M.A.C, B.A.E. by HEMA, Tom Ford, Lancôme

12:29 - 07:29
luistertijd 12:29 - leestijd 07:29

Afgelopen maand zijn er weer een heleboel nieuwe make-up producten uitgebracht. In dit artikel lees je er alles over! Van highlighters en bronzingpoeders tot lipsticks en setting sprays. Lees snel verder..

M.A.C Cosmetics – Electric Wonder collectie

De Electric Wonder collectie van M.A.C Cosmetics is dé bronzing collectie voor deze zomer. Het merk lanceerde met deze collectie weer een heleboel nieuwe make-up producten voor zowel het gezicht en de ogen als de lippen. Het merk koos met deze limited edition voor een prachtige, opvallende verpakking. Het marmer in combinatie met de lichtroze en gouden tinten geven een elektrischevibeaan de producten.

Shop de collectie hier online

 

M.A.C Electric Wonder Lipproducten

De Electric Wonder collectie bestaat uit vijf verschillende kleuren lipstick met drie verschillende texturen. De finishes zijn lustre (transparante glanzende lipstick), satin en matte. Er zijn vijf nieuwe kleuren van de M.A.C Lip Glass toegevoegd aan het assortiment. Deze lipglossjes hebben een hoogglans finish en zijn zowel los als over een lippotlood of lipstick te dragen.

 

Shop de collectie hier online

 

M.A.C Electric Wonder Palettes

De M.A.C Electric Wonder collective bestaat uit twee oogschaduwpalettes en een gezichtspalette. Het Natural Vice oogschaduwpalette bestaat uit 12 warme, neutrale tinten en het Desert Lightening palette uit 12 koele, neutrale tinten. Voor het creëren van subtiele, dagelijkse ooglooks! Het Ignite Wonder palette geeft de teint een prachtige gloed en bestaat uit een aantal mooie blushes en bronzers met een crème-achtige poederformule. De poeders zijn voorzien van een speciaal Pearl Powder Complex waarmee de huid een mooie glans krijgt terwijl de sheaboter zorgt voor een gladde en romige applicatie.

M.A.C Electric Wonder gezichtspoeders

Naast het mooie alles-in-een bronzing palette bevat de collectie ook nog eens twee compacte gezichtspoeders met een mix van mica en pigmenten die de huid een mooie glans en subtiele kleur geven. De Iridescent Powders kunnen zowel los als over foundation gedragen worden. Ook de Next To Nothing Bronzing Powder is uitgebracht in twee verschillende kleuren. Deze bronzer heeft een crèmige textuur en is voorzien van ultralichte boosters die een egale en gezonde finish aan de huid geven. Het resultaat is hiermee een zachte, realistische glow die tevens in laagjes opgebouwd kan worden.

 

Shop de collectie hier online

 

M.A.C Electric Wonder kwasten

De collectie wordt afgesloten met twee make-up kwasten. De 126SES Split Fibre Large Face Brush is een grote poederkwast die geschikt is voor het aanbrengen van blush, bronzer en gezichtspoeders. De kwast heeft een gelijke verdeling van twee soorten synthetische vezels, voor een zachte of een meer gepolijste finish.

De tweede kwast uit de collectie is de 234SES Split Fibre Eye Blending Brush. Dit is een ovaalvormig oogschaduwkwastje met wederom twee soorten synthetische vezels. De ene zijde zorgt voor een zachte uitstraling terwijl je met de andere zijde juist heel precies en dekkend te werk kunt gaan.

Shop de collectie hier online

 

B.A.E. by HEMA – Back to School

B.A.E. by HEMA komt met een ‘Back to School’ limited edition bestaande uit een aantal stationary en make-up producten.

Shop Hema Back to School hier online

 

Glam Gloss Lipgloss en Velvet Cream Eyeshadow 

De make-up collectie bestaat onder andere uit de Glam Gloss Lipgloss. Deze lipgloss heeft een licht plumping effect en laat een mooie glossy finish achter. De lipgloss verzorgt de lippen en is los te gebruiken of over een lipstick heen.

De Velvet Cream Eyeshadow heeft een vloeibare gladde, gel formule met een matte finish. De oogschaduw is verrijkt met vitamine E waardoor de dunne huid rondom de ogen worden verzorgd en gehydrateerd. De Velvet Cream Eyeshadow is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

 

Shop Hema Back to School hier online

 

Divine Dust

De Divine Dust poeders van B.A.E. by HEMA zijn losse highlighterpoeders die de huid een prachtige glow geven. Je brengt de Divine Dust aan met een kwast of met je vingers op de  jukbeenderen, cupidoboog, wenkbrauwbot of de neusbrug. Dit product is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

Shop Hema Back to School hier online

 

 

Tom Ford – Summer Soleil 2019

De nieuwe zomercollectie van Tom Ford ligt in de winkels! De make-up collectie bestaat uit een aantal prachtige producten. De luxe witte verpakkingen zijn voorzien van mooie accenten van 24K goud. Perfect voor de zomer!

