Beauty inspiratie van onze favoriete MUA

01:52 - 01:07
luistertijd 01:52 - leestijd 01:07

Lisa Eldridge Tutorial: één lipstick, vier looks

Het afstruinen van Instagram en YouTube op zoek naar beauty inspiratie is iets dat we op de redactie van BeautyJournaal graag doen. Sterker nog, we kunnen er uren zoet mee zijn. In de categorie ‘uit de oude doos’ kwamen we onlangs een leuke video tutorial van onze favoriete make-up artist Lisa Eldridge tegen.

In deze tutorial uit 2011 laat Lisa je zien hoe je met één lipstick vier verschillende looks kunt maken. Want… “Als je dan toch investeert in die kostbare designer lipstick, dan kan je er meer beter waar voor je geld hebben,” aldus Lisa. Ze gebruikt in deze tutorial een mooie donkere lipstick van Tom Ford, zodat het resultaat extra goed tot zijn recht komt.

Generatie van de Juicy Tubes

Nog leuk om te vermelden… Ten tijde van de opnames van het filmpje was de lipstick net terug van weggeweest en had het product eindelijk de lipgloss in populariteit verdrongen. Lisa: “Soms leek het wel alsof er een hele generatie was opgegroeid zonder lipstick. De generatie van de gloss, van de Juicy Tubes. Lipstick is geluk terug en heeft zijn ouderwetse imago van zich weten af te schudden.”

Die trend heeft zich de afgelopen jaren alleen meer voortgezet, want wie kan er tegenwoordig nog zonder lipstick?! Merken lanceren meer en meer varianten, in meer en meer kleuren. Van nude tot bold. Signature lips. Daarom denken we dat deze tutorial nog steeds goed van pas komt.

Meer lipstick inspiratie?

Bekijk ook dit artikel waarin onze eigen MUA Danielle vijf verschillende bessenpaarse lipsticks test. Of dit artikel met vijf verschillende rode lipsticks.

Tom Ford lipsticks shop je hier

Lees ook