Philosophy, Kocostar, TanOrganic, Maison Margiela, Liu-Jo, Scento, Intimacy…

07:32 - 04:31
luistertijd 07:32 - leestijd 04:31

Fabienne on tour bij het jaarlijkse ICI Paris XL event

Tijdens het jaarlijkse ICI Paris XL persevent zijn er weer veel nieuwe producten getoond.

BeautyJournaal’s stagiair Fabienne ging erheen om erachter te komen wat de nieuwe musthaves zijn en maakte bovendien een leuk filmpje. In dit artikel een kleine greep uit de producten die gepresenteerd zijn…

Gezichtsverzorging

Heb je nog niet genoeg gezichtsverzorging? Geen zorgen! Er komt weer veel moois aan. Van Philosophy tot Kenzoki en van Qiriness tot Kocostar. Anti-aging maskers, hydraterende maskers, gezichtscrèmes, gezichtsreinigers, noem maar op! Op het event werd veel gepresenteerd. Bekijk ook het volgende filmpje:

Kocostar Slice Mask Sheet

Een belangrijke verschijning kwam van Kocostar, een Zuid-Koreaans merk. Kocostar presenteerde de zogenaamde ‘Slice Mask Sheet’, in verschillende varianten.

In totaal zijn er 5 Slice Sheet maskers gelanceerd. Watermeloen voor hydratatie van de huid, komkommer voor kalmering en ananas zorgt voor versteviging. Daarnaast zorgt het citroenmasker voor een stralende huid en het tomatenmasker zorgt voor hydratatie en laat de huid stralen. Het leuke aan de maskers is dat het kleine pads zijn, waardoor je ze lokaal kan aanbrengen. Zo kan je de neus en kin bijvoorbeeld hydrateren en tegelijkertijd de wangen en het voorhoofd verstevigen.

SHOP HIER ONLINE

 

Philosophy Ultimate Miracle Worker

Ook een belangrijke, interessante verschijning was van Philosophy. Het nieuwe product Ultimate Miracle Worker werd gepresenteerd. Retinol staat bekend als hét ingrediënt dat werkt tegen huidveroudering. Het vermindert de zichtbaarheid van lijntjes en rimpels en het helpt bij het egaliseren van de teint en huidtextuur. Wel zie je vaak dat een droge huid en irritatie het gevolg is van het gebruik van retinol.

Philosophy verminderde de kans op een droge huid en irritatie met dit nieuwe product. Door het toevoegen van superfood-oliën als granaatappelolie, arganolie, olijfolie en sacha-inchi-olie zorgen zij ervoor dat het product de juiste werking blijft behouden, maar tegelijkertijd de huid hydrateert waardoor het geen kans heeft op uitdroging en irritaties. Lees hier meer over de Miracle Worker lijn van Philosophy.

SHOP HIER ONLINE

 

Parfum

Lui-Jo Lovely U

Ook werd er veel nieuwe parfum op het event getoond. Lui-Jo komt met een nieuwe geur, genaamd Lovely U, een frisse maar bloemige geur die speciaal gericht is op jonge vrouwen. Topnoten van de geur zijn sappige nectarine en rode bessen. Hartnoten worden gevormd door wilde roos, freesia en mandarijnbloem. Basisnoten zijn patchoeli, musk en toffee. De geur is vanaf nu beschikbaar bij ICI Paris XL.

 

SHOP HIER ONLINE

 

Intimacy Intimacy Pink

Ook Intimacy toonde een nieuwe geur, Intimacy Pink. Het is een bloemige geur, met een beetje scherpte erin verwerkt. Verder is de geur heel zomers en liefelijk. De topnoot is Chambord, een zwarte framboos likeur afkomstig uit Frankrijk. De hartnoten worden gevormd door bloemen, met als middelpunt violet, lelietje-van-dalen en een vleugje roos. Verleidelijke muskus en sandelhout vormen de basisnoten voor deze geur. De geur is verkrijgbaar vanaf eind januari bij ICI Paris XL.

SHOP HIER ONLINE

 

Maison Margiela

Ben je op zoek naar een geur die ‘exclusief’ en ‘eigen’ is? Kijk dan eens naar de geuren van Maison Margiela. Heerlijke geuren, die je je hele leven kan blijven dragen. Er zijn zelfs geuren van Maison Margiela gebaseerd op dromen van mensen. Zoals ‘flying’ en ‘dancing on the moon’. Hoe leuk is dat? Wat komt er bij jou in je op als je aan ‘flying’ of aan ‘dancing on the moon’ denkt?

Benieuwd hoe deze dromen ruiken? Kijk dan eens voor deze geuren bij ICI Paris XL. In dit artikel is één van de geuren van Maison Margiela getest.

SHOP HIER ONLINE

 

Make-up

Urban Decay Heavy Metals eyeshadow palette

Wat een prachtig nieuw palette heeft Urban Decay gepresenteerd! Het Heavy Metals eyeshadow palette bestaat uit mooie metallic kleuren. De linkerkant van het palette bestaat uit 10 intensere kleuren en de rechterkant bestaat uit meer natuurlijke kleuren.

Het palette is veelzijdig en perfect voor aankomende maand. Tot slot heeft het palette een grote spiegel in het midden. Dit palette is verkrijgbaar vanaf eind november bij ICI Paris XL. Lees hier meer over Urban Decay.

SHOP HIER ONLINE

 

Tan Organic Duo Bronzer

Tan Organic heeft gedacht aan de winterse tijden zonder zon. De lijn bestaat uit verschillende producten die op een natuurlijke, hydraterende manier de huid bruinen. Nieuw binnen het assortiment is de Duo Bronzer. Deze geeft de huid direct contour, kleur en een glow. De lichte caramelkleur geeft een gouden glow en de chocoladekleur is perfect om te contouren.

Het product is 99,35% gecertificeerd biologisch. Dankzij de houten verpakking is het product ook milieuvriendelijk. Wij hebben de Tan Mousse getest, lees hier onze ervaringen.

SHOP HIER ONLINE

 

Home

Scento geuren

Scento presenteerde heerlijke nieuwe home-geuren. Kaarsen, geurstokjes, roomspray. En dat van vijf verschillende geuren! Heerlijk. Peony & Rose is een bloemige geur door de combinatie van rozen en pioenen. Fig & Sandalwood geeft het gevoel van een heerlijke namiddag onder de vijgenboom in Toscane. Vanilla & Musk is een zoetere geur, maar is niet overheersend. Cashmere & Cotton, een frisse geur waarbij je je direct thuis voelt. Tot slot Wood & Suede, een geur speciaal voor de knusse winteravonden. Kortom, Scento heeft mooie geuren gelanceerd in verschillende producten.

Vanaf nu zijn deze allemaal verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

SHOP HIER ONLINE

 

Hieronder een kleine fotoverzameling van de overige producten die eraan komen. Van veel van deze producten zal binnenkort een review online komen op BeautyJournaal.

Lees ook