Minerale make-up om te geven of te vragen!

06:54 - 04:08
luistertijd 06:54 - leestijd 04:08

Het prachtige minerale make-up merk Colorescience heeft voor Kerst heerlijke sets met een selectie van bestselling Colorescience producten. Leuk om cadeau te doen, of om (stiekem…) voor jezelf te houden. Deze minerale cosmetica staat niet alleen garant staat voor een mooie look, maar ook voor een gezonde huid die goed beschermd is tegen uv-straling en luchtvervuilende stoffen.

refresh and renew

 

Alle producten van Colorescience zijn vrij van talk, minerale oliën, kleurstoffen, synthetisch parfum, alcohol en andere agressieve stoffen die slecht zijn voor je huid. Lees dus snel verder. Fijne bonus… Colorescience geeft je in dit artikel ook tips voor een onberispelijke feestlook.

Holiday Kit Refresh and Renew

Deze limited edition set bevat vier Colorescience favorieten in een handig tasje. Perfect dus om mee te nemen naar Kerstborrels en feestjes. En omdat de kit ware multitaskers bevat, heb je alles bij de hand voor de perfecte look.

Total Eye 3-in-1 Renewal Therapy

De krachtige, klinisch bewezen ingrediënten van Total Eye 3-in-1 Renewal Therapy SPF 35 bestrijden op effectieve wijze de tekenen van huidveroudering. Het resultaat? Een frisse, jeugdige uitstraling.

resultaten

We schreven er al eerder over op BeautyJournaal: Total Eye beperkt de zichtbaarheid van donkere kringen, opgezwollen oogleden, fijne lijntjes en rimpels, terwijl de krachtige hydratatie de gezondheid van de kwetsbare oogcontour verbetert. Je huid verstrakt, herstelt en verheldert. In het volgende filmpje zie je hoe je Total Eye gebruikt:

SOS-tip: Is je Kerstborrel nét iets te gezellig geworden? Je kunt Total Eye naderhand ook ’s nachts gebruiken als SOS-product.

 

Totaalaanpak met drievoudige werking

Dat Total Eye met recht een totaalaanpak mag worden genoemd, blijkt wel uit de drievoudige werking van de formule:

  1. Corrigeert: Total Eye verheldert het gebied rond de ogen, corrigeert imperfecties, vermindert donkere kringen en zwellingen voor een direct frisse en uitgeruste look, meteen na de eerste applicatie.
  2. Beschermt: Chemicaliënvrij, 100% mineraal SPF 35 biedt brede spectrumbescherming tegen UVA/UVB-straling en overige schadelijke invloeden van buitenaf die bijdragen aan huidveroudering van de oogcontour.
  3. Bestrijdt: Door hydratatie te bieden aan het delicate oogoppervlak verstrakt, herstelt en verheldert Total Eye op de langere termijn de huid. Vermindert de zichtbaarheid van donkere kringen en zwellingen, fijne lijntjes en rimpels.

Tip voor een extra frisse oogopslag: Combineer Total Eye 3-in-1 Renewal Therapy met het Total Eye Restore Regimen, dat bestaat uit het Total Eye Concentrate en Total Eye Hydrogel Treatment Masks. Droogtelijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je leest er hier meer over op BeautyJournaal.

 

Eye & Brow Palette

Dit schitterende palette is speciaal ontworpen om zowel de vorm van je ogen als je wenkbrauwen extra te markeren en te laten stralen. Dit multifunctionele palette is geschikt voor alle wenkbrauwkleuren. De minerale poeders versmelten met de huid en geven een natuurlijk effect.

colorescience

Make-up tip: Begin altijd met een tint lichter dan je gewenste look, omdat mineralen altijd iets donkerder worden, nadat je ze hebt aangebracht. Mocht je op zoek zijn naar een tussentint, dan laat de minerale make-up van Colorescience zich ook heel goed mengen. Zo heb je altijd dé perfecte kleur bij de hand.

Scarlet Lip Shine

Een vleugje rood mag natuurlijk niet ontbreken in je Kerstlook. Deze Lip Shine in de limited edition kleur Scarlet biedt bescherming tegen de zon, extra glans en precies de juiste natuurlijke kleur. SPF 35 beschermt (ook in de winter!) tegen uv-straling en schadelijke invloeden van buitenaf, terwijl hyaluronzuur vocht inbrengt, waardoor droge winterlippen weer soepel worden.

 

Je brengt Scarlet Lip Shine 15 minuten vóór blootstelling aan de zon royaal aan op je lippen. Lip Shine is 40 minuten waterbestendig in weer en wind. Bevat geen parabenen en gluten, maar wel een heel fijn vleugje pepermunt voor een extra frisse smaak.

colorescience lip shine

Make-up tip: Is rood niet jouw go-to kleur? De Lip Shine van Colorescience is ook los verkrijgbaar in vele andere kleurtjes.

Mini Hydrating Mist

Deze hydraterende mist brengt een droge en schilferende huid weer tot leven en verfrist de huid met een hydratatie-boost. Perfect dus om tijdens een Kerstetentje of feestje je huid een oppepper te geven. En fijne bijkomstigheid… de Hydrating Mist fixeert bovendien je Colorescience make-up look.
Ylang Ylang zorgt voor subtiele botanische geur.

Make-up tip: Spray een klein beetje Hydrating Mist op je eyeliner brush en gebruik vervolgens een donkere kleur uit het Eye & Brow Palette. Zo creëer je een mooie subtiele eyeliner.

 

Shop de Refresh & Renew kit hier online

 

refresh and renew

 

Sunforgettable Sun Protection Duo

Dit feestelijke duo in leuke geschenkverpakking bevat een mini Sunforgettable Total Protection Brush-On Shield SPF 50 en een Mini Lip Shine, wederom in de exclusieve dieprode kleur Scarlet.

colorescience

Het volgende filmpje laat zien waarom Sunforgettable Total Protection Brush-On Shield niet mag ontbreken in jouw beauty stash. Zomer én winter. Want ook in de winter dien je je huid goed te beschermen tegen UVA- en UVB-straling.

BeautyJournaal redacteur Corine testte al eerder enkele producten uit de Sunforgettable lijn en schreef over de Brush-On Shield: “Het poeder uit de Sunforgettable Brush heeft een hele mooie fijne textuur die samensmelt met de huid. Je ziet het poeder vrijwel niet zitten. Je hoeft dus ook niet bang te zijn voor een ‘gepoederd’ eindresultaat.”

brush on shield

Make-up tip: Brush-On Shield is door het handzame formaatje en de ingebouwde kwast erg handig om on-the-go je gezicht bij te poederen en ‘glim’ de baas te blijven tijdens de decembermaand.

 

Shop dit feestelijke duo online

 

Over Colorescience: hoogwaardige cosmetica voor een vlekkeloze teint

Colorescience is ontwikkeld om de kwetsbare huid te beschermen en te camoufleren. Dankzij de gezondheid bevorderende formules hebben de producten de kwaliteit van leven voor miljoenen vrouwen wereldwijd met uiteenlopende leeftijden, huidtypen en -problemen verbeterd.

De minerale cosmeticaproducten maken het mogelijk om een vlekkeloze, egale teint te bereiken en tegelijkertijd te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon en omgevingsfactoren met SPF. In dit artikel op BeautyJournaal lees je meer over de hoogwaardige mineralen van Colorescience.

jcimp

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Brands we Love programma van JC Imp BV. op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook