Haar Kleuren

Gespot op Instagram: pagenta haar!

redactie, Corine
Geschreven door redactie, Corine

Purple + magenta = pagenta

Gespot op Instagram: pagenta haar! The next big thing?

Zoals je weet, is Instagram voor velen een inspiratiebron van nieuwe trends. Van bold lips tot french manicure in regenboogkleuren. Ditmaal spotten we op de redactie van BeautyJournaal een mogelijke nieuwe trend: pagenta gekleurd haar. Een blend van purple en magenta. En laat pagenta nou ook nog eens heel mooi zijn voor herfst en winter. Vandaar dat we ‘m vandaag met je delen, want pagenta zou zomaar eens the next big thing kunnen worden.

De Amerikaanse hairstylist Jamie Sea plaatste onlangs de volgende foto op Instagram:

 

Jamie: “Deze klant kwam mijn salon binnen met bijna 5 centimeter zwarte uitgroei en blonde highlights in de haarpunten.”

Eerst ontkleuren

Om de kleur pagenta het beste tot zijn recht te laten komen, is het wel nodig om donker haar eerst te ontkleuren, aldus de hairstylist. “Op de uitgroei heb ik Wella CT 33/66 gebruikt, op het midden en de punten Wella CT 55/66 in combinatie met paarse lowlights in folies. Voor extra dimensie.”

Jamie geeft nog als tip mee om “het haar pas na 48 uur uit te wassen, zodat de kleur zich goed kan hechten aan het haar.” En om de kleur lang mooi te houden, gebruik je uiteraard een kleurshampoo, zoals Color Recharge van Wella.

Als jij, als lezer van BeautyJournaal, vragen hebt over je haarkleur, stel ze meteen. We zorgen altijd dat je via de BeautyJournaal redactie antwoord krijgt! Gebruik hiervoor het contactformulier op de site, onder vermelding van: Daisy.

Over deze schrijver

redactie, Corine

redactie, Corine

Corine (1981) maakt deel uit van de BeautyJournaal redactie en is daarnaast ook freelance communicatieconsultant en tekstschrijver met een voorliefde voor beauty- en verzorgingsproducten. Ze is erg kritisch als het om verzorgingsproducten gaat, besteedt veel tijd aan 'vergelijkend warenonderzoek' en het uitpluizen van ingrediënten. Want hoe mooi de verpakking van een crème, lotion of lippenstift ook kan zijn... het gaat uiteindelijk om de inhoud.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.