A classic case of winterface

01:18 - 00:47
luistertijd 01:18 - leestijd 00:47

Lisa Eldrigde make-up tutorial voor de winterhuid

Dat we op de redactie enorm fan zijn van make-up artist Lisa Eldridge mag allang geen geheim meer heten. Je hebt op de website van BeautyJournaal regelmatig tutorials van Lisa voorbij zien komen. Zoals een zomerlook voor de rijpere huid, of dinner date make-up. Laatstgenoemde past natuurlijk perfect bij de tijd van het jaar, met de vele kerstborrels en -etentjes die zo langzamerhand weer in de agenda verschijnen.

Bleke wintersnoetjes

Wat ook helemaal bij de tijd van het jaar past, zijn de bleke wintersnoetjes waar velen van ons last van hebben. Een grauwe huid, roodheid rondom de neus. En nu het zomerse kleurtje allang is verdwenen, lijken onzuiverheden en kringen rond de ogen plotseling een stuk zichtbaarder. Herkenbaar? Lisa Eldridge noemt het “a classic case of winter face”. Treffender bestaat bijna niet.

Model in de video tutorial is model en televisiepresentatrice Alexa Chung. Want ook beroemdheden hebben last van een winterhuid. Je zou het soms vergeten…

In de volgende video tutorial deelt Lisa haar tips en tricks met je. Zodat jij met een stralende huid de winter door kunt. Veel kijkplezier!

Lees ook