ZO®Skin Health in Amsterdamse spa van Pestana Riverside hotel!

03:46 - 02:15
luistertijd 03:46 - leestijd 02:15

Op je bucket list: De HuidAcademie @ Marc Lubach Spa

In het recent geopende vijfsterren hotel Pestana Amsterdam Riverside – Preferred Hotels & Resorts is de eveneens gloednieuwe De HuidAcademie @ Marc Lubach Spa gevestigd. Je kunt hier terecht voor een variëteit aan MediSpa behandelingen met de producten van ZO® Skin Health, ontwikkeld door de gerenommeerde dermatoloog Dr. Zein Obagi.

Ook kan je behandelingen ondergaan met de beauty tools op basis van microstroom en skin care producten van NuFACE. Na afloop van je spa-dagje of facial met een vleugje kleur weer naar buiten? Ook dat is mogelijk dankzij de minerale cosmetica van Colorescience, verkrijgbaar bij De HuidAcademie @ Marc Lubach Spa.

Ontspanning en huidverbetering gaan hand in hand

Naast ontspannen bij de MediSpa behandelingen, kun je je bij De HuidAcademie @ Marc Lubach Spa laten adviseren over ZO® Skin Health producten en deze aanschaffen voor thuis. Want huidverbetering bereik je natuurlijk niet met uitsluitend af en toe een gezichtsbehandeling. Daar is meer voor nodig. Wil je weten wat jouw huid nodig heeft? Daar ondersteunen de huidexperts van De HuidAcademie @ Marc Lubach Spa je graag bij. We kunnen alvast één ding verklappen… huidverbetering begint in ieder geval met een grondige reiniging.

Diepreinigende skincare routine voor een mooie, gezonde huid

Een tweemaal daags terugkerende, diepreinigende skincare routine met ZO® Skin Health producten is essentieel voor een mooie, gezonde huid. De ultieme reiniging bestaat uit het verwijderen van vuil en onzuiverheden, het terugdringen van dode huidcellen en het talgvrij maken van de huid.

Getting Skin Ready

Binnen de filosofie van Dr. Zein Obagi noemen we dit: Getting Skin Ready.

Hierbij begin je met een reiniger om onzuiverheden, make-up en talg te verwijderen en de huid te verfrissen en verhelderen. Voor de normaal tot droge huid is er de Offects Hydrating Cleanser. Deze reiniger met dubbele werking reinigt en brengt vocht in dankzij de hydraterende panthenol en allantoïne, en minimaliseert daarmee droogheid en irritatie die vaak geassocieerd worden met een gevoelige huid.

Heb je een normaal tot vette huid, dan is Offects Exfoliating Cleanser ideaal. Deze cleanser exfolieert de huid voorzichtig, bestrijdt overmatige olie en zorgt ervoor dat de huid schoon en niet beschadigd of droog aanvoelt. Jojobabolletjes laten voedzame lipiden achter die de hydratatie van de huid verbeteren en bovendien de huid verzachten.

Vervolgens breng je Offects Exfoliating Polish aan. Deze zachte scrub met magnesiumkristallen verwijdert dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing en laat de huid weer glanzen. Vitamine A zorgt voor de stimulatie van collageen en Vitamine C gaat vrije radicalen tegen. Een echte power polish dus.

Tot slot: het verwijderen van talg met de Offects Complexion Renewal Pads (voorheen TE-pads genaamd). Deze met salicylzuur doordrenkte pads zijn favoriet bij velen, want ze verminderen talg en een vette huid, verfijnen grove poriën en verminderen acne-uitbraken. Botanische extracten in de pads verzachten irritaties en kalmeren de huid.

Just-from-the-spa glow

Het doorlopen van deze drie stappen herstelt de normale celfuncties en vitaliteit en zorgen ervoor dat de huid weer schoon, fris en gezond aanvoelt. Ideaal, want zo behoud je die ‘just-from-the-spa’ glow van De HuidAcademie @ Marc Lubach Spa veel langer!

Lees ook