Priscilla van KNAP Institute: ‘Onze agenda voor LPG endermologie® staat altijd bommetje vol’

06:30 - 03:53
luistertijd 06:30 - leestijd 03:53

LPG endermologie: weg met cellulite, vetophopingen en huidverslapping

Nu het voorjaar er weer aankomt, kijken we weer wat meer naar ons lichaam. Zijn we tevreden? Kan er nog wat verbeteren? Drie veel gehoorde klachten op lichaamsgebied zijn cellulite, plaatselijke vetophopingen en huidverslapping. Allemaal zaken die naarmate je ouder wordt helaas steeds een beetje erger worden. Gelukkig zijn er tegenwoordig goede middelen om de strijd met deze huidproblemen aan te gaan!

LPG endermologie® is daar een voorbeeld van

LPG endermologie® biedt namelijk een 100% natuurlijk alternatief om te strijden tegen verschillende huidproblemen waaronder cellulite, plaatselijke vetophopingen en huidverslapping. LPG endermologie® heeft ruim 30 jaar ervaring en is ondertussen te vinden in 110 landen. Inmiddels wordt de techniek zowel therapeutisch als esthetisch ingezet. De techniek heeft een FDA goedkeuring en ruim 150 wetenschappelijke onderzoeken onderbouwen de werking van LPG Endermologie®.

In dit artikel op BeautyJournaal lees je meer over de techniek achter LPG Endermologie®

Activeer je huid

De resultaten worden bereikt door de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw te activeren. De mechanische stimulatie (horizontaal, verticaal en roterend) van cellen maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier met indrukwekkende resultaten.

LPG endermologie® in de praktijk

Wij spraken Priscilla, specialist bij Knap Institute in Amsterdam (een salon die al jaren werkt met LPG endermologie®) over haar ervaring met LPG endermologie®. Priscilla: “De resultaten met LPG endermologie® zijn erg goed. Onze klanten zijn heel erg enthousiast. We krijgen veel positieve reacties en daarnaast staat de LPG endermologie® agenda altijd bommetje vol. We kunnen dus met zekerheid zeggen dat de LPG endermologie® behandeling erg succesvol is en klanten zijn enorm tevreden met de resultaten.”

Priscilla, specialist bij KNAP.

Priscilla vervolgt: “Sporten en een healthy lifestyle in het algemeen is enorm trending op dit moment. Maar ondanks dat blijft het lichaam vaak op sommige plaatsen te zwaar of heeft men last van een verslapte huid al dan niet in combinatie met cellulite. Na een intensieve startkuur van 15-25 behandelingen is het resultaat ook goed bij te houden met slechts 1 herhaalbehandeling per 3-4 weken. Daarnaast wordt de behandeling zelf als prettig en ontspannen ervaren.”

Waarom heb je ervoor gekozen om te gaan werken met LPG endermologie®?

“Cellulite en een verslapte huid is een veelgehoord probleem onder onze klanten. Mensen zijn echt op zoek naar een behandeling om de huid te verstrakken en te verstevigen. Dit in combinatie met sport en een gezonde levensstijl. LPG endermologie® is voor ons de ideale behandeling om aan deze wens van de klant te voldoen. Op een non invasieve manier kunnen we de klant helpen bij het verbeteren van de huid en de lichaamscontouren. Cellulite is een complexe huidaandoening maar we hebben gezien dat cellulite aanzienlijk verminderd kan worden met LPG endermologie®. Wel in combinatie met een gezonde levensstijl en voldoende beweging natuurlijk. Daarnaast helpt LPG endermologie® ook goed om lokale vetophopingen te verminderen en lichaamscontouren te verbeteren.”

Een uitstekende pre- en post-liposuctie behandeling

Priscilla vertelt dat LPG endermologie® ook een uitstekende pre-en post liposuctie behandeling is: “Liposuctie is een populaire cosmetische ingreep op dit moment en wij hebben gezien dat een pre-en post behandelkuur met LPG endermologie® het resultaat van liposuctie kan verbeteren door de huid gladder te maken. Door het loswrikken van het vet bij een liposuctie kunnen verhardingen ontstaan onder de huid die voor oneffenheden kunnen zorgen. LPG endermologie® helpt om deze oneffenheden pijnloos aan te pakken.”

Waarom werkt LPG endermologie® volgens jou zo goed op cellulite?

Priscilla: “Celullite is onderhuids vet dat met elkaar verkleefd is geraakt. Dit laat zich ook aan de buitenkant zien door het grover worden van de huid, ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Het is een heel vervelende huidaandoening waar je maar niet vanaf kan komen. Cellulite is vrijwel ongevoelig voor dieet of sporten. Maar door een LPG endermologie® behandelingen worden de verkleefde vetcellen afgevoerd en kunnen we cellulite aanzienlijk verminderen en verwijderen door de huid te verstrakken.”

De hoogwaardige technologie van LPG endermologie® heft de vetblokkades dus op. Bovendien wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, zodat de afgebroken vetblokkades makkelijk worden weggevoerd.

De LPG behandelruimte bij KNAP in Amsterdam.

Na hoeveel behandelingen zie je resultaat bij jouw klanten?

Priscilla: “De resultaten zijn altijd individueel. Het hangt af van de huidkwaliteit en gedeeltelijk ook van de levensstijl van de klant. Daarnaast hangt het ook af van de wensen van de klant en het programma wat we kiezen. Over het algemeen kunnen we zeggen dat resultaten na ongeveer 15-25 behandelingen goed zichtbaar zijn. Let wel; cellulite verdwijnt niet voor 100% maar we kunnen de cellulite wel zichtbaar verbeteren.”

Links voor en rechts na. De kuur duurde 10 weken en er is twee maal per week behandeld.


Blijft de cellulite weg na de behandeling?

“Wanneer de behandeling goed wordt bijgehouden dan kun je rekenen op een consistent resultaat. Met bijhouden adviseren wij iedere 3 tot 4 weken een herhaalbehandeling. Volg je dit advies goed op, dan kan het resultaat zelfs ook nog verder verbeteren.”

BeautyJournaals Sabine onderging vorig jaar 12 weken lang meerdere LPG endermologie® behandelingen voor strakkere benen. Lees haar ervaringen hier.

 

Heb jij ook last van één van de hierboven besproken huidproblemen en wil je LPG endermologie® behandeling ondergaan?

Dat kan! Uiteraard kun je bij Knap Institute terecht, maar woon je wat verder weg, dan hebben wij ook behandelcentra bij jou in de buurt. Hier vind je een overzicht van behandelcentra met door LPG endermologie® gecertificeerde trainers.

Wil jij als professional (schoonheidsspecialiste/huidtherapeute/arts of fysiotherapeut) ook LPG endermologie® gaan aanbieden?

Neem dan contact op met de distributeur van LPG endermologie® in Nederland, namelijk Partner in Aesthetics.

Logo Partner in Aesthetics

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Brands we Love dossier van LPG Endermologie op BeautyJournaal en wordt je zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook