Wat leuk, werkzaam, innovatief en betaalbaar is dit!

11:35 - 06:57
luistertijd 11:35 - leestijd 06:57

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik de nieuwe Liftende lijn van Collistar wilde testen, Ik ben (pas) 35, moet ik al gaan liften? Ga je dat effect wel zien?

Nu weten we dat vanaf half de 20 onze huid al begint te verouderen, collageen en elastine vezels worden in mindere mate aangemaakt en dat resulteert uiteindelijk in een verslapte huid met rimpels. Als we dan gaan rekenen ben ik dus al ruim 10 jaar aan het “verouderen”? Ik kan zeggen dat de rimpeltjes nog (redelijk) wegblijven, maar de verslapping begint zijn intrede te maken. Deze lijn beloofd mijn huid een handje te gaan helpen. Laten we zien hoe.

Patricia’s huid voor het gebruik van de Collistar producten

Collistar, “made in Italy” komt met een geheel nieuwe lijn bestaande uit:

Shop hier online met korting

 

Alle 5 producten zijn voorzien van deze 2 bestanddelen:

Ultra-lifting face and neck cream

De claims: Herstructureren van de huid, verstevigd de opperhuid en maakt de huid elastischer waardoor rimpels zichtbaar verminderen, de reflecterende poeders vangen en reflecteren licht waardoor de huid straalt en er perfect uitziet.

Van een liftende crème verwacht ik een mooie volle en voedende crème. Deze crème is van textuur heerlijk zacht en wordt mooi opgenomen door de huid. Als ik een blik werp op de inci lijst zie ik veel werkstoffen die huidverzachtend werken en ik kan dat dan ook beamen want mijn huid voelt erg zacht. De geur vind ik best intens en ruikt naar plantjes, in het begin moest ik daar een beetje aan wennen maar na een tijdje ruikt het zelfs bekend en zeer aangenaam. Mijn huid voelt sinds het gebruik van de crème overdag en het masker ’s nachts niet meer droog aan en geeft inderdaad die mooie gezonde glow.

Shop hier online met korting

 

Ultra-lifting Eye and Lip Contour Cream

Naast de actieve bestanddelen, Tens-Activ® en het LIFT HD® Complex, bevat de formule ook actief extract van paardenkastanjebloem dat de huid verstevigt door de lederhuid en opperhuid te verankeren.

De claims: Het vermindert rimpels, ‘lift’ de oogleden en garandeert een doelgerichte regenererende werking tegen huidveroudering. Speciale multi reflecterende poeders helpen wallen, donkere kringen en kraaienpootjes te verminderen. De rijke textuur is van nature kalmerend en aangenaam om aan te brengen. Ook geschikt voor de gevoelige huid.

Dat belooft wat, een oog/lip crème die eigenlijk alles doet!

Ik vind het een heerlijke volle crème en brengt zeer zacht aan rondom de ogen, versmelt direct en geen probleem daarna met de oogmake-up. Rondom de lippen heb ik de crème niet aangebracht omdat ik daar (nog) geen problemen zie.

Het komt natuurlijk wel eens voor dat je ’s ochtends in de spiegel kijkt en je er erg vermoeid uitziet, door wallen en kringen onder de ogen. Ik kan beamen dat na het aanbrengen van de oogcrème dit probleem snel is verholpen en ik na een kwartiertje er weer fris uit zie.

Shop hier online met korting

 

Ultra-lifting Mask-Cream Night Recovery

Deze behandeling zou werken op het nachtelijke bioritme van de huid dat haar vermogen om zichzelf te herstellen bevordert. Een marine microalg extract zou zelfs de voordelen van 8 uur slaap bundelen in amper 4 uur, dat kan mijn huid wel gebruiken want die 8 uur slaap, daar kom ik niet altijd aan.

Een masker voor de nacht vind ik altijd echt zo fijn dat ik het iedere nacht wel zou willen, komt even goed uit dat deze iedere nacht mag! Ik merk dat ik van het masker toch wat meer pak dan van de crème, gelukkig is het een tube van maar liefst 75 ml. Toch smeert en voelt het aan als een crème, trekt ook in de huid en er blijft geen laagje op de huid aanwezig.

