Een optimaal gehydrateerde huid en een maximale lift

04:23 - 02:37
luistertijd 04:23 - leestijd 02:37

Nieuwe skin care van NuFACE: Optimizing Mist en Lifter Infusion Serum

Ook in de winter heeft de huid een optimale bescherming nodig tegen barre invloeden van buitenaf. Het vochtniveau van de huid wordt namelijk enorm aangetast bij een laagstaande winterzon, bijvoorbeeld tijdens het buitensporten zoals hardlopen, of op de skipistes tijdens de wintersport. Droge lucht doet daar nog een schepje bovenop. Wil jij het vochtniveau van je droge (winter-) huid weer aanvullen en optimaal hydrateren met een maximale lift? Lees dan vooral even verder en ontdek de nieuwe skin care van NuFace.

Effectieve skin care van NuFACE

Om je aangetaste huid optimaal te hydrateren introduceert NuFACE de Optimizing Mist en het Lifter Infusion Serum, die geschikt zijn voor alle huidtypes. Beautyliefhebbers kennen deze effectieve skin care producten wellicht uit de Limited Edition Holiday Collections van NuFACE, waarover je afgelopen december kon lezen op BeautyJournaal.

Vanwege de enorme populariteit zijn deze producten nu opgenomen in het vaste assortiment van NuFACE en ook los verkrijgbaar.

Optimizing Mist

De verfrissende NuFACE Optimizing Mist is een hydraterende gezichts- en lichaamsspray op basis van aloë vera en hyaluronzuur. Twee ingrediënten die bekend staan om hun hydraterende vermogen. Deze olievrije spray heeft een opfrissende en hydraterende werking. Ook versterkt de Optimimizing Mist het resultaat van je NuFACE microstroom behandeling.

NuFACE Optimizing Mist werkt eveneens als een fixing spray bij make-up, om er de hele dag stralend uit te zien en je make-up look langer onberispelijk te houden. De mist maakt je huid niet alleen gladder, ook wordt je huid verfrist, gerevitaliseerd en voelt direct zijdezacht aan.

Lifter Infusion Serum

Het NuFACE Lifter Infusion Serum bestaat uit een krachtige combinatie van 14% vitamine C en hyaluronzuur. Vitamine C is een antioxidant, die de huid tegen de zon beschermt en vrije radicalen neutraliseert. Het vermindert het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels en maakt de huid tegelijkertijd strakker en sterker. Vitamine C Is bewezen effectief bij het verminderen van huidverkleuring als gevolg van beschadiging door de zon, veroudering en acnelittekens. Hyaluronzuur is een veilig ingrediënt, dat van nature voorkomt in de menselijke huid en waarvan de hoeveelheid afneemt naarmate we ouder worden. Aanvulling via effectieve skin care is dan een must.

Kortom: Met het Lifter Infusion Serum worden vrije radicalen direct aangepakt, de beschadigde huid zichtbaar hersteld, maximaal gelift en verstevigd. Ook is het serum effectief in het beschermen van je huid tegen het winterse zonlicht en tegen de schadelijke effecten van UV-straling.

Gebruik: Eenmaal daags, ’s ochtends of ’s avonds, 4 tot 5 druppels gelijkmatig over je gezicht, hals en decollete verdelen. Het gebied rondom de ogen vermijden.

Over NuFACE: lift je huid met zachte stroomgolven

De NuFACE® Trinity-technologie zorgt voor een gladde, jonger uitziende huid door middel van microstroom. Deze stroom is in staat om de huid te liften door kleine, zachte stroomgolven door de huid en onderhuidse vetlaag heen naar de aangezichtsspieren te zenden en zo de spiertonus te verbeteren. Bovendien stimuleert microstroom de aanmaak van ATP, de energiebron in elke huidcel.

Dit verhoogde ATP-niveau zorgt ook voor meer energie in de aangezichtsspieren, vergelijkbaar met hoe regelmatig sporten zorgt voor meer energie in de spieren van je lichaam. In tegenstelling tot elders in het lichaam, zijn aangezichtsspieren direct verbonden met de huid, waardoor het verhogen van de energie in deze spieren zich uit in een verbeterde en gelifte uitstraling.

Het apparaat is perfect voor thuisbehandeling. Zo kun je – wanneer je maar wilt – jouw huid behandelen met de NuFACE Trinity of Trinity PRO, in slechts vijf minuten per dag met direct resultaat. Voor nog beter en langdurig resultaat gebruik je deze microstroombehandeling vijf dagen per week, gedurende zestig dagen. Na zestig dagen kun je dit terugbrengen naar twee tot drie keer per week om de behaalde resultaten blijvend te behouden. Bekijk ook het volgende filmpje:

REVIEW! Monique testte eerder al eens de NuFace Trinity Pro. Lees haar review hier.

Lees ook