Omdat je huid geen maand hetzelfde nodig heeft….

03:50 - 02:18
luistertijd 03:50 - leestijd 02:18

Nog niet zo lang geleden werd ons verteld dat onze huid met de wisseling van de seizoenen een ander verzorgingsregime nodig had, en dat betekende vier keer per jaar een wisseling. Tegenwoordig gaat ons dat niet snel genoeg. We observeren onze huid elke dag, en al naar gelang onze emotionele staat van welbevinden, de feitelijke observaties willen we kunnen mixen ’n matchen met skincare.

Dat betekent dat we de ene week of maand meer nadruk op pigmentissues willen leggen, de andere week op hydratatie, dan weer op gevoeligheid of juist een opkomend puistje willen onderdrukken. Soms willen we een helderder teint, of we willen een direct effect met een super glow.

Ga hier naar de webshop

 

De Uniqcure ampullen van Skeyndor spelen hier feilloos op in. Acht verschillende soorten ampullen om elk huidissue te tackelen. En wat zitten er prachtige werkzame stoffen in, hier word je echt hebberig van;-)

Peeling concentraat voor de futloze, verdikte  huid met grove porien, vernieuwt, hydrateert en verheldert de huid en de teint. Het is een leave-on concentraat met 15% zuren: glycolzuur (peeling), glyconolactaat (peeling en hydratant) en fytinezuur (teintverhelderend).

Brightening Glow Concentrate, voor de futloze, gestresste huid met kleine vlekjes of lichte tekenen van veroudering, verheldert, egaliseert, beschermt, antioxidant eigenschappen. Bevat 10% vitamine C derivaat: ascorbinezuur, ferulazuur en amino-ethylfosfinezuur (ALA-P).

Ga hier naar de webshop

 

SOS Recovering Concentrate voor de gevoelige, reactieve huid die makkelijk eczeem ontwikkelt, couperose heeft, kalmeert en geeft comfort. Ook zeer geschikt na een cosmetisch medische behandeling zoals laser en peelings. Ontstekingsreacties worden geblokkeerd waardoor irritaties afgeremd worden.

Intensive Hydrating Concentrate voor de droge en zeer droge huid, hydrateert dieper in de huid en herstelt de balans. Werkt in op de Natural Moisturizing Factor, de natuurlijke huidbarriere. Bevat ondermeer thermaalwater, panthenol en acetylglucosamine, een voorloper van hyaluronzuur en 11 aminozuren die ook onderdeel uitmaken van de NMF.

Wrinkle Inhibiting Concentrate voor de huid met rimpels in het oogcontour gebied en op het voorhoofd en bij expressielijntjes, vervaagt lijntjes, maakt de huid gladder. Met ondermeer GABA en botuline-nabootsende peptiden die de zenuwoverdracht in de huid blokkeren.

Dark Spot Correcting Concentrate voor de huid met wat grotere pigmentvlekken, voor de donkere huid en de gelige huid, vermindert pigment en een gelige ondertoon, verheldert de teint en hydrateert de huid. Met ondermeer hexylresorcinol, vitamine B3, extracten van de Brassica Napus-Salvado (koolzaad) en tarwe-Candida Saitoana.

Ga hier naar de webshop

 

Redensifying Filling Concentrate, voor de huid die haar stevigheid verloren heeft, bij verticale rimpels, ook in het halsgebied, voor een vitale uitstraling en een opgevuld effect. Met ondermeer proteoglycanen, gehydrolyseerd collageen, Bakuchiol (lijkt op vitamine A), extract van citroenkruid.

Instant Lifting Concentrate voor de verslapte en vermoeide huid, geeft een direct liftend effect met DMAE, elastine hydrosylaat, sojaproteinen.

Ga hier naar de webshop

 

Lees ook