Wella ambassdeur en topkapper Hester Wertnert-Rijn geeft zuke leuke tips, echt kijken!

01:44 - 01:02
luistertijd 01:44 - leestijd 01:02

Voor romantische krullen in je lange haar!

“Romantic Curls” is een romantische look met weelderige losse krullen, simpel te creëren met de styling producten Wella Professionals EIMI Thermal Image, Dynamic Fix, Natural Volume Mousse, Ocean Spritz.

Shop EIMI haarproducten hier online

 

Visgraatvlechten!

“Infinity Braid” is een look waarbij de visgraatvlechten als een kroontje worden vastgezet aan het hoofd. De perfecte look voor elk feestje. Dit zijn de producten die voor de “Infinity Braid” look zijn gebruikt: Wella Professionals EIMI Sculpt Force, Dynamic Fix, Grip Cream en Ocean Spritz.

Shop EIMI haarproducten hier online

 

Een waanzinnige strik in je haar!

Voor een feestelijke strik van echt haar volg je de stappen van de “Graphic Up Do Bow” look. Hester gebruikt voor deze look: Wella Professionals EIMI Root Shoot, Dynamic Fix, Sugar Lift, Natural Volume Mousse en Glam Mist.

Shop EIMI haarproducten hier online

 

Meer partylooks voor je haar van topkappers, bekijk je hier

 

Lees ook