Collistar, Payot, HEMA, Annermarie Börlind, Pascaud

10:43 - 06:26
luistertijd 10:43 - leestijd 06:26

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

De zomer is in zicht, de vakanties zijn geboekt en we zijn nog net niet begonnen met het inpakken van de koffers. Wat je deze zomer ook gaat doen, het is belangrijk om je huid goed te beschermen tegen UV-straling. Deze maand liggen er weer een aantal zonverzorgingsproducten nieuw in de winkels die wij in dit artikel met je gaan delen.

HEMA 100% vegan zonbescherming

Onze huid krijgt flink wat te verduren door alle zonnestralen. Bij HEMA vind je vanaf nu allerlei soorten nieuwe zonbescherming én een after sun om weer volop van de zon te kunnen genieten. De zonverzorging van de HEMA is nu ook 100% vegan.

Face Stick SPF50

De nieuwste Face Stick SPF50 is een zonnebrand in een stick die speciaal bedoeld is voor het gezicht. Deze zonnebrand heeft een beschermingsfactor van 50 en biedt hoge bescherming tegen UVA en UVB stralen. De dunne huid van het gezicht wordt hiermee goed beschermd en daarnaast is het compacte formaat ook nog eens makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld het strand.

Shop hier online

 

Sunmilk Satin SPF30

De Sunmilk Satin SPF30 is een vegan zonnemelk met een subtiele shimmer. De zonnemelk geeft de huid een mooie glans terwijl hij deze tegelijkertijd beschermd tegen de felle zon. Het product bevat SPF30 en is tevens waterbestendig.

 

Sport Sun Cream SPF30

Nieuw in het assortiment is de Sport Sun Cream met SPF30. De crème blijft goed op de huid zitten, zelfs tijdens het zweten in de sportschool. Het product is zweet- en waterbestendig en bevat zowel UVA als UVB-bescherming.

Kids zonbescherming

De zonbescherming voor kinderen is bij de HEMA vanaf nu alleen nog maar verkrijgbaar met SPF50. De producten bevatten een hoge UVA/UVB- en DNA-bescherming en zijn extra waterbestendig. Kinderen kunnen hierdoor langer in het water spelen. De Sensitive Sun en Aersol Spray zijn allebei vrij van parfum en kleurstoffen.

Shop hier online

 

After Sun lijn

De HEMA after sun lijn is 100% vegan en zorgt voor optimale hydratatie en verkoeling. De lijn bestaat onder andere uit de After Sun Melk, de Cooling Gel, de Shimmering Oil, het After Sun Sheet Mask en de After Sun Lip Balm. Deze bevatten allemaal aloë vera, dat ondersteunt in het herstellend vermogen en de vochtregulering van de huid. Voor een mooie sunkissed gloed gebruik je de Shimmering Oil, deze is voorzien van glitters. Het After Sun Sheet Mask verkoelt en hydrateert de huid na een dag intensief zonnen.

Shop hier online

 

Collistar Special Perfect Tan

Er zijn drie nieuwe producten aan de Special Perfect Tan lijn van Collistar toegevoegd.

Protective crystal stick spf 50

Het meest innovatieve product dat gelanceerd wordt is de Protective Crystal Stick SPF50+. Dit is een 100% transparante stick die ontwikkeld is om de meest kwetsbare delen van het gezicht en lichaam te beschermen tegen UV-stralen, vrije radicalen en schade door de ozon. Het product is waterbestendig en bevat Schisandra Chinensis, een speciaal plantenextract dat de aanmaak van collageen bevordert zodat de huid stevig en veerkrachtig blijft. De olie-gel formule is vaste vorm is ideaal voor alle huidtypes, inclusief de snel geïrriteerde huid. Het product laat geen zichtbaar residu na op de huid, hoeft niet worden ingesmeerd en kan ook onder make-up worden gebruikt.

Shop hier online met korting

 

Supertanning water moisturizing anti salt spray

Aan de collectie wordt een limited edition van de eerste bruinningsspray in de beautywereld toegevoegd. De Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt krijgt deze zomer een gouden touch door de toevoeging van speciale multireflecterende shimmers. Deze shimmers geven een mooi effect onder de zon, zeker bij een laag decolleté of bij blote armen. De verfrissende body mist voelt zacht aan op de huid en elimineert doeltreffend het uitdrogende effect van zon en zeezout. De spray kan tevens over een zonbescherming aa worden gebracht.

