Chanel, HEMA, Aruba Aloe, Dove, Andrelon, Sara Rosalie

09:23 - 05:37
luistertijd 09:23 - leestijd 05:37

Nieuw in de winkel in november: body care

Inmiddels een vaste en veelgelezen rubriek op BeautyJournaal: nieuw in de winkel. Ditmaal fijne body producten voor de (droge) winterhuid.

Chanel La Crème Main

Wat tref je aan in de handtas van iedere vrouw? Een sleutelbos, smartphone, portemonnee, een signature lipstick… en wat nog meer? Juist ja, een handcrème. Want handen hebben het zwaar te verduren door regelmatig handen wassen, zon, wind en kou. Daarom lanceert Chanel nu La Crème Main, een all-in-one verzorgingsproduct voor handen en nagels, geïnspireerd op de handcrème die Mademoisselle Chanel in 1927 zelf creëerde.

Ditmaal geen afgezaagde en fantasieloze tube, maar juist een schitterend design in de vorm van stenen die door het water zijn afgerond, dat ook nog eens lekker in de hand ligt. Door eenmaal lichtjes in de verpakking te knijpen, komt er een hoeveelheid crème tevoorschijn die precies voldoende is voor één applicatie.

Rozenwas verzacht en beschermt de huid, terwijl glycerine, hyaluronzuur en shea butter je handen hydrateren. De lichte crème textuur wordt razendsnel door de huid opgenomen, zonder een vettig laagje achter te laten. Je handen voelen na gebruik zijdezacht aan. Let wel, dit product is niet geschikt voor heel droge en gevoelige handen. Wel voor de normale handhuid die iets extra’s wil.

SHOP HIER ONLINE

 

HEMA introduceert: luxe bodylijn

Met de koudere maanden in aantocht kan je huid wel wat extra aandacht gebruiken. In de HEMA beauty collectie vind je daarom nu ook een nieuwe luxe bodylijn om jezelf even lekker te verwennen of iemand cadeau te geven. De producten komen in vijf nieuwe geuren, een chique verpakking en met bijpassend toilettasje.

De nieuwe lijn bestaat uit vier vast geuren: FAME – make it happen, A state of BLISS, SHINE today is the day en GO with the FLOW. Daarnaast introduceert HEMA beauty ook nog eenn limited edition geur: A limited edition especially for you ENJOY. Perfect voor een momentje van me-time!

FAME – make it happen

De lijn ‘FAME – make it happen’ is speciaal ontwikkeld voor de millenials. Deze neon koraalkleurige lijn is een eyecatcher in je badkamer en de producten worden getypeerd door de frisse geur van jasmijn, verse citrus en blauwe bessen. Een jonge, frisse geur die je niet snel vergeet. ‘Fame – make it happen’ bestaat uit een douchemousse, bodyscrub, bodycrème, bodymist en een handzeep.

SHOP HIER ONLINE

A state of BLISS

Van deze geur raak je in ‘A state of BLISS’! Met ingrediënten als linnen, viooltjes en mimosa wordt je huid optimaal verwend en verzorgd. Deze zachte, neutrale geur brengt je in een oase van rust. Gun jezelf nog een momentje, voordat een drukke dag aanbreekt, of juist voordat je naar bed gaat. De ‘A state of BLISS’ lijn bestaat uit een douche mousse, bodyscrub, bodycrème, bodymist, handzeep en massageolie.

SHOP HIER ONLINE

SHINE today is the day

Een goed begin is het halve werk! Begin je dag met een douche mousse, badschuim, bodyscrub, bodycrème, bodymist of handzeep van de nieuwe geurlijn ‘SHINE today is the day’. Deze goudkleurige producten omhullen je de gehele dag in de heerlijke geur van mandarijn, amber en vleugje roze peper. Een frisse, zoete en eigenzinnige geur, waarvan je de hele dag gaat stralen.

SHOP HIER ONLINE

GO with the FLOW

Met ‘GO with the FLOW’ tovert HEMA jouw badkamer om in een ware spa. Verwen en verzorg je huid met een douchemousse, bodyscrub, bodycrème, handzeep, zoutscrub of badolie voor je eigen wellnessmoment. Het resultaat? Een heerlijke, zachte huid met de ontspannen geur van eucalyptus, vanille en lavendel.

SHOP HIER ONLINE

A limited edition especially for you ENJOY

Tot slot de limited edition lijn ‘A limited edition especially for you ENJOY’. Deze lijn wordt getypeerd door de bijzondere geurcombinatie van sandelhout, vanille en salie. Een warme, volle, maar toch ook frisse geur. Gebruik de douche mousse, bodymist, bodycrème met glitter, bodyscrub en handzeep zolang hij nog verkrijgbaar is. Perfect voor de feestdagen, een etentje of avondje uit.

