Zo wordt je bruine teint nog mooier en zal je huid glanzen!

04:31 - 02:42
luistertijd 04:31 - leestijd 02:42

Judy scrubt met Collistar Ren Moroccan Rose & Anti-Age TalassoIk mocht van BeautyJournaal twee bodyscrubs testen: de Ren Moroccan Rose Otto Sugar Body Polish en Collistar Anti-Age Talasso-Scrub. Ik hou heel erg van scrubs, dus ik was erg benieuwd!

1. Ren Moroccan Rose Otto Sugar Body Polish

Claim:

De Ren Moroccan Rose Otto Sugar Body Polish belooft een milde body scrub met delicate rozengeur. Deze body polish op basis van rietsuiker verwijdert op milde wijze dode huidcellen en laat een doffe huid stralen en maakt het weer energiek.

Rietsuiker uit Paraguay verzorgt de mechanische scrub, terwijl cafeïne uit thee en de kolanoot de huid energie geeft en verfrist. De olie van Marokkaanse roos (fairtrade) zorgt voor een eindeloze geurbeleving, terwijl amandel– en olijfolie de huid voeden.

Verpakking:

De body scrub wordt geleverd in een doorzichtige 330 ml pot met witte deksel en wit met donkerroze label. De scrub ruikt in de pot heerlijk naar rozen (een van mijn lievelingsgeuren) en heeft een beige kleur. Aan mijn vinger voel je echt dat het een sugar scrub is en de geur van intense roos wordt alleen maar sterker.

Gebruik:

Voor het douchen, breng ik op mijn droge armen, benen en decolleté de scrub aan.  De sugar scrub voelt vrij krachtig aan, ik ervaar dit als heel prettig. De geur van rozen ruik je erg goed. Ook voel je de olie in het product. Nadat ik mijn huid goed gemasseerd heb, spoel ik het af onder de douche.

Mijn huid voelt lekker zacht, energiek en ruikt heerlijk naar rozen. Je kunt deze sugar scrub voor een wat mildere versie gebruiken op een natte huid.

SHOP REN hier online.

Judy scrubt met Collistar Ren Moroccan Rose & Anti-Age Talasso2. Collistar Anti-Age Talasso Scrub

Collistar is al 10 jaar marktleider in bodyscrubs. Het succesverhaal begon met de Talasso-scrub, vervolgens kwam de Anti-Water Talasso-Scrub op de markt en nu is de reeks uitgebreid met de Anti-Age Talasso Scrub, met essentiële oliën, sinaasappelbloesem en Siciliaase citrusvruchten.

Claim:

Het merk belooft een regenererende 4-in-1 bodyscrub te zijn en gebruikt de voordelen uit citrusvrucht therapie voor een jonge uitziende huid.

  1. Exfolierend, vernieuwt de huid.
  2. Anti-vrije radicalen-whitening. Het verouderingsproces wordt bestrijd en de vorming van vlekjes wordt voorkomen.
  3. Regenererend en Anti Aging.
  4. Revitaliserend.

Verpakking:

De scrub wordt geleverd in een doorzichtige pot met een inhoud van 700 gram en heeft een groene deksel. Als ik de pot openmaak, komt de geur van heerlijke sinaasappel en citrus vruchten me tegemoet. De kleur van de scrub is licht oranje met kleine zwarte en bruine spikkeltjes.

Gebruik:

Ik meng met de bijgeleverde spatel de scrubzouten, de geur is heerlijk. Ik breng wat aan op mijn hand. De scrub is lekker krachtig en je voelt de olie in het product. Zodra ik het een beetje uitwrijf op mijn hand wordt de geur van sinaasappel intensiever.

Je kunt de scrub gebruiken op een vochtige huid of voor een intensiever scrub effect op de droge huid. Mijn voorkeur gaat uiteraard naar het tweede uit, ik hou ervan. Ik breng de scrub aan op mijn armen en benen en decolleté. De scrub smeert heel fijn uit, sterk en heerlijk vermengd met de olie. Na mijn lichaam intensief ermee te hebben gemasseerd, spoel ik me af met water.

Mijn huid voelt zo lekker en zacht door de essentiële oliën. Het is bij deze scrub niet nodig om vervolgens een body milk te gebruiken. Gedurende de hele dag voelt mijn huid heel fijn aan, het lijkt wel sterker.

SHOP Collistar hier online.

judyJudy concludeert:

Ik vind beide body scrubs echt heerlijk. Ze ruiken erg lekker en ze geven een mooi resultaat. Mijn huid krijgt inderdaad energie van de Ren Moroccan Rose Otto Sugar Body Polish en voelt verfrissend. Mijn huid is lekker zacht en heeft een mooie glans.

De Collistar Talasso Scrub Anti Age geeft een heerlijk gevoel, mijn huid voelt gehydrateerd, zacht, ruikt lekker, glanst mooi en voelt strakker. Voor de verdere claims die Collistar met dit product maakt, zoals het Anti-Age en Anti Vrije Radicalen- Whitening, zou ik het product langer moeten blijven gebruiken. Dat is meer langere termijn, maar dat zal ik zeker ook doen, ik zal dit product ook zeker zelf kopen.

Lees ook