Weer een superslim product van Alpha-H

08:53 - 05:20
luistertijd 08:53 - leestijd 05:20

Nieuw! Alpha-H Daily Essential Vitamin Mist + Korting

Als je huid je lief is, dan heb je de afgelopen zomermaanden waarschijnlijk consequent met zonnebrand gesmeerd; wetend dat de straling van de zon je huid sneller veroudert. Nu de zomervakantie achter de rug is en we het grootste deel van de dag weer binnen zitten, is het gevaar echter nog niet geweken. Sterker nog: binnenshuis en op kantoor sta je bloot aan een voor de huid wellicht nóg schadelijker vorm van straling: die van je smart phone, tablet en beeldscherm.

Blauw licht

Diverse onderzoeken hebben recent namelijk aangetoond dat het blauwe licht van deze apparaten, ook wel HEV-licht (high energy visible) genoemd, veel schade aan de huid veroorzaakt. HEV-straling is, net als UVA en UVB, onderdeel van het lichtspectrum van de zon. En werkt, net als UVA en UVB, in op de huid. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat HEV veel dieper in de huid dringt dan UV: het komt zelfs tot in het hypodermis, terwijl UVA en UVB niet verder komen dan de dermis en epidermis.

HEV en vrije radicalen

Eenmaal in de huid aangekomen veroorzaakt HEV-straling vrije radicalen, versnelde afbraak van collageen en een toename van pigmentvlekken (bron). Traditionele zonnefilters houden de straling van blauw licht helaas niet tegen. En als je je bedenkt dat we momenteel gemiddeld 4 uur per dag blootstaan aan blauw licht, dan weet je: je smartphone, tablet en laptop zijn dus zo mogelijk nog schadelijker dan elke dag een uur onbeschermd in de zon… Blauw licht breekt binnen 8 minuten 21% van de hoeveelheid Vitamine A in de huid af (bron).

Luchtvervuiling

Maar blauw licht is, naast UV, niet de enige onzichtbare dreiging die in de lucht hangt. Een klinische studie uit 2010, uitgevoerd onder 400 vrouwen, toonde namelijk ook een direct verband aan tussen luchtvervuiling en huidveroudering. Stofdeeltjes zoals roet, koolwaterstof en uitlaatgassen slaan neer op de huid, tasten de keratinocyten, het metabolisme en de barrièrefunctie van de huid aan en veroorzaken oxidatieve schade. Het gevolg: een vale teint, vroegtijdige rimpels, verlies van vocht en stevigheid en pigmentatie.

En voor wie denkt dat het in Europa wel meevalt met de luchtkwaliteit: in 2017 was de hoeveelheid luchtvervuiling die in Engeland (Oxford Street) werd gemeten hoger dan die in Beijing (bron); een stad waar de lokale bevolking met mondkapjes over straat loopt, omdat de mate van luchtvervuiling er vele malen hoger ligt dan de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO.

Een toename van roet en uitlaatgassen leidt tot meer pigmentatie op voorhoofd en wangen (bron: J Invest Dermatol. 2010 Dec; 130(12): 2719-26. doi: 10.1038/jid.2010.204. Epub 2010 Jul 22).

 

De oplossing van Alpha-H: Daily Essential Vitamin Mist

Daily Essential Vitamin Mist is speciaal ontwikkeld om je huid te beschermen tegen al deze onzichtbare, maar zeer schadelijke straling en stofdeeltjes. Essentieel; als je je bedenkt dat we er elke dag opnieuw aan worden blootgesteld. En als je je vervolgens bedenkt dat 80% van de huidveroudering wordt veroorzaakt door dit soort externe agressoren – én dus voorkomen kan worden – dan weet je: voor het voorkomen van onnodige vroegtijdige veroudering is Daily Essential Vitamin Mist net zo onmisbaar als je dagelijkse zonbescherming!

*** Shopkorting van Alpha-H ***

Alpha-H viert de lancering van Daily Essential Vitamin Mist met een fijne shopkorting. Vanaf vandaag tot en met vrijdag 8 september aanstaande ontvang je 10% korting op de aanschafprijs. Deze korting is reeds verwerkt in de in de webshop vermelde prijs.

Shop Online

 

Innovatieve ingrediënten

Daily Essential Vitamin Mist bevat innovatieve ingrediënten die de licht- en luchtvervuiling op natuurlijke, maar zeer effectieve manier blokkeren en neutraliseren

Moringa zaad extract

Moringa zaden zijn extreem reinigend. Gooi de zaden in een glas met vervuild water en tot 98% van de onzuiverheden en micro-organismen wordt uit het water gehaald. De oude Egyptenaren gebruikten deze zaden al om drinkwater te maken. Pas in 2010 werd ontdekt hoe dit precies werkt: de zaden bevatten een proteïne die bacteriën aan elkaar bindt. Deze ‘clusters’ zinken vervolgens naar de bodem, en zijn zo makkelijk uit het water te filteren.

