Een lesje boosters voor beginners

05:45 - 03:27
luistertijd 05:45 - leestijd 03:27

Nieuw van Paula’s Choice: voed je huid met boosters

Door veroudering en zonneschade verliest je huid essentiële stoffen en is je huid minder goed in staat normaal te functioneren en te herstellen. Met boosters vul je de uitgeputte reserves van je huid weer aan. Je helpt je huid daarmee een handje om zich jonger te gaan gedragen. De nieuwe boosters van Paula’s Choice hebben een lichte textuur en zijn perfect te combineren met andere producten. Iedere booster heeft een specifiek doel. Zo kun je dus de resultaten van je huidverzorging afstemmen op de wensen van jouw huid.

Bekijk ook het volgende filmpje, waarin Paula je meer over boosters vertelt:

 

Boosters voor beginners

Iedere huid is uniek en heeft andere behoeftes. De een is heel droog en mist hydratatie, de ander mist stevig­heid en heeft last van donkere vlekjes. Iedere booster van Paula’s Choice bevat daarom een concentratie van één specifiek ingrediënt of één specifieke ingrediëntengroep. Zo kun je jouw huid precies geven waar het naar verlangt. Maar welke booster heeft je huid nodig? Hoe gebruik je een booster en waar past het binnen je routine? Daarom in dit artikel een lesje boosters voor beginners.

Shop hier alle boosters

 

Wat is eigenlijk een booster en waarom heb ik er eentje nodig?

In de loop der tijd en door zonneschade ontstaan er tekorten van bepaalde essentiële stoffen in je huid. Een doffe huid, fijne lijntjes, vlekjes of een droge huid zijn tekenen dat je huid snakt naar meer.

Paula’s Choice-boosters zijn ontwikkeld als een soort supplement; om je huid te voeden en simpelweg je huid terug te geven waar het naar hunkert. Door de hoge concentratie van een specifiek ingrediënt of ingrediëntengroep vervult elke booster een specifiek behoefte van je huid. De boosters zijn geschikt voor alle huidtypes en kunnen gecombineerd worden met je andere huidverzorgingsproducten.

Shop hier alle boosters

 

7 verschillende boosters die allemaal een specifiek probleem aanpakken

Peptide Booster: verstevig

8 essentiële peptiden ‘trainen’ je huid om zich jonger te gedragen. Deze booster verbetert de veerkracht, de stevigheid en de textuur van je huid.

 

C15 Super Booster: verhelder

15% vitamine C bestrijdt effectief verschillende tekenen van huidveroudering. Het maakt je huidteint egaler en verstevigt de huid zichtbaar voor een stralendere look.

10% Niacinamide Booster: verfijn

Vitamine B3 (ook wel niacinamide genaamd) maakt je poriën minder zichtbaar door ze te verkleinen en zorgt voor een gladdere en stralendere huid en een egalere huidteint.

Shop hier alle boosters

 

Moisture Renewal Oil Booster: hydrateer

De combinatie van 9 oliën verzacht een droge, doffe en/of strak aanvoelende huid. Voor de droge plekken op je huid, of voor extra hydratatie. Een aanrader voor de droge huid, doffe huid en de huid met ruwe plekjes.

1% Retinol Booster: anti-aging

Deze krachtige booster met 1% retinol pakt meerdere hardnekkige tekenen van huidveroudering aan, zoals fijne lijntjes en rimpels, een onregelmatige teint en verstopte poriën.

Shop hier alle boosters

 

Hyaluronic Acid Booster: vochtvasthoudend

Vochtinbrengende hyaluronzuur houdt meer dan 1.000 keer het gewicht aan water vast en zorgt voor een zichtbaar stevigere en meer gehydrateerde huid. Perfect voor de huid met fijne (droogte-) lijntjes en rimpels, de vochtarme en de gevoelige huid.

C25 Super Booster: corrigeer

De concentratie van 25% vitamine C vermindert zichtbaar hardnekkige donkere en rode verkleuringen van de huid voor een egalere en stralende huidteint.

Shop hier alle boosters

 

Hoe gebruik je een booster?

Paula legt uit: “Begin je skin care routine altijd met een reiniger en gebruik dan vervolgens een toner en een exfoliant. Breng daarna een paar druppels van je booster aan op je huid. Vervolg daarna je eigen huidverzorgingsroutine. Breng overdag altijd als laatste een breedspectrum zonnefilter met minimaal SPF 30 aan. Je kunt ook meerdere boosters gebruiken. Deze breng je na elkaar aan op je huid.”

Monique had onlangs het voorrecht Paula in real life te ontmoeten in Amsterdam.

Je kunt een booster een of twee keer per dag aanbrengen, of alleen als je huid een ‘boost’ nodig heeft. Je kunt de booster ook mengen met je serum of nachtcrème. Zie het als maatwerk kokkerellen met werkzame stoffen voor een hongerige huid.

Shop hier alle boosters

 

Lees ook