Oeh la la, deze verleiding kunnen wij niet weerstaan!

04:49 - 02:53
luistertijd 04:49 - leestijd 02:53

Verleidelijke geuren voor hem en haar! Nieuw zijn de La Belle en Le Beau geuren van Jean Paul Gaultier. De opvolgers van de welbekende ‘Classique’ en ‘Le Male’ geuren uit de geurgarderobe van deze van origine Franse modeontwerper.

Mijn vriend en ik hadden zoveel plezier in het samen testen van de Pepe Jeans parfums dat we zin hadden in nog zo’n leuke review. Benieuwd naar deze nieuwe vrouwen- en mannengeuren? Lees dan snel verder!

parfum

De inspiratie achter de geuren

Een kijkje in de tuin van Gaultier, en dat is een wel heel bijzondere tuin! Vol verleiding, vol mannen en vol vrouwen. Jean Paul Gaultier gelooft in quality time met geliefden, hij vond dat mannen en vrouwen meer tijd met elkaar moesten kunnen delen. Hij creëerde daarom La Belle en Le Beau.. en die tuin? Daar begon het goddelijk te ruiken!

Bekijk de campagne video maar eens:

https://www.youtube.com/watch?v=a455Z9YrKqM

De flacons

Een damesbuste ondergedompeld in een roze bad, dat is de omschrijving van de La Belle flacon. Rond de nek hangt een halsketting van gouden rozen, een uitnodiging voor een verleidelijke onthulling.

flacon

Een naakt torso in een schitterend groene kleur. De Le Beau geur is voorzien van een gouden vijgenblad die zorgvuldig geplaatst is op de plek waar de ogen zouden kunnen blijven hangen ;). Erg chique maar toch ook lekker opvallende flacons, wij houden ervan!

flacon

La Belle – de geur voor haar

Jean Paul Gaultier La Belle opent met een basisnoot van Oosterse vanille. De geur is zacht maar toch komt er ook een vleugje frisheid naar boven. Het hart wordt gevormd door vetiver en de topnoot is het fruitige peer, welke redelijk duidelijk naar voren komt.

Shop La Belle hier online

 

De vanille is dominant. Hij is een beetje poederachtig, echt heerlijk. Samenvattend is La Belle een oriëntaalse vanille geur met een fruitige, zoete touch.

la belle

Opvallend is wel dat deze geur dus slechts drie geurnoten bevat. Ondanks dat is de geur best opvallend en specifiek, maar toch ook zacht. Ik vind La Belle prima een geur voor overdag, niets te zwaar of te sterk. Het parfum blijft behoorlijk lang hangen, ik heb er wel zo’n 5 uur plezier van!

Shop La Belle hier online

 

Le Beau – de geur voor hem 

Een houtachtige, aromatische geur voor mannen. Het Jean Paul Gaultier Le Beau parfum bevat tevens slechts drie geurnoten en opent met het hart van kokosnoot, deze geur wordt al snel versterkt door de topnoot van bergamot en de basisnoot van tonkaboon. De geur is erg tropisch en fris en houdt net als La Belle heel lang aan.

le beau

Mijn vriend draagt Le Beau het liefst ’s avonds, wanneer we uit eten gaan of ergens iets gaan drinken. Ikzelf vind het echt een sexy mannengeur, wat mij betreft mag hij hem vaker dragen ;). Verleiding geslaagd? Check!

Shop Le Beau hier online

 

dian

Dian en haar vriend

Ons eindoordeel

Beide parfums zijn heerlijk. De verhoudingen zijn precies juist, niets is te overdreven of te sterk en toch zijn de geuren erg uitdagend. La Belle is warm, zacht en een vleugje zoet en Le Beau is tropisch, houtachtig en écht vol verleiding. Voor ons zijn La Belle en Le Beau een ware match made in Jean Paul Gaultier’s garden 😉

Shop La Belle en Le Beau hier online

 

Lees ook