Waarom is de bil ineens de nieuwe borst? Monique heeft het antwoord

01:10 - 00:42
luistertijd 01:10 - leestijd 00:42

De volle billentrend en Madonna….waar komt dit toch vandaan?

Onlangs werd ik door RTV Zaanstreek gebeld of ik iets wilde vertellen over bilvergrotingen. Aanleiding was de foto van Madonna op Nieuwjaarsnacht in een nachtclub waar ze zong, en waar ze on stage een merkwaardige bilpartij liet zien. De wereld viel over haar heen, had ze een bilvergroting ondergaan? Waarom?

https://www.instagram.com/p/BsGM3bChaPV/?utm_source=ig_embed

 

 

Madonna heeft uiteindelijk gereageerd maar liet de waarheid in het midden en meldde dat ze zelf wel kon beslissen over wat zij mooi vindt en wat niet. Ze zei niet of ze wel of niet een vergroting had ondergaan. Naar mijn idee was er gezichtsbedrog door schaduwwerking van lampen op het bewust podium. Maar goed…

Luister hier naar mijn radio uitzending over het hoe, wat en waarom van de bilvergrotingstrend!

 

Lees ook