Veel pre- en probiotica voor de gevoelige huid

09:40 - 05:48
luistertijd 09:40 - leestijd 05:48

Tijd om te relaxen en je huid de rust te geven die het verdient. Verwen jezelf met een aantal heerlijke huidverzorgingsproducten. In dit artikel delen wij de nieuwste serums, crèmes en cleansers met je!

La Roche-Posay – Pure Vitamin C10 Serum

serum

Speciaal voor de gevoelige huid heeft La Roche-Posay een huidverbeterend serum uitgebracht, het Pure Vitamin C10 Serum. Het serum met een frisse, hydraterende en niet vette textuur pakt rimpels, een doffe teint en een onregelmatige huidtextuur aan.

Het serum bevat 10% pure vitamine C, salicylzuur en neurosensine. Pure vitamine C is de meest biologische actieve vorm van vitamine C en helpt bij het verminderen van ruwheid van de huid en van schade door oxidatie. De formule is gecombineerd met neurosensine, een peptide met een verzachtende werking.

Het helpt pijnsensaties, jeuk en warmte te verminderen. De combinatie van de ingrediënten zorgt voor een stralende huid terwijl het risico op discomfort wordt geminimaliseerd.

Shop hier online

 

hannah – Pro Active Mask en Overnight Cream

hannah

Een van de meest voorkomende huidproblemen op dit moment is de onzuivere en onrustige huid die rond het 20ste levensjaar terugkomt of ontstaan. Dit kan diverse oorzaken hebben: studiestress, het dragen van meer make-up, reizen of gewoon hormonen. Deze ‘tweede generatie’ jeugdpuistjes komt daardoor ook veel voor bij vrouwen tijdens de overgang. Omdat hannah ontwikkelt vanuit de kern van een huidprobleem zijn er speciaal voor deze vorm van onzuiverheden twee nieuwe producten gelanceerd: het Pro Active Mask en de Overnight Cream.

Shop de Overnight Cream

 

Probiotica voor de huid

masker

Beide producten bevatten innovatieve ingrediënten zoals het micro-organisme Lactobacillus wat als een probiotica voor de huid werkt. Het heeft een bewezen effect als antischimmel en antimicrobiële werkstof. Dit maakt zowel het masker als de crème geschikt voor de behandeling bij pukkels (acne), roodheid (rosacea) en een kwetsbare huid (eczeem). Ook bevatten de producten abessijnse olie.

Deze olie staat bekend vanwege de krachtige ontstekingsremmende eigenschappen voor de huid. Het gaat tevens tekenen van huidveroudering tegen. Ook bevatten de producten Pelavie, een ingrediënt op basis van bentoniet. Dit heeft een bindende werking op afvalstoffen en onzuiverheden en activeert tevens het vrijkomen van zuurstof in de huid.

Voordelen op een rijtje

Het masker richt zich op het verbeteren van de vette, onzuivere en onrustige huid en heeft een reinigende werking. De huid wordt gezuiverd, roodheid neemt af en poriën raken niet verstopt. De crème is een effectieve moisturizer en zorgt voor een natuurlijke bescherming van de huid terwijl je slaapt. Het gaat bacteriegroei tegen, voorziet de huid van de juiste voedingsstoffen ter bevordering van het herstel en zorgt voor een goede vochtbalans. Daarnaast helpt het een glimmende huid te verminderen en zelfs te voorkomen.

Shop het Pro Active Mask

 

Biodermal – Sensitive Balance lijn

biodermal

Biodermal lanceert een nieuwe lijn voor de gevoelige huid met prebiotica. Bij een gevoelige huid gaat het vaak om wat er niét in huidverzorging moet zitten, echter is wat er wél in zit ook heel belangrijk. Alle producten uit deze lijn bevatten prebiotica, dit zijn voedingsstoffen voor goede bacteriën die helpen bij het creëren van een gezonde omgeving voor het microbioom van de huid. Het helpt bij het versterken van de huidbarrière en draagt bij aan een langdurig gekalmeerde huid.

De vier nieuwe producten hebben allemaal één taak, de gevoelige huid in balans brengen en houden. Met prebiotica, panthenol, hyaluronzuur en vitamine E helpen de producten de huid intensief te hydrateren en kalmeren. En dat zonder parfum, kleurstof en alcohol.

