Schorpioenen, sprinkhanen, kevers, motvliegen en meer

01:26 - 00:51
luistertijd 01:26 - leestijd 00:51

Shocking! Deze MUA gebruikt dode insecten voor haar ooglooks

Laat het duidelijk zijn… we zijn op de redactie van BeautyJournaal echt niet huiverig voor een klein spinnetje hier en daar. Zo lang ze niet al te groot worden… (Monique: ‘Help!’ en Corine: ‘Iew!’). Toch krijgen de meeste mensen koude rillingen bij de gedachten aan insecten met harige poten.

Make-up artist Jasmine Ahumada behoort echter niet tot deze categorie. Zij maakt de meest bijzondere ooglooks met behulp van – jawel – insecten en gaat daarmee momenteel viral op Instagram.

It’s no joke…

Jasmine gebruikt dode schorpioenen, sprinkhanen, kevers, motvliegen en meer. Ze plakt deze insecten op haar ogen, als een opvallend accent voor haar ooglooks. En voor wie zich zorgen maakt over bacteriën… ook daar heeft Jasmine aan gedacht: “Breng een beschermlaagje aan tussen het insect en je oog.” Daarvoor gebruikt ze meestal een dikke laag wimperlijm.

Volledig diervriendelijk

Ook aan dierenleed heeft Jasmine gedacht. Ze doet letterlijk en figuurlijk geen vlieg kwaad voor het maken van haar ooglooks. De insecten die ze gebruikt, koopt ze namelijk in gedroogde vorm bij de dierenwinkel. Daar staat het in de schappen als reptielenvoer.

We selecteerden een paar van Jasmines meest bijzondere creaties. Durf jij het aan?

Meer Instagram trends:

Lees ook