de schone huid van het gezicht en de hals. Gebruik het product in het begin niet vaker dan drie keer per week, bouw daarna langzaam op. Gebruik het in eerste instantie ook niet in combinatie met een AHA- of BHA-exfoliant, alleen als de huid dat toelaat.

SHOP HIER ONLINE

Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream

Deze rijke oogcrème hydrateert en versterkt de huid rondom de ogen. Daarnaast zorgt het ervoor dat fijne lijntjes en rimpels zichtbaar verminderen.

paula's choice oogcreme

De crème bevat het CollagenSupport Complex, waarin huidherstellende ceramiden gecombineerd zijn met retinol en vitamine C. Deze combinatie maakt de huid steviger en stralender en geeft een frisse blik.

Maak een klein beetje crème soepel tussen twee vingers om de rijke textuur eenvoudiger aan te kunnen brengen. Masseer de crème vervolgens zachtjes, met cirkelende bewegingen in rondom de ogen.

SHOP HIER ONLINE

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook