Make-up Ogen

Shocking! Dode insecten als oogmake-up

redactie, Corine
Geschreven door redactie, Corine

Schorpioenen, sprinkhanen, kevers, motvliegen en meer

Shocking! Deze MUA gebruikt dode insecten voor haar ooglooks

Laat het duidelijk zijn… we zijn op de redactie van BeautyJournaal echt niet huiverig voor een klein spinnetje hier en daar. Zo lang ze niet al te groot worden… (Monique: ‘Help!’ en Corine: ‘Iew!’). Toch krijgen de meeste mensen koude rillingen bij de gedachten aan insecten met harige poten.

Make-up artist Jasmine Ahumada behoort echter niet tot deze categorie. Zij maakt de meest bijzondere ooglooks met behulp van – jawel – insecten en gaat daarmee momenteel viral op Instagram.

It’s no joke…

Jasmine gebruikt dode schorpioenen, sprinkhanen, kevers, motvliegen en meer. Ze plakt deze insecten op haar ogen, als een opvallend accent voor haar ooglooks. En voor wie zich zorgen maakt over bacteriën… ook daar heeft Jasmine aan gedacht: “Breng een beschermlaagje aan tussen het insect en je oog.” Daarvoor gebruikt ze meestal een dikke laag wimperlijm.

Volledig diervriendelijk

Ook aan dierenleed heeft Jasmine gedacht. Ze doet letterlijk en figuurlijk geen vlieg kwaad voor het maken van haar ooglooks. De insecten die ze gebruikt, koopt ze namelijk in gedroogde vorm bij de dierenwinkel. Daar staat het in de schappen als reptielenvoer.

We selecteerden een paar van Jasmines meest bijzondere creaties. Durf jij het aan?

Meer Instagram trends:

Over deze schrijver

redactie, Corine

redactie, Corine

Corine (1981) maakt deel uit van de BeautyJournaal redactie en is daarnaast ook freelance communicatieconsultant en tekstschrijver met een voorliefde voor beauty- en verzorgingsproducten. Ze is erg kritisch als het om verzorgingsproducten gaat, besteedt veel tijd aan 'vergelijkend warenonderzoek' en het uitpluizen van ingrediënten. Want hoe mooi de verpakking van een crème, lotion of lippenstift ook kan zijn... het gaat uiteindelijk om de inhoud.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen