Video tutorial van onze favoriete MUA

00:54 - 00:32
luistertijd 00:54 - leestijd 00:32

Lisa Eldridge make-up tips voor brildragers

Gelukkig ligt de tijd van het welbekende ziekenfondsbrilletje inmiddels decennia achter ons. Een bril is vandaag de dag een fashion statement, misschien zelfs wel een beauty statement. Monturen mogen gezien worden, ze maken deel uit van je totale look.

Toch blijft het voor brildragers vaak lastig om een goede make-up te kiezen. Van praktische problemen zoals foundation die zich ophoopt op de plekken waar de brilmontuur het gezicht raakt, tot het ‘vergrootglas effect’ door de glazen van je bril. Een subtiel geplaatste eyeliner lijkt daardoor soms plots op een wel erg heftige cat eye…

In het volgende filmpje geeft onze favoriete make-up artist Lisa Eldridge handige make-up tips voor brildragers en bespreekt ze haar favoriete producten op dit gebied. Een must watch!

Lees ook