Innovatieve patches en serum die kringen en lijntjes prachtig bestrijden

04:58 - 02:59
luistertijd 04:58 - leestijd 02:59

Ongeveer een jaar geleden vertelden we je al over Total Eye, de totaalaanpak van Colorescience voor de kwetsbare huid van je oogcontour. Met krachtige ingrediënten bestrijdt deze Total Eye™ 3-in-1 Renewal Therapy SPF 35 op effectieve wijze de tekenen van huidveroudering en staat garant voor een frisse, jeugdige uitstraling.

Altijd in Corine’s stash

Sindsdien behoort de camouflerende Total Eye tot de vaste make-up stash van BeautyJournaal’s Corine. Weg met donkere kringen en droogtelijntjes. En Corine ontdekte dat het product ook nog eens een perfecte primer is voor oogschaduw. Maar er is sinds kort meer…

Een jaar later: weer een onwijs gave productinnovatie

Onlangs arriveerde er weer een onwijs gave productinnovatie van Colorescience op de redactie van BeautyJournaal: het Total Eye™ Restore Regimen. Een verzorgingsregime voor de nacht dat bestaat uit het nieuw ontwikkelde Total Eye™ Concentrate en de eveneens nieuwe Total Eye™ Hydrogel Treatment Masks, waarmee je je ogen een ware boost geeft. Een twee-stappen-regime dus dat zich richt op de oogcontour.

De luxe verpakking, met daarin het concentraat en de 12 oogmaskers per set verpakt, is om te beginnen een lust voor het oog. Daar gaan de beautyharten op de redactie sneller van kloppen. Met de magneetsluiting open en sluit je de box eenvoudig, zodat je de producten goed bij elkaar houdt.

Weg met die vermoeide oogopslag

Het Total Eye™ Restore Regimen belooft een boost te geven aan een vermoeide oogopslag en doet zijn werk terwijl jij slaapt. Je gebruikt Total Eye™ Restore Regimen dan ook voor het slapen gaan, terwijl je Total Eye™ 3-in-1 Renewal Therapy SPF 35 juist overdag gebruikt.

Corrigeert: Total Eye™ Restore Regimen corrigeert imperfecties, vermindert donkere kringen en zwellingen voor een frisse, uitgeruste look.

Bestrijdt: Door hydratatie te bieden aan het delicate oogoppervlak verstrakt, herstelt en verheldert Total Eye™ Restore Regimen de huid. Vermindert de zichtbaarheid van donkere kringen en zwellingen, fijne lijntjes en rimpels.

Welke werkstoffen zorgen er nu voor dat bovenstaande claims worden waargemaakt?

Phytomoist is een ingrediënt dat natuurlijk, plantaardig hyaluronzuur en betaïne bevat, de hydratatie en de algehele souplesse van de huid bevordert en de vochtbalans langere tijd op peil houdt. Phytomoist heeft een vier keer hoger vochtinbrengend vermogen dan hyaluronzuur.

Aldavine™ 5x is een krachtig ingrediënt dat bestaat uit twee polysachariden en dat de gezondheid van haarvaten bevordert, zwellingen rond de ogen minimaliseert en donkere kringen veroorzakende pigmentatie vermindert.

Hoe gebruik je het Total Eye™ Restore Regimen?

Stap 1: Total Eye™ Concentrate

Je gebruikt dit concentraat dagelijks, voor het slapen gaan. Verwijder je make-up en reinig en droog de huid voor het aanbrengen van Total Eye™ Concentrate. Het product voor gebruik lichtjes schudden om de ingrediënten te activeren. Beweeg de roller van binnen naar buiten over je oogcontouren.

Herhaal deze beweging totdat je gehele oogcontour ruimschoots is voorzien. Masseer het product met de vingertoppen voorzichtig in. Inkloppen kan natuurlijk ook.

De krachtige geconcentreerde mix van actieve ingrediënten zorgt voor onmiddellijke verkoeling en hydratatie. De rollerbal versterkt het verkoelende effect van de zeer fluïde, bijna waterige formule. Total Eye™ Concentrate trekt razendsnel, zelfs watervlug in.

Stap 2: Total Eye™ Hydrogel Treatment Masks

Deze oogmaskers geven je ogen de ultieme boost: doordrenkt met krachtige ingrediënten voor een intense hydratatie en verbetering van donkere kringen, fijne lijntjes en rimpels. Je gebruikt Total Eye™ Hydrogel Treatment Masks één tot twee keer per week, in aanvulling op het concentraat.

Breng op een schone huid eerst Total Eye™ Concentrate aan. Breng vervolgens de oogmaskers van binnen naar de rand van het ooggebied aan en houd daarbij een ruimte onder de wimperlijn vrij. Laat de oogmaskers ten minste 10 minuten hun werk doen, voordat je ze verwijdert.

De oogmaskers zijn gemaakt van stevig materiaal, met een fluwelen finish, hechten goed aan de huid en blijven perfect op hun plaats. Je hoeft hier niet speciaal voor te gaan liggen. Wat je ook aan het doen bent – van huishouden tot computeren – met de oogmaskers op lukt het ook. Ook fijn, ze zijn niet zo nattig… wat andere (vlies)oogmaskers nog wel eens zijn.

Na de inwerktijd verwijder je de oogmaskers heel eenvoudig

Verrassend eenvoudig zelfs. Want hoe goed de oogmaskers ook blijven zitten, ze laten daarna makkelijk los van je huid en er blijven geen lijmrestjes achter. Easy does it, met een stralend resultaat!

Bekijk ook de volgende video:

 

Lees ook