Nieuw: Miraculous Anti-Age Retinoid eye repair!

04:24 - 02:38
luistertijd 04:24 - leestijd 02:38

De eerste tekenen van huidveroudering beginnen vaak rondom de ogen doordat de huid hier het dunste stukje is van heel je lichaam. Donkere kringen onder je ogen krijg je doordat deze huid transparant is waardoor de bloedvaten eronder beter te zien zijn. De huid onder je ogen is ook gevoeliger voor schadelijke invloeden van buitenaf, juist door de dunne huidstructuur. Daarnaast bevat de huid hier ook minder talgklieren, waardoor je huid sneller uitdroogt, wat bij elkaar opgeteld voor rimpels en fijne lijntjes zorgt. Tijd om in actie te komen!

De nieuwe producten in de Miracle Worker lijn van philosophy hebben een krachtige anti-age werking.

philosophy breidt de lijn uit met de volgende producten:

  1. Miraculous Anti-Aging Retinoid Eye Repair, €42,71 (15ml)
  2. Miraculous Anti-Aging Lactic Acid Cleanser & Mask, €29,49 (240ml)
  3. Oil-Free Miraculous Anti-Aging Lotion, €45,76 (50ml)
  4. Miraculous Anti-Aging Hand, Neck & Décolleté Cream, €45,76 (60ml)

1. Miraculous Anti-Aging Retinoid Eye Repair

De Miraculous Anti-Aging Retinoid Eye Repair is speciaal voor de gevoelige huid rondom de ogen. Het bevat retinoiden die bekend staan om hun effectiviteit en veelzijdigheid. De kans op irritatie is echter ook aanwezig, daarom werkte philosophy niet eerder met retinoiden. Het nieuwste product bevat een zogenaamde ‘hpr’, een exclusieve high-performance retinoide in een speciaal op de ogen afgestemde formule. philosophy belooft dan ook geen irritatie.

Wat doet hpr nog meer?

Hpr staat bekend om de snelle werking tegen zichtbare tekenen van huidveroudering als huidverkleuringen, een ongelijkmatige teint, fijne lijntjes en rimpels en een ruwe huidstructuur. De hoeveelheid nieuwe huidcellen in de epidermis neemt toe waardoor de huid zachter wordt en er egaal en helder uitziet. Tot slot zorgt de verbeterde productie van huideigen collageen voor zichtbaar minder rimpels.

De claims:

2. Miraculous Anti-Aging Lactic Acid Cleanser & Mask

Een reiniger en masker in één. Het melkzuur in dit reinigingsproduct reinigt, exfolieert en verwijdert op milde wijze dode huidcellen. Het belooft een stralende, jonger ogende huid. Gebruik het product eens per week als masker en laat het 3-5 minuten inwerken.

De claims:

3. Oil-Free Miraculous Anti-Aging Lotion

Deze lotion is een lichte, satijnzachte en olievrije lotion die geschikt is voor alle huidtypes, inclusief de vette huid.  De formule is rijk aan resveratrol die de aanmaak van natuurlijk collageen ondersteunt, vitamine C en glutathion zorgen juist voor een heldere teint.

De claims:

4. Miraculous Anti-Aging Hand, Neck & Décolleté Cream

Deze multifunctionele crème is voor zowel je handen, nek als decolleté. De crème bevat een melange van essentiële omegavetzuren die zorgen voor diepe hydratatie van de huid. High-performance peptiden verzachten rimpels en verbeteren de stevigheid en elasticiteit van de huid.

De claims:

De lijn ligt nu in de winkels. Shop hier direct online (met korting!).

Lees ook:

Lees ook