Krijg je hier mooie, gladde en ontspannen benen van?

05:04 - 03:02
luistertijd 05:04 - leestijd 03:02

Dat patches voor het gezicht erg populair zijn, weten we al. Ik heb er al een aantal van verschillende merken mogen uittesten.Bekijk hier maar een aantal van mijn reviews erover.

Patches (ook wel sheet mask genoemd) hebben als voordeel dat ze snel in het gebruik zijn en geen gedoe geven met het opsmeren en afhalen van het product omdat de actieve werkstoffen al in de patch verwerkt zitten.

In de vorm van laars!

Aan mij de eer om een geheel nieuw product van Collistar te testen. Een product wat ik nooit eerder heb gezien, namelijk het Boot-Mask, een masker in de vorm van een laars. Leuk, ik ben benieuwd!

collistar boot maskDe claims:

Uit de verpakking verschijnen 2 grote sokken. Bovenaan langs de stippellijn open ik de laars en ik steek mijn voet erin. De laars reikt tot net onder mijn knie, oei wat voelt die vloeistof koud aan.

Shop hier online

 

collistar boot mask

Lucht eruit persen

Met de drie zelfklevende bandjes maak ik de laars aansluitend. Toch merk ik dat ze dan nog niet goed genoeg aansluiten en besluit ik de lucht eruit te persen en op die manier trekken ze een soort van vacuüm.

Lekker koud

Na een minuutje of twee worden ze al lekker koud en voelen ze erg verfrissend aan. Even een stukje lopen is niet gemakkelijk want je glijdt alle kanten op in het sokje.

Shop hier online

 

Gaat het prikken?

Een paar uur ervoor heb ik nog mijn benen geschoren, als dat maar niet gaat branden of prikken door die actieve werkstoffen. Gelukkig zijn mijn voeten en benen niet extreem droog maar een bad van zachtheid is altijd gewenst.

Twee lagen materiaal

De laars bestaat uit twee lagen. Het binnenste is het materiaal wat is doordrenkt met de werkstoffen en het buitenste laagje is van plastic om een “sauna”-effect te krijgen, wat de effectiviteit van de behandeling versterkt. Door de verfrissende werking merk ik weinig van het sauna- effect.

collistat boot mask

Koude benen

Eerlijk gezegd vind ik lichaamsproducten die koud worden niet echt prettig, zelfs in de zomer niet. Maar als je voeten en benen zwaar vermoeid aanvoelen na een lange dag werken of een intensieve work out, zal het echt verlichtend en verkwikkend aanvoelen.

Shop hier online

 

Munt is sterk aanwezig

De geur komt me erg bekend voor. Aangezien ik vaker verstevigende en afslankende lichaamsproducten van Collistar heb gebruikt denk ik dat ik hem daarvan herken. Op de ingrediëntenlijst staan veel ingrediënten die fungeren als geurstoffen, maar vooral de essentiële munt oliën vormen de sterke kruidige geur.

20 minuten

Na 20 minuten mogen laarzen uit. Tot het einde toe voelde het koud aan. Stiekem ben ik blij dat ze uit mogen, omdat ik ze echt te verkoelend vind aanvoelen. Het overige serum masseer ik in en gelukkig trekt het daardoor snel in. Mijn benen en voeten voelen super zacht en glad en ik ervaar geen irritatie van het scheren.

Koude voeten houden lang aan

Het koude gevoel op mijn benen blijft nog wel even aanhouden tot ongeveer 10 minuten na het verwijderen, maar met name mijn voeten blijven tot zeker twee uur nadien koud.

Shop hier online

 

Patricia’s eindconclusie

Als je vermoeide voeten of benen hebt na bijvoorbeeld het sporten of na werk, dan is dit product echt een absolute aanrader! Heerlijk verfrissend met als resultaat een zachte en gladde huid van de voeten en benen. Voor een zacht prijsje van €9,99 heb je dit wellness gevoel al.

Ik ga dit boot-mask zeker nog eens gebruiken na een warme zomerdag, voor een super verfrissend en verkoelend effect met als resultaat een gladde zachte huid.

Lees ook