Armani, Clinique, Yves Saint Laurent, Vichy…

09:29 - 05:41
luistertijd 09:29 - leestijd 05:41

Nieuw in de winkel in oktober: foundation!

Wanneer de zon zijn beste tijd van het jaar heeft gehad en het zomerse kleurtje langzaamaan van het gezicht is verdwenen, wordt het voor veel van ons weer tijd om de foundation uit de kast te halen. In de herfst en winter ziet je huid er toch altijd net wat minder stralend, flawless en glowy uit.

Kortom, het foundation seizoen is weer geopend en dat zie je terug in diverse nieuwe producten. In dit artikel lees je welke foundations er in oktober nieuw in de winkel liggen.

Giorgio Armani Essence-In-Foundation Cushion SPF 23

Deze nieuwe vederlichte essence-in-foundation is verpakt in een zachte cushion in een handzame, makkelijk mee te nemen compact case. Geïnspireerd door de couture handtassen van Giorgio Armani.

De formule geeft een sterke dekking en een zijdeachtige gloed. Naar wens en op maat op te bouwen, met een luchtige ‘no make-up’ look en feel. Het Armani geheim schuilt in de essence. Deze essence is samengesteld op basis van een water-in-olie emulsie, verrijkt met lychee-extract, glycerine en hyaluronzuur. De lichtgewicht gelachtige textuur versmelt als een tweede huid en voorziet je huid tot 18 uur lang van hydratatie. De huid wordt direct geperfectioneerd en bovendien beschermd met SPF 23.

Dankzij de flexibele textuur is The Cushion ideaal voor een snelle touch-up of om gedurende de dag of avond je teint bij te werken. De ultra-verfijnde parelmoerachtige korrels zorgen dat de kleur met de huid versmelt en geven je teint de karakteristieke Armani glow.

Giorgio Armani Essence-In-Foundation Cushion spf 23 is verkrijgbaar in zes tinten, van geelbeige tot rozebeige en zandkleuren, om bij een zeer lichte tot medium getinte huidskleur te matchen. The Cushion is navulbaar en gemakkelijk mee te nemen.

Vanaf begin oktober verkrijgbaar bij Bijenkorf Amsterdam en Den Haag. En shop Armani foundations hier online.

Vichy Dermablend SOS Coverstick en Covermatte

Dermablend biedt sterk dekkende make-up zonder maskereffect, met een huidvriendelijke formule. Dit najaar breidt Vichy haar Dermablend range uit met twee nieuwe producten.

Dermablend SOS Coverstick

De redder in nood met SPF 30. Donkere kringen, littekentjes of vlekken? De SOS Coverstick kan je op elk moment van de dag uit je tas halen en je imperfecties zijn bedekt in een handomdraai. Tot wel 16 uur een mat effect en een frisse uitstraling.

Shop hier online

 

Dermablend Covermatte

Een fijne poeder foundation met een hoge dekking en bovendien een SPF 25. Dermablend Covermatte is geschikt voor een normale tot vette huid. Zorgt tot 12 uur lang voor een mat effect. Deze formule met 100% minerale pigmenten heeft een lichte textuur en zorgt voor een uitstekende dekking van oneffenheden.

Shop hier online

 

Zowel de SOS Coverstick als de Covermatte zijn beschikbaar in 5 kleuren.

Clinique Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF 15

De nieuwe Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF 15 van Clinique is een transparante tot medium dekkende vloeibare foundation die de huid direct en langdurig een mooie glans geeft, zodat je huid straalt en niet glimt. Lichtreflecterende, glanzende parelmoerpigmenten helpen onzuiverheden en vlekjes te verdoezelen en geven de huid een gezonde glans. De lichtgewicht en verzorgende formule is gemakkelijk te blenden en in laagjes op te brengen. Zeer geschikt voor de vette en gecombineerde huid.

