We hebben de lekkerste producten voor je geselecteerd!

05:44 - 03:26
luistertijd 05:44 - leestijd 03:26

shop

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Huidarts Francis Wu maakte deze zalige crème voor diepe hydratatie. We love it! Clean beauty!

Vergeten een afspraak te maken bij de pedicure maar wil je toch nog mooie, verzorgde voeten voordat je op vakantie gaat? Dat kan gewoon vanuit huis! In dit artikel delen wij vijf stappen voor het creëren van zachte, summer-ready voeten.

Start met een voetenbad

De eerste stap is het weken van je voeten in lauwwarm water. Je kan dit uiteraard doen met simpel badzout, maar er zijn ook producten die ervoor zorgen dat je voeten zacht en glad aanvoelen terwijl je badkamer ruikt naar een echte spa.

TIP! Feetpoint Speciaal Voetbad is een ideaal product om te gebruiken tijdens het nemen van een voetenbad. Het product bevat een eeltwekerextract waardoor eeltplekken voorzichtig worden verwijderd en je voetzool optimaal verzorgd wordt. Het product bevat 15% ureum en aloë vera en heeft een heerlijke citroengeur. Los ongeveer 1 tot 2 scheutjes op in lauwwarm water en laat de voeten hier 5 minuten in weken.

Shop hier online

 

Leg een scrubborstel in de douche

Een handige tip is om een droge scrubborstel in de douche te bewaren. Wanneer je deze dichtbij de hand hebt raak je gewend aan een kleine, dagelijkse voetverzorgingsroutine. Met een scrubborstel verwijder je gemakkelijk dode huid van je voeten waardoor deze weer lekker glad aanvoelen.

TIP! Op bol.com shop je een set van twee houten doucheborstels waarmee je gemakkelijk de dode huid van je voeten kunt verwijderen. Een van de scrubborstels heeft een dubbelzijdige kant. De ene kant is gemaakt van natuurlijke borstelharen en de andere kant van puimsteen. Hiermee maak je de droge huid zacht en verwijder je dode huid, eelt of likdoorns van je voeten.

Shop kekke scrubborstels hier online

 

Neem een verzorgend voetmasker 

Een aanrader is om na het douchen in de avond, voordat je naar bed gaat, een verzorgend voetmasker te gebruiken. Dit zijn eigenlijk papieren instappers met lotion of gel aan de binnenkant. De ingrediënten zorgen er onder andere voor dat droge, gescheurde hielen weer heerlijk soepel worden. En dat terwijl je lekker aan het relaxen bent voor de tv!

TIP! Nieuw zijn de OPI Moisturizing Socks. Dit is een intensief verzorgend voetenmasker die de huid van de voeten in 15 minuten hydrateert en verzacht. Dankzij het serum op basis van vitamine E, macadamiaolie, sheaboter en aloë vera ervaar je een ontspannend kwartiertje wellness vanuit huis 😉

Shop dit heerlijke voetmasker hier online

 

 

Gebruik een nagelriemolie of serum op je teennagels

Niet alleen voor de manicure, maar ook voor de pedicure is het gebruik van een nagelriemserum nuttig. De meeste mensen vergeten bij de verzorging van hun voeten ook hun nagelriemen mee te nemen. Echter doet het aanbrengen van een serum op je teennagels, voordat je met nagellak in de weer gaat, wonderen. Het zorgt er ook voor dat de kleur van je nagellak langer blijft zitten!

TIP! De Moisturizing Nail & Cuticle Oil van JOIK is een snel absorberende nagel en nagelriem olie die bescherming biedt tegen infecties en schimmel. Dit product bevordert tevens de nagelgroei en maakt de nagelriemen zacht en glad. De nagelriemolie is 100% natuurlijk en vegan en bevat apricot, kernel en saffloer olie.

Shop de nagelriemolie hier online

 

Smeer je voeten goed in met crème

De laatste stap is toch wel het aanbrengen van een verzorgende voetencrème. Het is vooral belangrijk dat je dit met regelmaat doet. Net als de ellebogen, knieën en handen kan de dunne huid van de voeten al snel droog en ruw aanvoelen. Zeker in de zomer, bij het dragen van open slippers of sandalen, wil je dat je voeten er gezond en verzorgd uitzien. Gebruik een voetencrème of zelfs een simpele bodylotion op de voeten en je bent klaar om te gaan!

TIP! Je voeten intens verzorgen doe je met de Clarins Foot Beauty Treatment Cream. Deze crème biedt verzorging aan (vermoeide) voeten en zorgt tegelijk voor de nodige hydratatie. De huid wordt tevens gekalmeerd! Met deze voetcrème blijft het natuurlijke vochtbalans op peil waardoor de kans op kloven vermindert.

Shop Clarins voetcreme hier online

 

 

Lees ook