Van milde reiniging tot voedende crème

Nieuw is de milde Micellaire Reinigingsgel voor het gezicht, de ogen en de lippen. De reinigingsgel verwijdert make-up en vuil zonder de huid hierbij uit te drogen. De nieuwe Oog Gel-Crème is speciaal ontwikkeld voor de tere, gevoelige huid rond de ogen. Deze crème vormt tevens een goede basis onder je make-up. Tot slot zijn er nog twee nieuwe gezichtscrèmes. De Fluïde voor de normale tot gecombineerde huid helpt roodheid te verminderen en de huidbarrière te versterken en de normale Crème is ontwikkeld voor de droge tot zeer droge gevoelige huid en voedt intensief. Deze laatste crème kan naast overdag ook ’s nachts gebruikt worden als aanvulling op de Fluïde.

Shop hier online

 

BABOR – Lifting Cellular Instant Lift Effect Cream

De nieuwe BABOR Lifting Cellular Instant Lift Effect Cream geeft het onmiddellijke facelift-effect uit een flacon. Het speciale LFT-Smooth Complex werkt op korte, middellange en lange termijn voor een strakke, mooie huid.

Dit product werkt direct intensief op rimpelreductie. Fijne lijntjes en rimpeltjes worden door oligosacchariden en een matrix van galactomannan zichtbaar glad gemaakt. Op middellang termijn zorgt dit product voor een betere huidstructuur. Gentiaanextract en maltodextrine, een koolhydraat, verbeteren het huidoppervlak en verminderen de rimpeldiepte. Met de kracht van de stamcellen uit edelweiss worden de gezichtscontouren langdurig individueel verbeterd.

Shop hier online

 

La Roche-Posay – Lipikar Baume AP+Mlipikar baume

Op onze huid leven miljoenen bacteriën, schimmels en virussen die een belangrijke rol spelen bij de gezondheid van de huid. La Roche-Posay heeft in klinische studies aangetoond dat een verstoord evenwicht van het microbioom samenhangt met huidaandoeningen als acne, eczeem en psoriasis. Op basis van de laatste bevindingen introduceert het merk de nieuwste innovatie voor mensen met een zeer droge en eczeemgevoelige huid: Lipikar Baume AP+M.

Deze vernieuwde versie van het bekende La Roche-Posay product tegen eczeem bevat nu microresyl, een nieuw ingrediënt dat bijdraagt tot een evenwichtig en gevarieerd microbioom. Daarnaast bevat het product karitéboter, niacinamide en thermaal water van La Roche-Posay.

Microbioom in evenwicht

Deze nieuwe technologie helpt de vermenigvuldiging en persistentie van Staph-bacteriën verminderen en verbetert zo het evenwicht van het microbioom. De balsem werkt op drie niveau’s; hij kalmeert, gaat de neiging tot krabben tegen en verlengt de periode tussen opstoten voor een anti-terugval effect. Voor het beste resultaat breng je dit product twee keer per dag aan, ’s morgens na het douchen en ’s avonds voor het slapengaan.

Shop hier online

 

hannah – Trans6peel

hannah

Nieuw bij de hannah huidcoach is de Intense Treatment. Bij deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het intens stimuleren van je huid door onder andere de toepassing van de nieuwe Trans6peel. Met deze nieuw ontwikkelde medium diepe peeling wordt je huid diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd op een veilige wijze.

De peeling bevat zes hoofdingrediënten. De unieke combinatie van Tranexaminezuur, Azelaïnezuur, Amandelzuur en Glycolzuur met twee versterkende en stimulerende extra toevoegingen zorgt voor een krachtig peelende, celvernieuwende en teintoplichtende werking. Huidproblemen worden bij de kern aangepakt, collageenaanmaak wordt gestimuleerd en huidveroudering als gevolg van (zon)licht wordt tegengegaan.

De Intense Treatment met de Trans6peel helpt om pigmentvlekken en huidverkleuringen te verminderen. Maar ook bij littekens als gevolg van bijvoorbeeld acne of andere onzuiverheden, huidverdikkingen, een grove poriënstructuur en huidverslapping is deze nieuwe behandeling effectief. De behandeling met de peeling wordt uitsluitend uitgevoerd door gespecialiseerde hannah huidcoaches en is zelfs in te zetten bij een hele droge huid, roodheid en huidirritaties. Voor een stevige en zichtbaar gladdere huid!

Vind een hannah huidcoach bij jou in de buurt

 

Lees ook:

Lees ook