Nooit meer een plakkerig gevoel op je huid

03:45 - 02:15
luistertijd 03:45 - leestijd 02:15

Stel, je bent maker van een van de fijnste betaalbare gezichtscrèmes met een stof die werkelijk alles voor de huid kan betekenen: niacinamide, ofwel vitamine B3.

Maar je crèmes zijn net iets te rijk voor jonge vrouwen…..toch wil je hen die uitstekende alleskunnende stof niet onthouden.

Het gevoel van slagroom

Je zal op zoek moeten naar een formulering die niet glimt, niet te vet is, dus niet plakkerig aanvoelt, maar juist luchtig. Alsof….ja alsof het slagroom is!

Zo werd Olaz Whip geboren, zowel in de Regenerist familie als in de Total Effects lijn. Twee lijnen van Olaz die wij al zo lang kennen van haar fijne betaalbare, verzorgende producten. Anti-agerspur sang.

Shop hier online

 

Licht en luchtig, boordevol werkzame stoffen

Olaz Whip voelt licht en luchtig aan op je huid, zonder dat er ingeboet wordt aan de belangrijkste werkzame stoffen.

Hoe doet Olaz dat? Met active rush technologie…

Olaz heeft een nieuwe techniek in de wereld gebracht waarmee deze hele mooie creme gemaakt kon worden: de active rush technologie.

Werkzame stoffen gevangen in een filmpje

Het is een technologie waarbij een 3D structuur gevormd wordt waarin de werkzame hydraterende stoffen zijn opgenomen en razendsnel kunnen worden afgegeven aan de huid. Dit is zo efficiënt: er kan in gewicht wel 1000 keer meer hydraterende en verzorgende partikels worden opgeslagen.

Van crème naar milk

Zodra de crème met de huid in contact komt verandert het onmiddellijk in een ultrafijne vloeibare substantie, als een lotion-milk.

Shop hier online

 

Revolutie in het maken van crème

Volgens Frauke Neuser, hoofdwetenschapper van Olaz betekent dit een revolutie in het maken van crème. Ze vertelt: ‘ Voorheen werd crème opgebouwd uit een basis van water en olie met een mengstof. Nu is er ook de active rush technologie die werkzame stoffen heel snel aan de huid kan afgeven zonder plakkerigheid van de traditionele water in olie-basis.’

Olaz Regenerist Whip Hydraterende Creme verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid, waardoor de huid een gelifte look & feel krijgt.

Peptiden voor een betere huidbarrière, en ook met spf30!

In de Active rush technologie zit een amino peptide complex opgeslagen dat helpt de oppervlaktecellen te herstellen. Er is ook een crème met spf 30 verkrijgbaar.

Combinatie met vitaminen

In de Total Effects serie is de Whip cream opgebouwd uit de zeven bekende voordelen voor de huid: vermindering van de zichtbaarheid van fijne lijntjes, hydratatie en egalisatie van het huidbeeld. In de Active rush technologie is niacinemide verwerkt met vitaminen C en E.

Shop hier online

 

Wij zijn fan!

Op BeautyJournaal zijn we al vele jaren fan van Olaz producten vanwege de goede niacinamide verwerking in de producten.

Binnenkort vertelt onze Dian ook wat ze van deze nieuwe crème vindt. Stay tuned!

Shop hier online

 

Lees ook