Lippen Make-up Ogen Teint Wenkbrauwen

Lisa Eldridge Video Tutorial: Instant Bronze & Glow

redactie, Corine
Geschreven door redactie, Corine

‘Golden and Goddessy’ in een handomdraai

Lisa Eldridge Video Tutorial: Instant Bronze & Glow

Jaaaa, daar is ze weer… Lisa Eldridge, de favoriete make-up artist van de redactie van BeautyJournaal. Ditmaal met een super snelle, super simpele video tutorial voor een instant ‘bronzy and glowy make-up look,’ aldus Lisa. Geïnspireerd op de look die Lisa bij Alicia Vikander maakte, voor de nieuwe tassencampagne van Louis Vuitton.

Lisa: It’s a very golden, goddessy type of look. But very natural.

De basis van deze look is een mooie en warme huidtint, waarvoor Lisa je in het volgende filmpje enkele handige tips geeft:

 

Shop de producten uit deze tutorial

 

Bekijk hier de test van summer blushers & bronzers van Dian!

Over deze schrijver

redactie, Corine

redactie, Corine

Corine (1981) maakt deel uit van de BeautyJournaal redactie en is daarnaast ook freelance communicatieconsultant en tekstschrijver met een voorliefde voor beauty- en verzorgingsproducten. Ze is erg kritisch als het om verzorgingsproducten gaat, besteedt veel tijd aan 'vergelijkend warenonderzoek' en het uitpluizen van ingrediënten. Want hoe mooi de verpakking van een crème, lotion of lippenstift ook kan zijn... het gaat uiteindelijk om de inhoud.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.