LPG Endermologie® & Ballancer

LPG Endermologie®, recent winnaar Best Professional Beauty Product of the Year!

 

Met de nieuwste CelluM6 Alliance van LPG is in maart 2017 de Beauty Award gewonnen voor Best Professional Product of the Year.

 

LPG Endermologie® is de enige 100% natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve mechanische celstimulatie en reactivatie techniek die op natuurlijke wijze het celmetabolisme bevordert. Het werkt esthetisch gelijktijdig aan cellulite, aan de afvoer van vetten, bodycontouring en huidversteviging.

 

Meer dan 80 cosmetische, therapeutische en medische behandelprotocollen zorgen voor een optimale voorbereiding van de huid bij chirurgische ingrepen zoals liposuctie, ooglid-correctie en buikwandcorrectie. De werking is wetenschappelijk aangetoond. Ook lipoedeem, lymfoedeem zijn uitstekende indicaties voor een LPG endermologie® behandeling.

 

De behandelingen zorgen voor een versnelde genezende werking op littekenweefsel en maakt zelfs oude littekens weer soepel en egaler. Ruim 30 jaar passie, research en meer dan 150 onderzoeken onderbouwen de 100% natuurlijke resultaten en expertise van LPG Endermologie®.

 

Naast LPG Endermologie® is Partner in Aesthetics distributeur van het geavanceerde compressie-apparaat, de Ballancer 606.

 

Het Ballancer 606-systeem is zeer geavanceerd, ontworpen voor de esthetische markt op basis van de medische technologie en onderzoeksresultaten , verwerkt in het met patent beschermde ontwerp van de behandelpakken (broek en jasje) en de unieke behandelingscycli die het biedt. Bovendien zijn het ontwerp en de functies van het apparaat uniek. De Ballancer is exclusief toepasbaar voor esthetische indicaties.

 

In de therapeutische markt is Lympha Press® marktleider. Deze is uniek en speciaal voor therapeutische doeleinden ontwikkeld.

 

Partner in Aesthetics is officieel distributeur van LPG Endermologie® in Nederland en voor de Ballancer voor Nederland en Nederlandstalig België.