Abercrombie & Fitch, Chopard, Coach, Dsquared2

06:42 - 04:01
luistertijd 06:42 - leestijd 04:01

In dit artikel lees je alles over de nieuwste voorjaarslanceringen van een aantal prachtige (parfum) merken. Ben jij nog op zoek naar een lekker parfum? Wellicht weten onderstaande merken én geuren jou te verrassen. Lees snel!

Abercrombie & Fitch – First Instinct Together

abercrombie and fitch

Het Amerikaanse modemerk Abercrombie & Fitch breidt hun bekende ‘First Instinct’ geurencollectie verder uit met de nieuwste ‘First Instinct Together’ geuren. Het draait nog steeds om hem en haar, maar samen zijn ze nóg sterker. De nieuwe geuren weerspiegelen het elektrische gevoel wat mannen en vrouwen ervaren wanneer ze samen zijn. De flacons stralen energiek blauw voor de mannen uit en vurig rood voor de vrouwen.

First Instinct Together voor mannen is een frisse geur met een sensuele twist. De topnoten zijn grapefruit en ananasbladeren in combinatie met kardemom en frisse groene appel. Het warme hart bestaat uit lavendel en sinaasappelbloem en de basis wordt gevormd door cederhout en sandelhout gepaard met musk. Deze geur is houtachtig, fruitig en fris tegelijk.

First Instinct Together voor vrouwen is een fruitige en levendige geur. De top bestaat uit een combinatie van rode bessen en ananas. Het hart wordt gevormd door bloembladen van zachte muguet en pioenroos en de basis is heerlijk warm door een mix van sandelhout, musk en amber. Deze geur is bloemig, fruitig en toch ook een beetje houtachtig.

Shop hier online met korting

 

Chopard – Love Chopard 

love chopard

Glamorous en verleidelijk, dat is de nieuwe ‘Love Chopard’ geur van het Zwitserse juwelen- en horlogemerk Chopard. Het merk staat bekend om haar hartvormige creaties met vrij bewegende diamanten. Met Love Chopard wil het merk je het rode loper gevoel laten ervaren bij iedere gelegenheid. De rode loper is namelijk hét symbool van glamour. Om het parfum een verleidelijke twist te geven werd de roos voor deze geur herontdekt.

Love Chopard is gecreëerd rond zes geurelementen uit rozen, ieder met een eigen effect en emotie. De geur bestaat voor 90% uit natuurlijke ingrediënt en bevat de beste Bulgaarse rozenolie ter wereld. Deze olie is afkomstig uit de vallei van de rozen, waar volgens traditie drie weken per jaar vóór zonsopgang de rozen worden geplukt.

chopard

De top van het parfum bestaat uit een damascus roos infusie uit Turkije, taïf roos, viooltjes, mandarijn, kaneel en roze peper. Het hart wordt gevormd door damascus rozenolie uit Bulgarije, centifolia roos uit Marokko, jasmijn en oranjebloesem. Tot slot bestaat de basis uit damascus roos absolute uit Turkije, patchouli, cederhout, honing, cacao, vanille en tonkaboon.

Shop hier online met korting

 

Coach – Dreams

coach

Het Amerikaanse modemerk Coach, bekend van de handgemaakte leren tassen, introduceert Coach Dreams. Een nieuwe geur geïnspireerd op de vrijheid en het avontuur van een roadtrip door Amerika.

De geur neemt je mee op een reis vol mogelijkheden en verwachtingen en opent met noten van vers fruit zoals sinaasappel en peer. Vervolgens onthult het hart van gardenia en cactus bloem zich en sluit de geur met sensuele Joshua Tree en muskus. Een speelse en lichthartige geur voor 21e-eeuwse dromers met een zorgeloze en avontuurlijke geest.

coach dream

De flacon doet denken aan een ouderwetse apothekersfles en is geïnspireerd op de onderweg gevonden schatten. De zilveren spraydop heeft de vorm van de Coach roos en daaronder bevindt zich een verfijnde leren ring die Coach’s rijke geschiedenis in ledervakmanschap symboliseert. De roze glitter verpakking geeft de magie van dromen weer.

Shop hier online

 

Dsquared2 – Green Wood & Red Wood 

dsquared2

Na het grote succes van Dsquared Wood voor hem en voor haar, introduceert het merk nu twee nieuwe geuren: Green Wood voor de mannen en Red Wood voor de vrouwen. Waar de eerder geïntroduceerde Wood geuren vooral geschikt zijn voor casual gebruik, hebben de nieuwe Red & Green Wood geuren een meer sensueel karakter.

Dsquared2 Green Wood voor hem is een mysterieuze geur met krachtige geurnoten. De geur bevat de energie van citroen en de frisheid van santolina, wat wordt verrijkt door bourbon peper. Houtachtige noten van ceder en vetiver worden vermengd met een origineel hars-akkoord. Na verloop van tijd komen verleidelijke cypriol, sensuele ambrox en langdurige musk naar voren.

Dsquared2 Red Wood is een sensuele geur voor de vrouw die graag haar grenzen opzoekt. Frisse roze peper en cranberry geven een fruitige twist aan de geur terwijl noten van lychee een vrouwelijk karakter geven aan het hart van roos en magnolia. Zachte musk verlicht tot slot de sensuele houtnoten van ceder en amber.

Shop hier online met korting

 

Lees ook:

Lees ook