De volgende dag voelt niet alleen mijn huid zijdezacht, het oogt inderdaad ook gladder en egaler.

Shop hier online met korting

 

Ultra-lifting Vials Instant Effect

Een product wat je altijd in je stash zou moeten hebben. Een oppepper, om snel tekenen van vermoeidheid te wissen na een korte nacht of voor een feestje. Ze strijken de gelaatstrekken glad en vervagen rimpels in een oogwenk door het gezicht te omhullen met een onzichtbare elastische film die de huid ogenblikkelijk lift. Een rijke combinatie van actieve bestanddelen doet de huid er gerevitaliseerd, steviger en versterkt uitzien en dat tot wel 12 uur lang!

In het doosje zitten 8 ampullen, deze open je veilig, met het bijgeleverde hoesje door ze open te breken, ze zijn namelijk van glas. Na het openbreken zet je het pipetje erop zo heb je geen scherpe opening en je kan de vloeistof makkelijk doseren.

Het ampul breng ik in zijn geheel aan op het gezicht, hals en decolleté, en dat is best veel. Mijn huid neemt de vloeistof goed op en gelukkig blijft er geen plakkerig laagje aanwezig. Mijn ervaring met dit soort ampullen is dat je huid buiten dat het liftend werkt erg droog en trekkerig aan kan voelen. Dit ampul voelt juist erg zacht op de huid en geeft direct na het aanbrengen een mooie gezonde glow.

Patricia’s huid na het lifting ampul

Na een minuutje of 5 voel ik het liftende en aanspannende effect, het voelt niet trekkerig maar lekker strak, alsof je en figuur corrigerend kledingstuk aandoet. Als ik in de spiegel kijk kan ik niet echt zeggen dat ik een liftend effect zie, maar laten we eerlijk zijn, er valt ook nog niet veel te liften.

Ik hoop ook altijd dat mijn roodheden (rosacea) iets verminderd maar dat kan ik niet echt zeggen dat het in dit geval ook is. Heel fijn is dat mijn make-up die dag ook goed bleef zitten ondanks de regenbui en de sterke zon.

Shop hier online met korting

 

Patricia’s huid na de ampul en met make-up

 

Shop hier online met korting

 

Ultra-lifting Patches

Leuk product, zoiets heb ik nog nooit gezien. De patches zijn in een vorm die speciaal werd gecreëerd om de wangen, oogcontour en lipomtrek te liften. De combinatie van liftende actieve ingrediënten en baanbrekende hydrogel lift de wangen, vermindert kraaienpootjes en strijkt de lijntjes rondom de lippen glad in amper 15 minuten.

We zullen zeggen dat aan het einde van de dag, het allemaal wat begint te “hangen” en daar zou het dan een mooie oppepper voor kunnen zijn.

Uit de verpakking komen 2 rode patches, het plastic aan de achterkant verwijder ik en ik begin met puzzelen. Even naar de verpakking kijken hoe het model ze heeft, maar bij mij zitten ze toch anders dan bij het model op de verpakking. Een beetje passen en meten en ze zitten. Ze voelen lekker verkoelend door het plaklaagje aan de binnenkant.

Shop hier online met korting

 

 

Na 5 minuutjes voel ik kleine prikjes rondom mijn rechteroog oog, oh ik ben benieuwd want dit kan bij mij kwetsbaar en gevoelig zijn.  Je voelt dat er iets gebeurt Mama, vraagt mijn dochter van bijna 3, wat heeft jouw wangetjes aan?

Kwartiertje is zo om, de neuslippenplooi voelt strak aan en het gedeelte waar de patch heeft gezeten voelt ook echt gladgestreken en strak. Jammer genoeg zie ik niet echt verschil, wellicht bij een huid met meer verslapping of rimpels zie je meer resultaat.

Shop hier online met korting

 

Mijn eindbeoordeling

Als je alleen al naar de prijs/kwaliteit verhouding kijkt, is deze lijn erg betaalbaar voor een liftende lijn, dat is top. De aanvullende producten zoals de ampullen en de patch voor de wangen, ogen en lippen vind ik erg leuk en innovatief.

Shop hier online met korting

 

Lees ook