Je ziet resultaat binnen 4 weken

03:57 - 02:22
luistertijd 03:57 - leestijd 02:22

r-Retinoate Day & Night Eye Serum is de gloednieuwe oogverzorging van het topmerk Medik8. Dit moet je echt gaan gebruiken, lees waarom….

De ultieme verwennerij voor het gevoelige ooggebied

r-retinoate medik8

In 2016 heeft Medik8 een nieuw ingekapseld vitamine A-molecuul ontwikkeld; retinyl-retinoaat. Dit molecuul van traditionele retinol en retinoïnezuur is aanzienlijk zachter maar toch 8x krachtiger dan retinol en hiermee werd een nieuwe luxe-productlijn in huidverbetering geboren: By Medik8!

Shop hier online

 

Het eerste product uit deze serie was r-Retinoate Youth Activating Cream. Deze veelvuldig bekroonde dag- en nachtcrème werd gelanceerd in 2016 en is een van de best verkopende producten van Medik8 geworden.

In 2019 werd r-Retinoate Intense aan het assortiment toegevoegd; een ‘alles-in-één’ nachtcrème voor de ultieme huidverjonging. En nu, juni 2019, introduceert Medik8 een nieuwe toevoeging aan deze heerlijke productlijn. Een lichtgewicht, voedzaam serum voor het gevoelige ooggebied, r-Retinoate Day & Night Eye Serum.

Shop hier online

 

 

Waarom is r-Retinoate Eye Serum het beste product voor het ooggebied dat Medik8 ooit heeft ontwikkeld?

Het serum bereikt moeiteloos de oogcontouren om fijne lijntjes zichtbaar te vervagen. Je ooggebied wordt vitaal en stralend! Deze formule kan, net als de originele en allereerst gelanceerde r-Retinoate Youth Activating Cream, zowel overdag als ’s nachts worden gebruikt voor nog sneller resultaat.

Shop hier online

 

 

medik8 r retinoate eyecream

Aanvullende ingrediënten, o.a. cafeïne en hesperidin, zijn aan dit serum toegevoegd om donkere kringen tegen te gaan en wallen te voorkomen. Allemaal voor een stralend en helder ooggebied.

MEDIK8 BRENGT SCHOONHEID EN WETENSCHAP SAMEN

Lees hier ook het mooie interview dat Corine had met oprichter Isaac Elliots

De krachtige kenmerken van r-Retinoate

medik8 r retinoate eyecream

Stabiliteit: Lichtstabiliteit is een enorm nadeel van retinol; het wordt zoals bekend eenvoudig afgebroken en wordt inactief zodra het wordt blootgesteld aan licht. Door de toevoeging van poly-melkzuur aan retinyl-retinoaat, wordt extra bescherming geboden tegen UV-licht. Daarom bevat r-Retinoate Day & Night Eye Serum een van de enige retinoïden die zowel overdag als ’s nachts kunnen worden gebruikt.

Shop hier online

 

Gevoeligheid: ‘One size fits all’ is een zeldzaamheid in de huidverbeteringswereld, maar r-Retinoate is de uitzondering. Deze crème is geschikt voor de meeste huidtypen, inclusief de gevoelige. Wat ook prettig is, is dat er geen retinolladder nodig is om vitamine A gebruik op te bouwen. r-Retinoate kan direct zowel overdag als ’s nachts worden gebruikt, iedere dag.

Inkapseling: r-Retinoate maakt alleen gebruik van ingekapseld retinyl-retinoaat dat door Medik8 wereldwijd gepatenteerd is. De ingekapselde formule werkt 4x sneller dan de niet-ingekapselde, met zichtbare resultaten na slechts 4 weken gebruik. Lees hier nog eens waarom deze stof zo high-tech en werkzaam en mild is.

Shop hier online

 

Lees ook