Renate Verbaan en Winston Gerschtanowitz zijn natuurlijk al geruime tijd samen, maar een feestelijke bruiloft was er nog niet van gekomen.

03:47 - 02:16
luistertijd 03:47 - leestijd 02:16

Renate Verbaan en Winston Gerschtanowitz zijn natuurlijk al geruime tijd samen, maar een feestelijke bruiloft was er nog niet van gekomen. Tot dit weekend!

Het stel organiseerde een drie dagen durend feest in Ermelo en make-up artist Dominique Samuel was erbij. Je kent hem natuurlijk nog wel, hij teamde het afgelopen jaar in het BeautyJournaal expertteam – we maakten met hem ook de zeer veel bekeken film ‘Make-upje als je ouder ‘wordt met moi in de hoofdrol -. Dit jaar woont hij vooral in Amerika en werkt hij met de groten der Aarde zoals übervisagist Path McGrath tijdens fashionshows.

Dominique mailt ons: ‘Het was een 3-daags groot feest. Het begon op vrijdag en eindigde pas zondagmiddag. Ik heb voor deze gelegenheden drie heel verschillende looks gemaakt. Heerlijk om te doen, Renate is natuurlijk een enorm mooie vrouw. Ik ken Renate al heel lang. Ik werk niet alleen met haar, we zijn ook heel goede vrienden geworden. Ik was er heel trots op dat ze mij vroeg haar make-up te doen voor haar “grote dag”. Bobbi Brown was hoofdleverancier van de make-up.  

Ik wilde voor haar bruidsmake-up vooral haar elegante features benadrukken. Als basis heb ik de Skin foundation gebruikt, deze mengt zich zo prachtig met de huid en is heerlijk zacht. Haar stralende ogen heb ik benadrukt met een dunne eyeliner, waarbij ik ook gebruik heb gemaakt van een hele valse wimper (MAC). De oogschaduw bestond uit taupe op het ooglid en in de arcadeboog een chocoladebruin. Haar jukbeenderen heb ik veel highlight gegeven, net zoals de binnenste ooghoekjes. Ik heb de look afgemaakt met veel waterproof mascara, een zachtroze blush met een klein shimmertje en de lippen ingevuld met het lippotlood lady pink en eroverheen een gloss met extra glans.’

Het kersverse echtpaar is nu op vakantie in Italië. De kinderen logeren bij opa en oma.

Alle foto’s komen uit het snapshot boek van Dominique.

De bruidsjurk van Renate was ontworpen door de Nederlandse modeontwerper Claes Iversen.

Hieronder nog wat make-uptips van het persbureau van Bobbi Brown, die vanavond binnenkwamen:

The Bridal Look
Hieronder alle tips en tricks van Bobbi Brown voor een frisse en natuurlijke bruidsmake-up!

1. Masseer de Hydrating Eye Cream en Hydrating Face Cream zachtjes in de huid. Gebruik de Corrector en Concealer voor een frisse en heldere look en eindig met de foundation voor een egalere huid.

2. Gebruik je vinger of een kwast om de Slate Long-Wear Cream Shadow op het onderste ooglid aan te brengen.

3. Gebruik de Cream Shadow Brush om de Steel Long-Wear Shadow aan te brengen op de bovenste wimperlijn.

4. Breng 2 lagen Extreme Party Mascara aan. Breng de mascara vanaf de haarinplanting naar de puntjes van je wimpers voor een dramatisch effect.

5. Lach en breng de Pale Pink Blush aan op de appeltjes van je wangen. Meng de blush van boven naar beneden tot de felle kleur te verzachten.

6. Voor een roze gloed gebruik je Rose Shimmer Brick op de jukbeenderen door middel van de Face Blender Brush.

7. Om de look helemaal af te maken breng je Sandwash Pink Lip Color aan met de lip brush.

Bekijk ook:

 

LEUK! Wil je Dominique als reporter aan het werk zien? Bekijk zijn films backstage tijdens Amsterdam International Fashion Week ss2011: deel 1 en deel 2.

Lees ook