Full coverage of perfectly nude?

00:58 - 00:35
luistertijd 00:58 - leestijd 00:35

Instagram trend: je halve gezicht opmaken

Op BeautyJournaal delen we regelmatig trends met je die we op Instagram hebben gespot. Van paars-magenta (pagenta) haar voor het najaar tot french manicure in regenboogkleuren. Kortgeleden zagen we weer een trend ontstaan op dit wereldwijde social media platform. Ditmaal geen haar- of make-up look, maar eerder een statement…

Vrouwen wereldwijd plaatsen foto’s van hun gezicht op Instagram dat ze voor de ene helft hebben opgemaakt en voor de andere helft niet. Vervolgens is de vraag: welke kant vind je mooier? Het levert hele interessante reacties bij de foto’s op. En zoals je waarschijnlijk wel had verwacht, lopen de meningen nogal uiteen.

We selecteerden de meest opmerkelijke foto’s voor dit artikel en zijn natuurlijk erg benieuwd naar jullie mening. Full coverage? Of toch liever perfectly nude? Laat het ons weten door onder dit artikel je reactie achter te laten.

 

 

Lees ook