Happy beach style

02:27 - 01:28
luistertijd 02:27 - leestijd 01:28

Make-up inspiratie! Videotutorial Dior Milky Dots

Het zit deze zomer niet geheel mee met het weer in Nederland, maar we laten ons niet verslaan met onze zonnige stemming. Neem nou deze prachtige high summer look van Dior. Die wil je toch hebben?

In de volgende video laat fashion blogger Hanelli Mustaparta en tevens gezicht van Dior zien hoe je met de producten uit de Milky Dots collectie van Dior een kleurrijke zomerse look maakt, waarbij ze melktinten combineert met felle kleuren.

https://www.youtube.com/watch?v=tWQ3JwYMwLM

Nude Air Glow

Breng deze bronzer met de meegeleverde kabuki brush aan op die plekken, waar de zon je gezicht raakt. Dit zijn de hoogste punten van je gezicht; je voorhoofd, neus en kaakbeen. Het puntje van je kin. Werk het product in ronddraaiende bewegingen uit. Het resultaat? Een zomerse en sun kissend glow, alsof je de hele dag buiten in het zonnetje bent geweest. Shop hier online.

5 Colours Polka Dots oogschaduw

De twee bovenste kleuren uit dit schitterende limited edtion oogschaduwpalet zijn heel geschikt voor een subtiele en zachte look voor overdag; met de onderste twee kleuren creëer je een intensere avondlook. De oogschaduw crème in het midden van het paletje kan je op meerdere manieren gebruiken. Als een basis voor je oogschaduw, of als highlighter op je gezicht. Shop hier online.

Wissel je oogschaduwkwast in voor een eyeliner kwast en je creëert in een handomdraai met de donkerste kleuren uit het paletje een mooie felle eyeliner, zoals Hanelli in de tutorial laat zien. Maak je ooglook af met de Diorshow Iconic Overcurl Mascara in de kleur Over Bronze. Shop hier online.

Dior Addict Milky Tint lipgloss

Een gewaagde ooglook vraagt om subtiel gekleurde lippen. Gebruik de lipglosses van Dior Addict Milky Tint voor een vleugje kleur met een wet look effect. Shop hier online.

Polka Dots Manicure Kit

En zoals Hanelli zegt: “Now the fun part” … In dit leuke kitje zitten twee kleurtjes nagellak en een zogenaamde ‘dotting tool’. Een handig pennetje met een rond puntje, waarmee je nagellak kunt stippelen. Ga voor subtiel en breng de polka dots op één nagel aan. Zin in iets gewaagders? Stippel dan al je nagels. Shop hier online.

Lees ook