Super scrub en heerlijke olie, lees waarom…..

05:06 - 03:04
luistertijd 05:06 - leestijd 03:04

Voor Beautyjournaal mocht ik twee producten van Collistar testen uit de Special Perfect Body Lijn: de Precious Body Scrub & de Precious Body Oil.

De Thalasso Body scrub van Collistar is al een van mijn favoriete scrubs voor het lichaam, dus ik ben erg benieuwd naar deze nieuwe scrub en de bijpassende olie. Heb ook erg zin om deze te testen! Vooral met mijn extra droge huid in de winter.

collistar

Shop hier online met korting

 

De claims

De ingrediënten

Body scrub:scrub

Gecombineerd met kruiden, omega 3 + 6 vitamines en mineralen. Daarnaast bevat de scrub suiker en barnsteenpoeder voor een verzachtende, voedende en verkwikkende behandeling. Papaja-extract voert een lichte natuurlijke peeling uit, waardoor de huid wordt vernieuwd en opgehelderd.

Body oil:

Saffraan, verstevigend gember en een speciaal vanille-extract dat een heerlijk gevoel van warmte geeft, waardoor de massage nog aangenamer wordt.

olie

Shop hier online met korting

 

Tijd om de producten zelf te proberen!

Zelf ben ik de Thalasso Body Scrub gewend van Collistar. Deze nieuwe scrub heeft een iets mildere korrel. De structuur voelt zacht en rijk aan. In contact met water verandert het product in een romige olie waarmee ik mezelf aangenaam kan masseren. (Zie video).

Kruidige, bloemige geur

Wat mij meteen opvalt is de geur, het ruikt echt heerlijk! Het is een kruidige en bloemige geur. Daardoor voelt het nog meer als een wellness beleving. Heel ontspannen. Het laat een olie achtig laagje achter op de huid. Mijn lichaam voelt schoon na het scrubben en gehydrateerd door het laagje dat het achterlaat op mijn huid.

lichaamsscrub

Rijke olie

Voor extra verzorging smeer ik mij daarna in met de body olie. Deze geparfumeerde olie ruikt ook erg aangenaam door de plantaardige ayurvedische oliën. Je hebt hier maar heel weinig van nodig. De olie is rijk en voelt aangenaam. Ik breng het aan met cirkelvormige bewegingen.

lichaamsolie

De olie smeert goed uit en wordt snel opgenomen door mijn huid, vooral bij mijn benen. Ik had wat droge velletjes, dus deze olie zal mijn huid meer herstellen en hydrateren. Mijn huid straalt en glanst erna.

Shop hier online met korting

 

benen

Lichaamsmassage

De olie heb ik ook gebruikt voor lichaamsmassage. Daar is deze goed geschikt voor. Extra ontspannen door de geur, en je lichaam wordt ook nog eens gevoed. De olie kan je ook gebruiken voor je gelaat en in het haar. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes.

Mijn eindoordeel

Een heerlijk wellness moment in mijn eigen badkamer. Ik vind het heel fijn aanvoelen dat de scrub een olie achtig laagje op mijn huid achterlaat. Daardoor voelt mijn huid zacht, gevoed en gehydrateerd. En ik ruik ook nog eens heel lekker. Ik ging mij voor het slapen douchen en gebruikte toen de scrub en daarna de olie. De volgende ochtend werd ik wakker en rook ik meteen nog de heerlijke ontspannen geur.

Shop hier online met korting

 

Ik ben zelf erg tevreden over beide producten en zou dit zeker ook zelf kopen. Vooral een scrub voor het lichaam vind ik fijn. Vergeleken met de Thalasso Body Scrub (welke in een pot zit), vind ik deze scrub wel fijner en minder geknoei in de badkamer doordat het in een tube zit. Als je kijkt naar de prijs/kwaliteit verhouding is het betaalbaar voor het product wat je krijgt.

Lees ook:

 

Lees ook