Wat een prachtige en duidelijke tutorial weer, must watch!

02:45 - 01:39
luistertijd 02:45 - leestijd 01:39

Lisa Eldridge tutorial: supermodel smokey eye + shoptips

Weer zo’n fijne en leerzame make-up tutorial van onze favoriete make-up artist Lisa Eldridge. Voor deze tutorial heeft Lisa supermodel Natasha Poly gevraagd om model te staan voor een schitterende paarse smokey eye. Sterker nog… Natasha is onderweg naar een red carpet event van Versace en in de tutorial, laat Lisa je de make-up zien die Natasha die avond ook daadwerkelijk zal dragen. Noem het dus gerust een kijkje achter de schermen.

Natasha Poly heeft als model een voorliefde voor mooie cosmetica en producten. Ook brengt zij regelmatig haar eigen make-up aan voor fotoshoots. Natasha: “Ik houd ervan om met make-up in de weer te zijn, nieuwe kleuren te proberen. Het is rustgevend, therapeutisch… net als schilderen.”

En het resultaat? Dat mag er ook zijn! Bekijk het volgende filmpje.

Houd jij meer van blauw dan van paars? Geen probleem. Bekijk dan ook de tutorial voor een blauwe smokey eye. Eveneens van Lisa natuurlijk.

Deze look shoppen?

Mocht je na het zien van dit filmpje inspiratie hebben opgedaan om zelf ook een mooie paarse smokey eye te maken? Of heb je een product voorbij zien komen dat je gewoon moet hebben? Dat komt goed uit, want wij hebben de producten uit de video tutorial van Lisa Eldridge voor je op een rij gezet en voorzien van shoplinks.

 

Bekijk ook met Lisa Eldridge:

Lees ook