We hebben de mooiste bodyproducten geselecteerd!

04:17 - 02:34
luistertijd 04:17 - leestijd 02:34

Hoe zachter en gladder je lichaamshuid is, hoe mooier je zongebruinde teint tot haar recht zal komen. De BeautyJournaal redactie zocht een paar heerlijke producten voor je uit om je voordeel mee te doen!

Paula’s Choice – 2% BHA Bodylotion

Deze bodylotion bevat salicylzuur, wat een exfoliërende werking heeft en helpt bij het verminderen van bultjes en puistjes op het lichaam, bijvoorbeeld op de rug of schouders. Daarnaast bevat de formule krachtige antioxidanten en ingrediënten die de huid hydrateren. Deze combinatie zorgt bij regelmatig gebruik voor een verbetering van de huidstructuur.

Shop hier online

 

Dr. Hauschka – Bodyolie Moor Lavendel

Wil je je ‘s ochtends wapenen tegen invloeden van buitenaf of zoek je ‘s avonds ontspanning? Dan is de Dr. Hauschka olie met moor lavendel de ideale metgezel. Hij beschermt, verwarmt en bevordert een gezonde slaap. In tegenstelling tot de andere bodyoliën van Dr. Hauschka, die je het beste op de nog vochtige huid aanbrengt, kun je Bodyolie Moor Lavendel ook op de droge huid aanbrengen.

Shop dr Hauschka hier online

 

Medik8 – Nourishing Body Cream

Nourishing Body Cream combineert een heerlijke textuur met een ultramoderne formule met behulp van intelligente vochtmagneten. Met een basis van weelderige cacaoboter, smelt de crème snel in om de natuurlijke beschermende barrière van het lichaam opnieuw in balans te brengen.

Dit helpt om vochtverlies uit de bovenste lagen van de huid te voorkomen. De kenmerkende vochtmagneten van Medik8 zijn hydratatoren die zich binden aan huidcellen. Ze trekken dan vocht naar zich toe uit de onderste lagen van de huid en de omringende atmosfeer. Het oppervlak van de huid wordt soepel, glad en gehydrateerd.

Shop Medik8 bodycream hier online

 

Collistar – Talasso Scrub

De Talasso Scrub van Collistar is de meest verkochte bodyscrub in de parfumerie. Deze krachtige revitaliserende behandeling maakt gebruik van de voordelen uit de zee en van geselecteerde essentiële oliën om de effecten van het exfoliëren te vergroten.

De synergetische werking van een mix van 90 soorten zeezouten gecombineerd met een melange van plantaardige, essentiële en aromatische oliën zijn actief op de huid en geven een intense geursensatie. Hello gladde benen deze zomer!

Shop hier online

 

Sol de Janeiro – Bum Bum Bodycrème

Na de benen, de buik en de armen mogen we natuurlijk niet de billen vergeten. De Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream is een full body cream geïnspireerd door het favoriete lichaamsdeel van de Brazilianen: de billen.

De Bum Bum Cream is rijk aan de gueraná, een inheemse plant uit de Amazone. Deze fruitsoort bevat cafeïne. De crème bevat tevens cupuaçu-boter, açaí en kokosnootolie wat helpt bij het stimuleren van de bloedsomloop voor stevige en strakke billen.

Shop hier de kekke Braziliaanse bodybutter online

 

Lees ook