Van natuurlijke foundations tot glanzende lippen

06:29 - 03:53
luistertijd 06:29 - leestijd 03:53

Peter Philips, creatief directeur voor Dior make-up, start het zomerseizoen met een collectie die geheel in het teken staat van sport. De spelregels? Uitblinken, plezier maken en sprankelende looks creëren die een gezonde en speelse schoonheid uitstralen.

Bij deze spelen zijn intense formules en levendige kleuren verwikkeld in een nek-aan-nekrace, in de stralende zon openbaren deze tinten zich. De zomerlook van dit jaar is speciaal voor de steeds actievere vrouw die van de zomer haar strijdtoneel maakt.

dior summer look 2020

Ogen op het podium

Gecreëerd zoals altijd door Peter Philips roept het 5 couleurs oogschaduwpalette kleurige en zomerse beelden op. Terwijl de Dior-letters met elkaar verstrengeld zijn in het atletisch patroon, doen de kleuren van deze limited edition denken aan zongebruinde huid en azuurblauwe zwembaden.

Het palette komt in twee varianten, Sprint en Dive. Strandspelen en atletiekbanen dienden als inspiratiebron voor het Sprint palette, terwijl Dive geïnspireerd is op de levendigheid van de zee. Sprint bestaat uit feloranje, roze beige, warm zand en helder bruin met in het midden een glorieuze roze kleur. Dive bestaat uit koelere kleuren. Frisse blauwtinten worden opgezweept door een lichte perziktint, met in hun kielzog een krachtig lichtpaars en donkerpaars.

Shop hier online met korting

 

dior oogschaduw

Eyeliner & oogschaduw in één

In de collectie zitten ook twee nieuwe duo’s van de ‘Diorshow colour & contour’ in zonnige, zomerse kleuren. Aan de ene kant zit een krachtig gepigmenteerde eyeliner en aan de andere kant een romige stick om een heldere touch aan te brengen of om het ooglid te kleuren als met een oogschaduw. De duo’s nodigen uit tot experimenteren met contrasten van helder goud met donkerblauw of van oranje en bruin met subtiele bronzen schitteringen.

Shop hier online met korting

 

Ready, klaar, smile!

Peter Philips creëerde speciaal voor de gelegenheid een ‘Dior addict stellar shine’ kleurenpalet met 8 tinten variërend van een ingetogen roze tot een uitbundig fuchsia. Als je van verleidelijke glans en kleur houdt die bovendien lang mooi blijft, dan is deze frisse en hydraterende formule de ideale partner in crime. De vrolijke kleuren maken je lippen helemaal klaar voor de zomer!

dior addict lipstick

Shop hier online met korting

 

Langhoudende lip tattoo

Bij een sportieve zomer hoort natuurlijk ook een langhoudende lip look. De ‘Dior lip tattoo’ is niet alleen intens gepigmenteerd maar blijft ook 12 uur lang mooi zitten én geeft niet af. Dior’s lip tattoo is dit seizoen verkrijgbaar in een donkere nude- of roze rood-tint die beide langdurig voor een natuurlijk ogend getatoeëerd lip-effect zorgen.

dior lip tattoo

Shop hier online met korting

 

Een perfect egale teint

Voor het patroon van de ‘Diorskin mineral nude gezichtspoeder’ liet Dior zich inspireren door sportvelden. De in elkaar verstrengelde Dior-letters verenigen en onthullen daarbij twee kleuren: één kleur om de teint te egaliseren en de andere om de jukbeenderen een energieke highlight te geven. Een zomerse gloed naar wens: een lichter bruin voor de lichtere huid en een warmer bruin voor de donkerdere huid.

Shop hier online met korting

 

dior bronzer

Natuurlijk, glanzend en fris

Met ‘Dior forever summer skin’ creëert Dior de ultieme zomerteint, voor natuurlijke perfectie die in zomerse omstandigheden 24 uur lang mooi blijft en de teint een zongebruinde uitstraling geeft. De vier kleuren zijn afgestemd op de subtiele nuances van alle huidskleuren, voor een frisse teint met een gezonde gloed. De gewichtloze textuur geeft de huid een stralend zomerse gloed.

Shop hier online met korting

 

dior summer skin

Overwinning binnen handbereikdior nail polish

Een Dior make-up collectie is pas compleet met een nieuwe nagellak kleur. De ‘Dior vernis nail lacquer’ zorgt met exclusieve kleuren en hun lichte geurnoten van bergamot voor de finishing touch van de color games-collectie: go, een sprankelend oranje dat de uitdaging graag aangaat.

Shop hier online met korting

 

Lees ook:

Lees ook