Guerlain, Origins, Jeffree Star Cosmetics, MAC Cosmetics, hannah

10:34 - 06:20
luistertijd 10:34 - leestijd 06:20

Waar je huid in de zomer sneller van nature straalt, oogt je huid in de winter vaak wat doffer. Natuurlijk zijn er een heleboel manieren om die zomerse glow ook in de winter na te bootsen. In dit artikel delen de testers uit het BeautyJournaal testpanel hun favoriete producten met je voor een stralende, winterse glow!

Model Mandy: MAC Cosmetics Soft & Gentle Mineralize Skinfinish

highlighter

Mijn favoriete skinglow product is van het make-up merk MAC Cosmetics, ik heb het dan over de Mineralize Skinfinish in de kleur Soft & Gentle.

Deze populaire highlighter laat mijn huid stralen en geeft een gezonde glans aan mijn jukbeenderen, mijn cupidoboog en onder mijn wenkbrauwen. Je kan het product ook in je binnenste ooghoeken aanbrengen en op de brug van je. De glans die hij geeft doet me altijd denken aan de natuurlijke glans die ik krijg na een dagje strand.

Shop hier online

Corine: Origins Glow-Co-Nuts Hydrating Coconut Moisture Mask

Afgelopen januari lanceerde Origins een nieuw hydraterend masker en het was meteen mijn favoriet. Dit volle en romige masker is een weldaad voor een droge winterhuid en door de heerlijke kokosgeur waan je je direct in tropische, zomerse oorden.

Maar niet alleen de geur is kokos. Ook de werkstoffen. Kokosolie verzacht en voedt de huid, terwijl een mix van essentiële oliën van citroen, sinaasappel en vanille je zintuigen prikkelt.

Origins Glow Co Nuts

Breng voor het slapen gaan een royale laag aan van dit nachtmasker. Even laten intrekken (meestal poets ik ondertussen mijn tanden). Als je wilt, kan je overtollig product met een tissue verwijderen. Zelf leg ik gewoon een handdoek op mijn hoofdkussen en laat het masker zijn werk doen tijdens de nacht. Het resultaat bij het wakker worden: een soepele huid met een gezonde glow. Weg winterdofheid!

Shop hier online

Sabine: hannah huidcoach bindweefselmassage

Je kan met allerlei mooie hulpmiddelen prachtige glows creëren. Een highlighter, een primer met een shimmer, een foundation met een spark. Maar de echte glow komt van een gezonde huid.

hannah

Uiteraard moet je je huid goed verzorgen. Elke avond reinigen, regelmatig peelen, fijne serums smeren en af en toe een liefkoossessie bij de schoonheidsspecialiste.

Ik ga het liefst naar een hannah huidcoach. Ik ben dol op de producten van het merk, de praktische aanpak van huidproblemen en de bindweefselmassage.

En dat laatste is pijnlijk, maar ow zo effectief. Het zorgt voor een mega goede doorbloeding van de huid. Daardoor krijgt je huid een frisse en stralende teint en die vermaarde glow.

Zoek een hannah salon in de buurt

Schoonheidsspecialiste Patricia: Institut Esthederm – Poudre Ensoleillante Protectricepoeder

Mijn favoriete skinglow product op dit moment is de Poudre Ensoleillante Protectrice van Institut Esthederm. In de zomer maakte ik al kennis met dit fantastische product. De poeder bracht ik toen aan met een sponsje en zo gaf het een volledige bescherming tegen het totale zonnespectrum.

Nu mijn huid in de winter valer en bleker is, gebruik ik deze poeder nog steeds. Nu breng ik hem echter aan met een penseel en dan vooral om hiermee te contouren. De kleur past zich mooi aan en geeft een mooie warme teint.

Shop hier online

Make-up artist Lydia: Nø Make Up – 24k Gold-infused Beauty Oil

olie

Normaal ben ik niet zo’n fan van beauty-olie, maar deze is fijn voor mijn “winterblues” huid. In het flesje glinstert het goud behoorlijk. Je zou denken dat je een goudglimmend hoofd krijgt als je het op je gezicht aanbrengt. Echter trekt de olie snel in de huid, de gouddeeltjes zie je niet letterlijk op de huid liggen. Het geeft een beetje een warme glow.

