Cosmetisch medisch Klinieken Monique schrijft Operatietechnieken Psychologie

Radio! Monique vertelt op RTL Zaanstreek over de volle billentrend en Madonna

Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

Waarom is de bil ineens de nieuwe borst? Monique heeft het antwoord

De volle billentrend en Madonna….waar komt dit toch vandaan?

Onlangs werd ik door RTV Zaanstreek gebeld of ik iets wilde vertellen over bilvergrotingen. Aanleiding was de foto van Madonna op Nieuwjaarsnacht in een nachtclub waar ze zong, en waar ze on stage een merkwaardige bilpartij liet zien. De wereld viel over haar heen, had ze een bilvergroting ondergaan? Waarom?

https://www.instagram.com/p/BsGM3bChaPV/?utm_source=ig_embed

 

 

Madonna heeft uiteindelijk gereageerd maar liet de waarheid in het midden en meldde dat ze zelf wel kon beslissen over wat zij mooi vindt en wat niet. Ze zei niet of ze wel of niet een vergroting had ondergaan. Naar mijn idee was er gezichtsbedrog door schaduwwerking van lampen op het bewust podium. Maar goed…

Luister hier naar mijn radio uitzending over het hoe, wat en waarom van de bilvergrotingstrend!

 

Meer weten over Cosmetisch medisch?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.