Shop hier online met korting

 

Intensive Ultra Rapid Supertanning Treatment spf20

Het derde en laatste product is de Intensive Ultra-Rapid Supertanning Treatment SPF20. Dit is een bruiningsversneller die een medium-hoge SPF zonbescherming biedt terwijl deze in recordtempo een intense bruining geeft. Zelfs tijdens de eerste zonnige dagen van het seizoen én wanneer de zon nog niet zo fel schijnt. Het product biedt drie keer meer bescherming zodat je veilig kunt genieten van elke minuut onder de zon.

Shop hier online met korting

 

Annemarie Börlind Suncare

Met geavanceerde technologieën en plantaardige extracten heeft Annemarie Börlind nieuwe zonbeschermingsproducten ontwikkeld. De producten uit de SUN collectie bevatten geen minerale UV filters zoals titaandioxide of zinkoxide, maar organische UV filters. Deze zonbeschermingsfilters zijn huidcompatibel en beschermen de huid tegen de zon. De SUN collectie wordt uitgebreid met twee nieuwe producten.

Shop hier online met korting

 

Sun Fluid SPF20/SPF30

De Sun Fluid heeft een lichte textuur die snel door de huid wordt opgenomen. Het product bevat een anti-aging complex met vitamine E die bescherming biedt tegen vroegtijdige huidveroudering. Het Sun-vochtcomplex met panthenol zorgt voor hydratatie. De Sun Fluid is verkrijgbaar in een SPF20 en SPF30 variant.

After Sun Ampullen

 

Ook nieuw zijn de After Sun Ampullen. De ampullen bevatten een effectieve combinatie van de ingrediënten Ectoïn en hyaluronzuur, die er samen voor zorgen dat de huid intens wordt gevoed en tevens kalmeert na blootstelling aan de zon. De ampullen geven een direct verkoelend effect. Ectoïn ondersteunt de natuurlijke celgeneratie en maakt de huid soepel. De ampullen zijn ideaal voor de gestreste huid na het zonnen. Één verpakking bevat zeven ampullen met ieder 2 milliliter.

Shop hier online met korting

 

Pascaud UV Defense

De UV Defense is een hydraterende dagcrème met een hoge bescherming tegen UVA én UVB. Het product biedt bescherming tegen zowel verbranding door UVB als tegen veroudering door UVA. De UV Defense is 100% parfum-, kleurstof- en parabeenvrij en is geschikt voor alle huidtypen.

De SPF30 biedt bescherming aan de huid terwijl de toegevoegde aloë vera gel zorgt voor verdraagzaamheid. Zoete amandelolie reguleert het vochtgehalte van de huid en gaat de vorming van rimpels tegen. Betaïne, een stof uit suikerbiet, houdt de vochtverdeling in de cellen en tussen de cellen in balans en gaat zo tekorten tegen.

Tot slot bevat de UV Defense nog Shizophyllaan. Dit is een biotechnologisch nagemaakte keten van suikers die de huidbarrière versterkt en de nodige bescherming geeft. Het gaat vochtverlies tegen en helpt de immuunbescherming van de huid op pijl te houden.

Breng het product in de ochtend op een gereinigde huid aan gedurende de zomermaanden, maar ook na een chemische peeling of fruitzuur behandeling en tijdens het gebruik van retinol houdende producten.

Shop hier online

 

Payot Sunny

Prepare, protect & prolong. De Sunny collectie van Payot bestaat uit een aantal heerlijk verzorgende producten die de huid voorbereiden op de zon, beschermen tegen de zon én helpen bij het behouden van je zongebruinde huid.

De Payot Magic Mousse á Bronzer bevordert de bruining met zoete sinaasappel extract en egaliseert de huid middels bloed sinaasappel AHA’s. Het product verbetert de cellulaire cohesie, verzacht de huid en bereidt haar voor op een sneller bruiningsproces. Het is een ultra-romig schuim die heerlijk zacht aanvoelt op de huid.

Om de huid goed te beschermen brengt het merk een aantal crèmes uit. De SPF50 anti-oxidant variant bevat kakadu pruim extract en de SPF15 en SPF30 boosters bevatten erythrulose. De crèmes stimuleren de melanine synthese en boost de huideigen bescherming tijdens het zonnen. De producten bevatten tevens het Sublime Tan Complex met duindoorn, rozenbottel en kokos.

Om het kleurbehoud te verlengen gebruik je de nieuwste Refreshing Gelée Coco. Dit after-sun care product bevat het kokosnoot water extract die helpt bij het intens hydrateren van de huid. Ook het aloë vera extract draagt bij aan de hydratatie en verkoelt tevens de huid.

Shop hier online met korting

 

Lees ook:

Lees ook