Ik vind de olie heel fijn voor een no make-up dag en als een oppepper voor mijn “winterblues” huid. Bovendien wordt mijn huid er super zacht van. Verdeel een paar druppeltjes met de vingers over je gezicht. De verzorgende en kalmerende lijst van ingrediënten maakt het een fijn product om de winter mee door te komen. De verpakking is mooi clean, helder en duidelijk passend bij de filosofie van het merk.

serum

De filosofie van Nø Make UP is redelijk no-nonsens, lees maar:

‘’Natuurlijke cosmetica zijn goed, maar wij geloven dat clean cosmetica beter is. De Clean Beauty filosofie combineert het beste van de natuurlijke producten filosofie met de betrouwbare productveiligheid van ‘synthetische’ cosmetica. Zachte preservering, de beste actieve ingrediënten uit de natuur + hoge kwaliteit, synthetisch geproduceerde ingrediënten die bewezen huidvriendelijk zijn, duurzaam en afbreekbaar. De toepassing en compatibiliteit maakt ze bijzonder geschikt voor gevoeligheid en gevoelige huid. Onze producten zijn veganistisch en vrij van testen op dieren. Geen parabenen, PEG’s, siliconen en minerale olie.’’

ingredienten

Ingrediënten

Shop hier online

BeautyJournaal uitgever Monique: Guerlain Parure Gold Radiance Foundation Rejuvenating Effect spf30

foundation

Voor mij is het klassieke Franse cosmeticahuis Guerlain the Queen of Golden Glow. Het merk heeft een prachtige drie-delige collectie waarin de gouden gloed volledig centraal staat. Een huidliftend serum met gouddeeltjes, een prachtige teintegaliserende foundation met spf30 en een speciale mist voor erna, om de make-up te ‘setten’.

De foundation is mijn favoriet voor de mid-winter vale teint. Ik krijg niet alleen een glow gevoel van de prachtige gouden flacon, ook de zijdezachte foundation geeft onmiddellijk een satijnmatte voile aan je huid. Een vleugje 24 karaats goud. Je teint wordt onmiddellijk flawless. De spf30 bestaat uit louter minerale filters. Er zit een speciaal collageen boosting ingrediënt in. Foundation+ dus! Ik gebruik kleur 02 – beige clair.

Shop hier met korting

Make-up liefhebber Dian: Jeffree Star Cosmetics Skin Frost – Sarcophagus

highlighter

Als ik bij één merk terecht kan voor een prachtige glow dan is het wel bij Jeffree Star Cosmetics. Mijn all-time favoriete make-up merk! Ik ben vooral groot fan van de Skin Frosts, dit zijn grote highlighters die komen in een knalroze verpakking met spiegel.

Mijn favoriete kleur is Sarcophagus, dit is een champagneachtige kleur met een gouden ondertoon. Deze poederhighlighter is intens gepigmenteerd, je hebt echt maar een klein beetje nodig om al een mooie glans te krijgen. De highlighter geeft een ‘wet look’ finish. In de zomer draag ik niet zo vaak make-up, maar daarom vind ik het heerlijk om in de winter extra uit te pakken. Deze highlighter is dan ook de ideale vervanger van mijn natuurlijke zomerse glow!

Shop hier online

Schoonheidsspecialiste Su: LOOkX Anti-ageing Sheet Mask

sheet mask

Oke, het is nog niet superkoud geweest in Nederland, maar door minder zon en weinig vitamine D krijgt mijn huid een wat grauwige kleur. Om mijn huid weer de shiny glow te geven doe ik één keer per week de LOOkX Anti-ageing Sheet Mask.

Dit masker is van fijn zijde en is gevuld met hoge werkstoffen uit voornamelijk plant stamcellen. Door de kleine moleculen dringt het dieper door in de huid. Het verhoogt de collageenproductie, vermindert direct de (mimiek)lijntjes, sterke anti-oxidant en geeft direct resultaat. Doordat werkstoffen dieper in de huidlagen komen,  heb ik langer resultaat en voelt mijn huid heerlijk aan. Wat fijn is aan het masker is dat deze niet afgewassen hoeft te worden na gebruik. Het restant van het serum masseer ik in en daarop gebruik ik aansluitend de nachtverzorging. Heel soms doe ik het in de ochtend om er weer wat frisser uit te zien (mocht ik een zware nacht hebben gehad met de kids 😉). Een echte booster voor de glowy skin!

Shop het masker hier online

Lees ook:

Lees ook