De smooth operation….

01:19 - 00:47
luistertijd 01:19 - leestijd 00:47

Condoom over je foundation spons

We hebben een gekkigheidje getraceerd: een condoom aanbrengen over je foundationspons en zo de foundation over je huid verdelen. Wat is hiervan het voordeel? Vooral de Beautyblender spons lijkt eraan ten prooi te vallen.

Volgens beautybloggers kun je zo je foundation veel zachter en mooier verdelend aanbrengen. Bovendien hou je je spons schoon.

Zo ziet het eruit:

En nu denk je: waar blijft de uitvinden van zo’n siliconen kussentje, waar de vloeistof niet meer in trekt? Nou, die is ook al uitgevonden en wordt ondermeer vermarkt onder de naam Silisponge:

 

 

Ik heb hier ook nog een filmpje van een vrouw die het werken ermee dus echt helemaal niets vind. Dat komt omdat ze teveel gebruikt, dat is ze gewend met een spons, die de helft van de fluid opzuigt. Ze vindt ook dat het een pancake effect geeft. Persoonlijk ben ik erg verbaasd over de veel te donkere en gele kleur die ze gebruikt – typisch vloggergedrag: alles is over the top:

 

Bekijk ook deze instagram items nog over werken met condooms: hier en hier

Lees ook