Ultrasoundenergie verstevigt de huid van binnenuit

03:35 - 02:09
luistertijd 03:35 - leestijd 02:09

Huidveroudering is een gegeven, en zolang dat maar in rustig tempo gebeurt, kunnen we er goed mee leven. Er zijn echter delen van de huid die naar ons idee net iets te snel verrimpelen. Zoals je decolleté.

Een kwetsbaar stuk huid dat niet alleen minder onderhuids-, beschermend vet- en spierweefsel bevat, maar ook nog eens zo’n 8 uur per etmaal gekreukeld wordt door je slaaphouding. En de zon speelt parten.

ultherapy

Ultherapy® is een natuurlijke methode

Er zijn diverse mogelijkheden om de huid van je decolleté in mooie conditie te houden. Van speciale slaapbeha’s tot injectables, maar er is 1 oplossing die beter werkt: Ultherapy®. Een non-chirurgische behandeling op basis van ultrasoundenergie. Helemaal natuurlijk, want je huid verjongt zichzelf dankzij de warmteprikkels.

FDA-goedgekeurd

Ultherapy® is de enige door de FDA goedgekeurde niet-invasieve liftende behandeling met ultrasoundenergie.

Weinig downtime

De energie wordt heel precies afgegeven in de diepere huidlagen, zonder het huidoppervlak te beschadigen. Je kunt dus wel zeggen dat er geen tot nauwelijks sprake is van downtime.

Copyright Dixie Dixon 2015 www.dixiedixon.com

Stimulans tot collageen- en elastine aanmaak

De huid reageert op de warmteprikkel met een reparatieprikkel: ze gaat meer collageen en elastine aanmaken. Zo wordt de huid geleidelijk aan op een natuurlijke manier gelift, en verstrakt.

Echografische beeldbegeleiding

De arts of huidtherapeut werkt met een echografische beeldbegeleiding. Zo kan de specialist precies bepalen waar de energie afgeleverd moet worden. Dit is uniek voor Ultherapy®.

In 30 minuten klaar

Een behandeling van je decolleté duurt ongeveer 30-60 minuten. In de loop van drie tot vier maanden zie je verbetering optreden en dit effect kan nog tot zes maanden doorwerken.

decollete

Het voordeel van de Ultherapy®-behandeling is dat je je huid erna niet streng hoeft te beschermen tegen zonnestralen, zoals bij een chemische peeling of laser wel noodzakelijk is.

Even afkoelen

Je huid kan na afloop wat rood zijn en soms ook wat zwelling vertonen door de warmtestuwing. Ook kan de huid wat gevoelig aanvoelen. Dit verdwijnt enkele uren na de behandeling.

Maar 1 behandeling

Een Ultherapy®-behandeling hoef je in principe maar 1 keer per jaar te doen. Soms is een tweede keer nodig, afhankelijk van de huidconditie en leeftijd. Naarmate je ouder wordt, neemt immers de collageen- en elastine productie af, en de aanmaak verloopt trager.

Ultherapy® wordt al meer dan 50 jaar uitgevoerd. Wereldwijd zijn er al meer dan 1 miljoen behandelingen gedaan.

decollete

Effect zonder snijden

Ultherapy® werkt op de dermale huidlaag en de SMAS laag (de fibromusculaire laag). Dit is op hetzelfde niveau in de huid als waarop een chirurgische lift werkt.

Voorafgaand aan de behandeling worden er foto’s van het te behandelen gebied genomen. Zo kan er een goede vergelijking van voor-, en na gemaakt worden.

Bekijk hieronder een filmpje over de wetenschap achter Ultherapy®:

Leuk om te weten…

Onlangs werd uit een nieuwe, kleine studie onder 22 vrouwen ook weer duidelijk dat Ultherapy® de huidbarrière niet aantast. Tevens werd duidelijk dat na 4 tot 8 maanden een aanzienlijke huidverstrakking plaatsvond, ook bij vrouwen met een al gevorderde huidverslapping. Lees er hier meer over.

Lees ook