Shop de collectie hier

 

Glow Tone Up Foundation SPF40 Hydrating Cushion Compact

Zo, dat is een hele mond vol. De Tom Ford Glow Tone Up Foundation Cushion geeft de huid een natuurlijk gezonde glans en is extreem hydraterend. De foundation voelt verkoelend aan en glijdt soepel over de huid. Dit product heeft een lichte dekking, is langhoudend en belooft imperfecties te verdoezelen. De foundation is tevens voorzien van SPF40, ideaal voor de zomer dus!

Soleil Glow Bronzer en Cheek Duo

Geef je gezicht meer definitie met de Soleil Glow Bronzer en het Soleil Sheer Cheek Duo. De bronzer bevat speciale pigmenten die een prachtige ‘second skin’ glow geven aan de huid. De combinatie van toegevoegde cacaoboter, mango boter en Amazonian cupuacu boter geven een zacht gevoel aan de huid en laten een beschermend en hydraterend laagje achter. Het Soleil Sheer Cheek Duo in de kleur Lissome bevat een highligher en blush die beiden een licht reflecterende finish hebben en de huid direct verhelderen. Ze zijn vooral mooi in combinatie te gebruiken!

Shop de collectie hier

 

 

Soleil Contouring Compact & Acqua Metal Shadow

Ideaal voor op vakantie: de Soleil Contouring Compact. Dit product bestaat uit een blush, bronzer en highlighter voor het creëren van warmte en definitie aan het gezicht. De poeders hebben allemaal een crème-poeder textuur en glijden soepel over het gezicht voor een egale finish. De kleuren zijn zowel los als in combinatie aan te brengen voor een mooie zomerse glow.

De Acqua Metal Shadows zijn transparante liquid oogschaduws die de oogleden voorzien van een mooie metallic glans. De producten zijn langhoudend en zelfs waterproof. Handig voor een snelle ooglook!

Shop de collectie hier

 

Lip Color Sheer & Lip Gelée 

De laatste twee producten uit de Tom Ford Summer Soleil 2019 Collection zijn de Lip Color Sheer en Lip Gelée. De Lip Color Sheer zijn Tom Ford’s meest geliefde lipkleuren in een zachte, transparante finish. De kleuren complimenteren een zongekuste huid en zijn voorzien van vitamine C en E en sheabutter voor een heerlijk zacht gevoel.

De Lip Gelée is een lip tint die de lippen hydrateren en tegelijk voorzien van een glossy glans. Elke Gelée Lip Tint heeft in de kern een vrolijk zomerse kleur en is omringd met een transparante balsem. Voor de nodige hydratatie tijdens de zomerdagen!

Shop de collectie hier

 

Lancôme x Chiara Ferragni

Lancôme lanceerde onlangs haar samenwerking met modeonderneemster en influencer Chiara Ferragni. Voor de digitale generatie is zij een wereldwijd icoon. Chiara’s aparte, urban lifestyle en levendige fantasie komen samen in deze speelse make-up collectie in samenwerking met Lancôme.

Shop de collectie hier

 

Flirting Palette

De flirty ogen van de herkenbare modelijn van Chiara keren terug op de metallic roze glitter verpakking. Het Flirting Palette bevat 13 mix & match mogelijkheden voor eindeloze glowing looks. Je vindt drie highlightkleuren, vier oogschaduwtinten, vier lipstick, één blush en één gloss terug in het palette. Hiermee stel je elk moment van de week je eigen unieke look samen!

Shop de collectie hier

 

L’Absolu Mademoiselle Shine

De collectie bevat drie nieuwe tinten van de L’Absolu Mademoiselle Shine. De hydraterende formule en opvallende kleuren hebben een bloemig-fruitige geur en geven een mooie glanzende shine aan je lippen.

L’Absolu Lacquer

Ook de L’Absolur Lacquer is nu verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren. Dit is een lip tint met een lichte formule en glanzende finish. Het product kan in laagjes worden opgebouwd voor een opvallender resultaat maar geven de lippen in eerste instantie een zachte frisse look.

Mascara Hypnôse Drama

Tot slot wordt de welbekende Lancôme Mascara Hypnôse Drama in een nieuw zomers jasje gestoken. De mascara past perfect in het design van deze limited edition collectie met Chiara. De mascara beschikt over een groot borsteltje en geeft intens veel volume aan de wimpers.

Shop de collectie hier

 

Lees ook