Direct resultaat en blijvende verbetering

04:05 - 02:27
luistertijd 04:05 - leestijd 02:27

Colorescience Total Eye: voor een totaalaanpak van je oogcontour

Het minerale make-up merk Colorescience komt dit voorjaar met een wel heel opvallende productinnovatie: Total Eye 3-In-1 Renewal Therapy SPF 35, voor een totaalaanpak van de kwetsbare huid rondom de ogen. De krachtige, klinisch bewezen ingrediënten van Total Eye™ 3-in-1 Renewal Therapy SPF 35 bestrijden op effectieve wijze de tekenen van huidveroudering en staan garant voor een frisse, jeugdige uitstraling.

Dit geheel nieuwe product beperkt bovendien de zichtbaarheid van donkere kringen, opgezwollen oogleden, fijne lijntjes en rimpels, terwijl de krachtige hydratatie de gezondheid van het delicate oogoppervlak verbetert: de huid wordt verstrakt, hersteld en verhelderd. Bekijk ook het volgende filmpje:

 

Direct resultaat, blijvende verbetering

Dat Total Eye met recht een totaalaanpak mag worden genoemd, blijkt wel uit de drievoudige werking van de formule:

  1. Corrigeert: Total Eye verheldert het gebied rond de ogen, corrigeert imperfecties, vermindert donkere kringen en zwellingen voor een direct frisse en uitgeruste look, meteen na de eerste applicatie.
  2. Beschermt: Chemicaliënvrij, 100% mineraal SPF 35 biedt bescherming tegen UVA/UVB-straling en overige schadelijke invloeden van buitenaf die bijdragen aan huidveroudering van de oogcontour.
  3. Bestrijdt: Door hydratatie te bieden aan het delicate oogoppervlak verstrakt, herstelt en verheldert Total Eye op de langere termijn de huid. Vermindert de zichtbaarheid van donkere kringen en zwellingen, fijne lijntjes en rimpels.

Het resultaat na de eerste applicatie.

Blijvende verbetering na vier weken.

Speciale ingrediënten voor maximale doeltreffendheid

Actineyes: Een combinatie van zeewater en mariene microalgen die niet alleen de huid beschermt tegen onzuiverheden en huidverslapping, maar ook wallen onder de ogen tegengaat door de gezondheid van collageen te ondersteunen en de stevigheid van de huid te vergroten.

Aldavine™ 5x: Een krachtig ingrediënt bestaande uit twee polysachariden dat de gezondheid van haarvaten bevordert, zwellingen rond de ogen minimaliseert en donkere kringen veroorzakende pigmentatie vermindert.

Phytomoist: Phytomoist is een ingrediënt dat natuurlijk, plantaardig hyaluronzuur en betaïne bevat, de hydratatie en de algehele souplesse van de huid bevordert en de vochtbalans langere tijd op peil houdt. Dit ingrediënt heeft een 4x hoger vochtinbrengend vermogen dan hyaluronzuur.

Beautifeye™: Een uit twee elkaar versterkende plantenextracten bestaand ingrediënt dat het volume en de diepte van fijne lijntjes en kraaienpootjes vermindert en tegelijkertijd de huidplooi van het bovenste ooglid minimaliseert voor een gladdere uitstraling. Corrigeert verkleuring en camoufleert donkere kringen.

Syn®-Eye: Een krachtig mengsel van peptiden en vitaminen dat problemen zoals wallen, donkere kringen, fijne lijntjes, rimpels en opgezwollen oogleden aantoonbaar bestrijdt met zichtbare resultaten binnen 7 dagen.

Hoe gebruik je Total Eye?

  1. Breng met een half pompje het product naar de punt van de applicator, altijd na het aanbrengen van All Calm™, Even Up® of een andere favoriete Skin Perfector van Colorescience.
  2. Het gebied rondom de ogen met de applicator lichtjes aanstippen. Breng de fluweelzachte en luchtige crème rond de oogkassen aan, van onder de ogen tot je wenkbrauwen. De verkoelende applicator draagt bij aan vermindering van opgezwollen oogleden, de neutrale perzikachtige kleur verheldert en corrigeert donkere kringen in een handomdraai.
  3. Met de vingertoppen inmasseren voor een perfecte finish. De hydraterende formule pakt droogtelijntjes direct aan en is tevens een perfecte basis voor oogmake-up.
  4. Vervolg met het egaliseren van de teint van je gezicht, bijvoorbeeld met Colorescience Foundation en Enhancers.
  5. Om de 2 uur Sunforgettable® SPF 50 Brush-on Sunscreen aanbrengen voor blijvende bescherming. Corine testte deze SPF al eens voor je uit; lees haar review hier nogmaals.

 Bekijk ook de volgende how-to-use video:


 

Lees ook