SHOP HIER ONLINE

SHOP HIER ONLINE

 

Aruba Aloe Special Care Lotion

Al sinds 1840 zijn er aloë vera planten te vinden op Aruba. De werking en het effect van deze aloë vera plant op de gezondheid werd al snel omarmt door de inwoners. In 1890 werden de eerste aloë vera planten uitgezet in de wijk Hato en was de oprichting van Aruba Aloe een feit.

Daarmee is Aruba Aloe het oudste aloë vera bedrijf ter wereld en een van de eerste en nog steeds een van de weinige bedrijven die aloë vera huid- en haarverzorgingsproducten op eigen bodem cultiveert, oogst, produceert en verpakt.

Pure aloë vera gel

Op de Aruba Aloe plantages in Hato wordt de aloë met de grootste zorg behandeld. Zo worden de bladeren direct na de oogst verwerkt om de rijke en krachtige voedingsstoffen van de aloë vera gel te behouden. Alle Aruba Aloe producten worden gemaakt met 100% pure en verse aloë vera gel, waardoor ze van de hoge kwaliteit zijn.

Wil jij kennismaken met Aruba Aloe? Kies dan eens voor de Aruba Aloe Special Care Lotion, een intens hydraterende lotion met extra vitamine E, pure aloë vera en vochtinbrengende jojoba olie. Het voedt de droge en geïrriteerde huid en houdt deze zacht en soepel.

Vanaf nu verkrijgbaar via de Aruba Aloe webshop.

 

Dove Winter Care: limited editions voor de koude wintermaanden

Dove Winter Care Douchecrème is ontwikkeld op basis van milde reinigende bestanddelen om de huid optimaal te reinigen en te voeden. De heerlijke, zoete jasmijngeur in de Douchecrème heeft een kalmerend effect en zorgt voor ultieme ontspanning tijdens een verwarmende douche. De ¼ hydraterende crème van Dove zorgt er bovendien voor dat jouw huid alle verzorging krijgt die het verdient in de winter. Je huid voelt glad en zacht aan.

Na het douchen blijf je, onder dikke lagen kleding tijdens de wintermaanden, 48 uur lang heerlijk fris met de Dove Anti-transpirant Spray en Roller. Voor zachte, gehydrateerde en verzorgde oksels.

Dove Winter Care is tijdelijk verkrijgbaar bij Etos en Albert Heijn.

 

Sara Rosalie: Conscious skin care with a hint of Texel

Sara (Rosalie) komt van Texel, waar ze opgroeide op een schapenboerderij. Ze woont inmiddels in Amsterdam, maar kreeg de inval om een no-nonsens verzorgingslijn voor vrouwen op de markt te brengen, gebaseerd op een 100% natuurlijke ingrediënt: lanoline, oftewel schapenwolvet. Bekijk ook het volgende filmpje:

Lanoline komt van nature voor in schapenvachten en het heeft dezelfde moleculaire structuur als menselijk talg. Daarnaast kan het 200% van zijn eigen gewicht in vocht vasthouden, terwijl het de huid laat ademen.

De manier waarop lanoline wordt gewonnen is uiterst diervriendelijk: na het scheren van de vacht wordt de wol gewassen, waarbij de lanoline eruit wordt gefilterd.

Lanoline komt steeds vaker voor in verzorgingsproducten. Niet alleen in babycrèmes, maar ook voor de volwassen huid.

Alle producten van Sara Rosalie zijn van Hollandse makelij. En alle met een prachtige verpakking. Sara Rosalie’s verzorgingslijn bestaat uit de volgende producten: 2-in-1 balm, make-up remover, exfoliating mask, lip balm, daily moisturizer en een face mist.

 De producten zijn verkrijgbaar via de de webshop van Sara Rosalie.

Schoonheidsspecialiste Els testte eerder een body product met lanoline; je leest haar review hier.

Andrélon Ochtend Boost Doucheschuim

Bepaalde verzorgingsproducten zijn ‘everyday essentials’, maar dit betekent natuurlijk nog niet dat ze saai hoeven te zijn. Andrélon beseft dat en lanceert daarom nu een doucheproduct voor je lichaam: Andrélon Ochtend Boost doucheschuim in drie heerlijke geuren.

Schuim, schuim, schuim

De frisse, fruitige geuren van deze nieuwe doucheschuim – zoals appelbloesem, mango en mandarijn – zijn geïnspireerd op geuren uit de natuur en zorgen meteen voor een fris gevoel. De zijdezachte foam voelt heel comfortabel aan en zet je zintuigen meteen op scherp.

Andrélon Ochtend Boost is verkrijgbaar in drie varianten. De Appelbloesem & Cranberry variant ruikt naar de zomer en doet je zintuigen prikkelen. Bloedsinaasappel & Gember heeft een prikkelende geur met een ietwat donker verleidelijk aroma. De Mango & Mandarijn variant combineert de honingzoete geur van mango met het iets pittigere en spicy mandarijn. Weet je niet welke geur je moet kiezen? Geen probleem, daar heeft Andrélon een testje voor ontwikkeld.

 

Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Lees ook