Bekijk ook het volgende filmpje:

Even Better Glow doet meer dan alleen vlekjes verdoezelen:

De foundation is vocht- en transpiratiebestendig, olievrij, niet porie-verstoppend en droogt de huid niet uit.

SHOP HIER ONLINE

 

Yves Saint Laurent All Hours

Maak kennis met de nieuwe foundationlijn van Yves Saint Laurent: All Hours. Drie producten (voorbereiden, dekken en corrigeren) voor een onberispelijke teint onder alle omstandigheden. Ieder uur van de dag… of nacht. Met een al even onberispelijke finish en zonder maskereffect. En een grote keuze aan tinten, ook fijn!

All Hours Primer

Deze primer maakt de poriën nauwer en de huidtextuur gladder. En zorgt er natuurlijk voor dat je foundation beter en langer blijft zitten. Je huid blijft mat en de teint fris dankzij perliet dat talg en zweet absorbeert. De aerogels, een soort gemicroniseerde parels van hydraterende gel, voorzien de huid van zuurstof. Je brengt deze primer gewoon met je vingers aan.

Shop hier online met korting

 

All Hours Foundation

YSL lanceert zijn eerste nightproof foundation die tot in de vroege uurtjes blijft zitten. Drinken, zoenen, dansen; het kan allemaal met deze foundation die tot diep in de nacht even onberispelijk en fris blijft als bij het aanbrengen de vorige dag. Dankzij de waterproof en no-transfer formule en de hoge concentratie fijne pigmenten ontstaat een fris dekkende en onberispelijke voile die 24 uur houdt. De bolletjes in siliconehars geven een zachte, matte, dekkende finish.

De niet-vette formule gaat het glimmen tegen en vernauwt de poriën. Dankzij een sterk en duurzaam polymeer dat rijk is aan perliet (een stof die verkregen verkregen wordt uit vulkanisch gesteente) wordt meer dan 3,5 keer het gewicht aan vocht geabsorbeerd. Hierdoor droogt deze foundation je huid niet uit. Antioxiderende ingrediënten verbeteren de huidtextuur. En een zonbeschermingsfactor SPF 20 beschermt tot slot je huid.

Verkrijgbaar in 22 tinten, van heel licht tot heel donker.

Shop hier online met korting

 

All Hours Concealer

De derde en laatste stap van dit nieuwe make-uptrio is een concealer die perfect uit te werken is en meer dan 16 uur blijft zitten. De 6 verschillende tinten bevatten minerale pigmenten die bestand zijn tegen transpiratie en warmte, en alle huidprobleempjes – zoals kringen, roodheid en vlekjes – goed dekken, zonder in de lijntjes te lopen.

Shop hier online met korting

 

He… nieuw in de winkel? We horen het je denken, want L’Oreal True Match bestaat natuurlijk al een tijdje. Met producten die perfect matchen bij je huid. Voor de lichte huid tot de donkere, voor koele ondertonen of juist warme. Wat wel nieuw is, is dat L’Oreal nu nog meer donkere tinten toevoegt aan haar kleurengamma.

Voortaan kan je kiezen uit maar liefst 23 kleuren van de L’Oreal True Match Foundation. De fijne kleurpigmenten blenden moeiteloos met je huid, voor een stralend nude effect. Een mix van vitaminen en hydraterende stoffen verzorgen gelijktijdig je huid, zodat deze er zacht en gezond uitziet.

Shop hier online

 

Wel geheel nieuw is de True Match Concealer, om vlekjes en oneffenheden weg te werken. De perfecte partner voor je True Match Foundation.

De ultradunne formule is sterk gepigmenteerd, waardoor vlekjes en plekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Hoe meer laagjes je aanbrengt, hoe sterker de dekking. Verhelderende pigmenten laten je huid direct stralen, terwijl cafeïne op de lange termijn donkere kringen rondom je ogen minder zichtbaar maakt.

 

Shop hier online

 

Meer lezen over foundation? Bekijk dan ook…

 

Lees ook