Azzaro, Intimacy, Valentino, Replica, The Perfumist

07:51 - 04:42
luistertijd 07:51 - leestijd 04:42

Dit najaar zijn er weer een heleboel nieuwe geuren uitgebracht. Van zachte, warme geuren tot juist wat meer frisse en fruitige geuren, voor iedereen zit er wel een lekker luchtje bij! Benieuwd naar de nieuwste najaarsgeuren van een aantal exclusieve merken? Lees dan snel verder!

Azzaro – Mademoiselle

Een Parisienne in een flacon, dat is de nieuwste geur van Azzaro. Mademoiselle is een licht en luchtig parfum en laat de Parisienne helemaal stralen. Het parfum is fris, vrolijk en chic.

azzaro

Mademoiselle laat een bloemig geurspoor achter naarmate de geur zich verder ontwikkelt. De Eau de Toilette bevat het sprankelende karakter van mandarijnbloesem en ook het fruitige, fluweelachtige en frisse perzik komt tot uiting in deze geur. Voor een contrasterend en subtiel akkoord zijn syringen bloemen en irishout toegevoegd.

De flacon is van geslepen glas en is afgewerkt met een satijnen strik die doet denken aan een iconische couturecode van het huis Azzaro. Het parfum zelf heeft een poederroze kleur.

Shop hier online

 

Intimacy – Velvet

Intimacy voegt met Intimacy Velvet een nieuw hoofdstuk toe aan haar geschiedenis. Een fleurige, frisse en fruitige geur die een vleugje luxe biedt in het dagelijkse leven. Deze nieuwe geur vertelt het verhaal van een jonge, dromerige vrouw vol levenslust. Ze blijft trouw aan zichzelf en aan haar parfum die, net zoals zij, een sensuele frisheid uitstraalt.

intimacy velvet

Intimacy Velvet is fruitig en fris met een bloemig akkoord. De topnoten van mandarijn, citroen en bergamot zorgen voor ultieme frisheid, versterkt door roze peper en magnolia.

Het bloemige hart is van jasmijn en Bulgaarse Kazanlakroos, dit wordt aangevuld met honing, cognac en kweepeer voor een zoete en fruitige toets. De intense basis van het parfum wordt gevormd door hout, tabak en verleidelijke musk.

De flacon heeft uiteraard de traditionele Intimacy vorm. Het glas is roze transparant en is afgewerkt met zilveren accenten en een zilveren dop. De traditionele lederlook werd dit keer vervangen door een zachtroze fluwelen (velvet) accent.

https://www.awin1.com/cread.php?awinmid=16319&awinaffid=375353&clickref=&p=%5B%5Bhttps%253A%252F%252Fwww.iciparisxl.nl%252Fnl%252Fintimacy%252Fvelvet%252Fp%252FBP_1023467%252Feau-de-parfum–50ml%5D%5D

 

Valentino – Born in Roma

De nieuwste Valentino Born in Roma geuren voor hem en haar zijn een ode aan het vieren van… jezelf! Rome heeft een rijke historie en dat ruik je terug in deze geuren, maar dan met een moderne twist.

valentino

Born in Roma, Donna is de nieuwe vrouwelijke geur van het merk. De geur is haute couture floriental en is gemoderniseerd met een houtachtige overdosis. Geboren in een trio van jasmijn en gemengd met bourbon vanille, een van de duurste ingrediënten in de parfumindustrie. Roze peper en houtachtige, dierlijke akkoorden geven de geur een warme twist.

Born in Roma, Uomo is de geur voor hem. Een aromatische houtachtige vetiver geur die versterkt wordt door de minerale verkoeling van zout. De geur is ontstaan vanuit een blend van vioolblaadjes en gerookte vetiver. De geur is erg klassiek totdat het minerale accent erin vermengd wordt. De pit van gember, het minerale zout en het verhelderende effect van een houtachtige geurnoot.

Shop hier online

 

Replica – Coffee Break & Springtime in a Park

In 1994 heeft Maison Margiela ‘Replica’ gecreëerd. De Replica geuren zijn geïnspireerd door de mode,- en accessoire collecties die het modemerk heeft uitgebracht. Maison Margiela blijft gemeenschappelijke herinneringen vertalen naar parfums, zo ook met de nieuwe geuren: ‘Coffee Break’ en ‘Springtime in a Park’.

Coffee Breakreplica

Coffee Break is geïnspireerd op de geur van de aroma’s die je neus bereiken wanneer je door het centrum van een stad langs koffietentjes loopt. In de top van dit parfum zijn de geurnoten van rijke, romige koffie verwerkt.

Deze start voert je direct mee naar de verfrissende hartnoten van een lavendel essence en groene mint, gemixt met een oranjebloesem absolute. Vervolgens worden we volledig omhuld door de geur van een romige en rijk schuimende melk en een houtachtig karakter, dit komt door een sandelhout essence en Virginian cederhout. Een heerlijk warme, toch subtiele koffiegeur!

Springtime in a Parkreplica

Springtime in a Park roept de herinnering op van een lentewandeling door een stadspark. De wandeling start bij subtiele aquatische en fruitige topnoten zoals peer, bergamot en zwarte bessen. De weg wordt vervolgd door een blend van lelietjes-van-dalen, jasmijn en de Damascus rood, ondersteund door het muskus,- en houtachtige spoor dat verzacht wordt door een subtiel hintje vanille.

Shop hier online

 

The Perfumist

Exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL is het nieuwe parfummerk ‘The Perfumist’. Het merk brengt bij haar eerste lancering zes verschillende geuren uit die speciaal gericht zijn op  millennials. Waarom? Omdat millennials bepaalde geuren op een andere manier beleven dan andere generaties. Ze zijn zich bewust van het feit dat parfums een mooie vorm van kunst is, maar ze ook zijn opgegroeid met een verslaving aan relatief goedkope bodysprays en parfums.

the perfumist

Ze zijn klaar om dit tijdperk achter zich te laten maar vinden het moeilijk om veel geld uit te geven aan een luxe parfum. Daarom biedt The Perfumist een lager geprijsd en alsnog luxe alternatief, zonder een grote impact op hun maandelijkse uitgaven.

De zes geuren zijn geïnspireerd op Instagram en op gemotiveerde millennials. Voor iedere mood is er een andere geur, deze kun je dagelijks afwisselen.

the perfumist

Hieronder staan de geuren op een rijtje:

Untold Secret: Rose & freesia. Geurnoten van onder andere citroen, sinaasappel, perzik, rozen en musk.

Self-Love Crush: Peony & Raspberry. Geurnoten van onder andere kersen, grapefruit, rozen, framboos en musk.

Field Escape: Pear & Vanilla. Geurnoten van onder andere peer, framboos, jasmijn, oranjebloesem, vanille, patchoeli en cederhout.

Late Night Trouble: Tuberose & Orange Flower. Geurnoten van onder andere perzik, oranjebloesem, jasmijn, tuberoos, musk, vanille en patchoeli.

Summer Siesta: Jasmine & Peach. Geurnoten van onder andere bergamot, mandarijn, rozen, jasmijn, vanille, sandelhout, musk en patchoeli.

Day off Vibes: Musk & Tonka Bean. Geurnoten van onder andere petitgrain, citroen, framboos, cederhout, tonkaboon, benzoë en musk.

Shop hier online

 

Lees ook:

Lees ook