Daarnaast is moringa rijk aan zeatine, een plantenhormoon waarvan via in- vitroproeven is aangetoond dat het verouderingsverschijnselen in fibroblasten van de menselijke huid helpt vertragen (bron: Dr. Rattan, S.I.S. and Sodagam, L. Rejuvenation Research. March 2005, 8(1): 46-57.). Het stimuleert de celdeling, voorkomt opbouw van schadelijke moleculen en beschermt de huidcel zo tegen oxidatieve schade. Moringa bevat duizenden malen meer zeatine dan welke andere plant of boom dan ook. En is de meest voedingsrijke plant die we tot op heden kennen: het bevat meer dan 90 verschillende voedingsstoffen, waaronder 46 verschillende antioxidanten en 36 ontstekingsremmende stoffen (bron).

PolluShield

Een polymeer dat het in staat is om zware metalen aan zich te binden en te verwijderen. Daarnaast neutraliseert het vrije radicalen en legt het een microscopisch dun schildje op de huid, waardoor roet, uitlaatgassen en koolwaterstof niet meer in aanraking kunnen komen met de huidcellen.

PolluShield helpt de opbouw van toxische stoffen in de huid te voorkomen, de al in de huid aanwezige vervuilende stoffen af te voeren en de reeds veroorzaakte oxidatieve schade te neutraliseren. Daarnaast is klinisch aangetoond dat het de huid gedurende 6 uur beschermt tegen 74% tot 97% van de in de lucht aanwezige vervuilende stoffen (bron: Lipotec, Technical Report PollushieldTM. July 2016 Revision 2).

Cureberry

Extract uit de bladeren van de blauwe bosbes. Cureberry stimuleert de huideigen aanmaak van glutathion; het meest krachtige, lichaamseigen antioxidant. Daarnaast is klinisch aangetoond dat het een remmende werking heeft op door blauw licht veroorzaakte vrije radicalen. Ook remt het de aanmaak van enzymen die collageen en elastine afbreken (bron: Ichimaru Pharcos Co. Ltd. Technical Report Cureberry. Published April 30, 2006. Revised September 30, 2014).

Vitamine ABCDE complex

Al deze vitamines zijn rijk aan antioxidanten en hebben daarnaast ieder hun eigen aanvullende positieve effecten op de huid:

De vitamines zijn ingekapseld in liposomen; zij houden de vitamines geconserveerd, zorgen dat zij door de huid kunnen worden opgenomen en tot in de diepere huidlagen worden getransporteerd.

Deze non-aerosol spray is daarnaast aangevuld met kalmerende en hydraterende stoffen als aloë vera, lavendel, toverhazelaar, sinaasappel extract en geranium olie. Dit staat garant voor een fijne nevel die de huid niet alleen beschermt, maar ook intensief voedt, verfrist, verkoelt en oppept. En ook niet onbelangrijk: de Daily Essential Vitamin Mist ruikt heerlijk!

Hoe gebruik je de Daily Essential Vitamin Mist?

Sluit je ogen en spray Daily Essential Vitamin Mist na het reinigen, en voor het aanbrengen van je serum en/of crème, op gezicht, hals en decollete. De spray kan bovendien gedurende de hele dag worden gebruikt over je moisturizer of make-up en is ideaal om je make-up na het aanbrengen mee te fixeren.

Daarnaast is de spray in de zomer geschikt na blootstelling aan de zon (want hydrateert, kalmeert, voedt en neutraliseert vrije radicalen) en in de winter ter bescherming tegen het uitdrogende effect van centrale verwarming of airco. Tot slot is het ideaal tijdens vliegreizen: in een vliegtuig wemelt het van de bacteriën in de lucht door het gesloten circulatiesysteem, dat de huid bovendien versnelt uitdroogt.

*** Shopkorting van Alpha-H ***

Alpha-H viert de lancering van Daily Essential Vitamin Mist met een fijne shopkorting. Vanaf vandaag tot en met vrijdag 8 september aanstaande ontvang je 10% korting op de aanschafprijs. Deze korting is reeds verwerkt in de in de webshop vermelde prijs.

Shop Online

 

Alpha-H is in Nederland en België te verkrijgen via de Alpha-H beauty professionals en online via o.a. www.alpha-h.nl en www.skinnovators.com

Alpha-H Logo Banner

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Alpha-H op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook