Bare skin in optima forma

04:57 - 02:58
luistertijd 04:57 - leestijd 02:58

Onlangs onderging ik in de salon van Denise, BeautyInc, in Amsterdam-Osdorp, een nieuwe peeling van het prachtige Spaanse cosmeceutical-salonmerk Skeyndor. Ik ben altijd een beetje huiverig voor peelings, omdat mijn huid er zeer reactief op reageert en ik ben bang voor de downtime met roodheid en droogheid. Nu hoef ik daar eigenlijk niet bang voor te zijn, omdat mijn huid al in optimale conditie is en ik zwaardere peelings ook momenteel niet nodig heb.

skeyndor dermapeel pro UA

Desalniettemin geloof ik wel in de krachtig van peelingstoffen, omdat ze je huid heerlijk zacht maken, een frisse glow geven en ervoor zorgen dat werkzame stoffen uit huidverzorging weer beter opgenomen wordt. Dode huidcellen houden dat immers deels tegen.

Peeling zonder downtime

Toen ik het voorstel kreeg om dit gloednieuwe peelingprogramma van Skeyndor te ondergaan, twijfelde ik geen moment. Er werd een zeer effectieve peeling beloofd, in vijf vernieuwende stappen en zodanig opgebouwd dat je geen downtime hebt. Je kunt gewoon weer aan het werk, zonder rode huid of branderigheid. Het is dan ook een programma dat je met intervals van twee weken 3 tot max 6 keer kunt herhalen. Er zijn twee programma’s: tegen pigmentvlekken en tegen rimpels. Ik koos samen met Denis voor de laatste.

de peeling producten voor de DermapeelDie vijf stappen zijn bijzonder en verdienen uitleg:

skeyndor dermapeel pro cleansing met ultrasoon from Monique Lindeboom on Vimeo.

Gevoelige wangen

Denise brengt de vijf stappen met de nodige voorzichtigheid maar ook deskundigheid aan op mijn gezicht. Ze houdt goed rekening met mijn waakzaamheid voor mijn gevoelige wangen en ondertussen vertelt ze honderduit over de unieke locatie waarop haar prachtige salon zit in Osdorp en de regionale functie die het heeft. De mooie behandelingen van Skeyndor en hoe blij ze is met dit nieuwe programma, omdat je het als lunch time peel kan aanbieden.

skeyndor dermpeel pro aanbrengen from Monique Lindeboom on Vimeo.

Na 45 minuten is het programma afgerond en krijg ik nog producten mee voor thuisgebruik. De Dermapeel Pro Resurfacing Peel Cream 8%. Een peelende creme met alfahydroxyzuren (gluconolacton en melkzuur, pH 4.2) en peptiden (TGF-8 en DSG) en spf 20, en een cleansing gel 5%, met alfahydroxyzuren en enzymen die ik 1 tot 2 keer per week mag gebruiken. Eveneens pH waarde van 4.2.Skeyndor dermapeel proces

I love my bare skin

Als ik naar huis fiets voel ik mijn huid licht gloeien, maar ik zie geen roodheid. Alleen maar een fantastische frisse gloed en ook de dag erna sta ik versteld van de frisheid van mijn huid en zo glanzend. Ik doe helemaal geen make-up op. Dit is bare skin, waar ik zo dol op ben! En ik denk dat ik over twee weken de volgende peeling neem, wat een prachtig product is dit. Een overweging waard voor in je salon als schoonheidsspecialiste, maar ook om als consument te ondergaan, echt.

the day after bare skin

Neem voor meer informatie contact op met Care Cosmetics.

Lees ook