Brands we love Cellulite Contourverbetering Geteste producten Lichaam LPG Endermologie® & Ballancer

LPG Endermologie® II: heeft Sabine al summer legs?

Sabine
Geschreven door Sabine

De tussenstand na 12 behandelingen…

LPG Endermologie® Part Two: heeft Sabine al summer legs?

12 behandelingen LPG Endermologie®, 8 weken diëten, een vakantie tussendoor met een lichte cheat qua eten, 2-3 keer per week sporten en een kuur 14 days express slimming (LPG Endermologie®). Resultaat: Mind ontspannen, dieet makkelijk vol te houden, 5 kg er af en bovenal strakkere, slankere, zachtere en mooi doorbloede benen met duidelijk minder cellulite en slankere buik.

Kortom ik ben blij! Heel blij.

Kloppen, zuigen, draaiende bewegingen en ontspanning

Elke week bezoek ik Easy Clinics (in Amsterdam en Almere) om bij Christine Valkenburg een LPG Endermologie® behandeling te ondergaan. Lees hier mijn eerste verslag op BeautyJournaal.

Het kost tijd, maar is het waard…

To be honest, legt dit een flink beslag op zowel mijn persoonlijke als zakelijke agenda. Maar is het een straf? Nee, absoluut niet!! Alleen al de belofte van mooie summerproof legs is goed. Maar ook de behandelingen zelf zijn een absoluut feestje. Ontspannen neem ik de dagen door met Christine, val ik in slaap en geniet ik van de endorfinen (ja… die je normaal van sporten krijgt) die vrijkomen tijdens de behandeling. Stiekem werkt dit best verslavend.

  • LPG Endermologie® is een behandeling die eigenlijk al jaren bestaat. Doorlopend doorontwikkeld met de nieuwste moderne technologie. Je leest er hier nog veel meer over. In Nederland wordt het gedistribueerd door Partner in Aesthetics.

Vochtophopingen in mijn benen

De behandeling duurt gemiddeld genomen 30-40 minuten. In de eerste behandelingen is Christine voornamelijk bezig met het verminderen van de vochtophopingen in de benen. En ik kom er achter dat ik stiekem veel vochtophopingen heb. De zogeheten drainage doet zijn werk.

Eerst vocht aanpakken, dan vet..

Waarom doet Christine dit? Als er veel vocht vastgehouden wordt, kan je de vetlaag niet behandelen zonder deze stuk te maken. Met als gevolg eventuele pijn tijdens de behandeling en blauwe plekken. Een goede LPG behandelaar zal eerst zorgen dat je minder vocht vasthoudt en het zodoende geen pijnlijke behandeling is. Uiteraard wordt tijdens deze behandeling, na de drainage, het het vetweefsel behandeld, maar de grootste aandacht gaat naar de vochthuishouding in de benen.

He gek, een ijzersmaak?

Gek, ik merk bij de eerste behandelingen dat ik een soort van ijzersmaak in mijn mond krijg en naar de wc moet na de behandeling. Ik krijg steevast van Christine een glas water, wat ik ook gulzig opdrink.

Reset van mijn mindset, gewoonten en voedingspatroon: ik voel me fitter dan ooit

Ik sportte al veel, maar diëten blijft altijd een moeilijk ding…. Ik vind lekker eten gewoon te fijn. Heb moeite om nee te zeggen tegen de vrijdagochtend croissant op kantoor, tegen kaas, een lekker glas wijn, of dat lekker koekje dat we op kantoor standaard klaarzetten voor een meeting met klanten. En And guess who is always in those meetings?????

Ook op dieet

Ik besef me dat LPG Endermologie® niet alleen een kwestie is van het apparaat op je benen zetten en dan is de cellulite weg. Dit is een totale omslag in mindset, gedrag en gewoonte, als je het ultieme resultaat wilt. Kortom, ik geef me totaal over aan het door Mike van Easy Clinics vastgestelde dieet. Braaf volg ik de instructies en merk dat ik geen honger heb. Ik voel me zelfs fitter en gemotiveerde dan ooit.

Wat is fruit ineens lekker!

Na de eerste week diëten, heb ik al het gevoel dat ik flink op weg ben met de reset van mijn lichaam en geest, en merk ik dat mijn verlangen naar bepaalde soorten eten al weg ebt. Een stuk fruit heeft in een keer 10 keer meer smaak als voorheen.

Lees hier ook het boeiende interview dat Monique had met behandelaarsters May-Lin Scheffer en Christine van Valkenburg.

Express Slimming Shots

Na de eerste week diëten krijg ik de 14 days express slimming shots mee. Dit is een zeer zuur concentraat met de zogenaamde Carniféine Burner (betaat uit L-Carnitine en Cafeine), zwarte bes, es, kolanoot, vlierbes en groene thee. Het zorgt er voor dat overtollig vocht en toxines (die vrijgemaakt worden tijdens de behandelingen) worden afgevoerd en stimulert het metabolisme voor de afvoer van afvalstoffen.

Ik probeer het shot eerst puur in te nemen, maar dat is voor mij echt niet te doen. Ik besluit het met water in te nemen. Na twee dagen, merk ik al dat ik ontzettend vaak naar de wc moet. En dit zet door tot de laatste ampul. Daarnaast heb ik – zoals de meegeleverde flyer belooft – heel veel energie. Ik bulk zelfs van de energie. Zeer interessant!

Next level LPG Endermologie®

De behandelingen met de drainage sorteren veel effect. De combinatie met het dieet en de slimming shots zorgen er voor dat mijn benen veel minder “strak” voelen. Ik kan als het ware mijn huid en vet veel makkelijker heen en weer bewegen. Daarnaast is de huid veel meer doorbloed en ziet er gezonder uit. Tijd dus voor de volgende fase in de behandeling.

Wist je dat er ook LPG gezichtsbehandelingen zijn? Je leest het hier.

Christine begint met kracht (die meid heeft volgens mij spierballen van deze behandelingen) de behandelkop als het ware draaiend op mijn benen te zetten. Dit is om het vetweefsel “los te maken”. Dit geeft een super ontspannen gevoel. Twee behandelingen verder gaan we weer een next level hoger…

Christine spant een dikke elastieken band om het voeteneinde van de behandeltafel en gedurende bepaalde behandelmomenten moet ik mijn been omhoog tillen onder de elastische band. Best pittig om dit een paar minuten vol te houden. Maar de behandelingen worden er nog effectiever van. Met mijn aangespannen spieren duw ik als het ware het vetweefsel omhoog, zodat Christine met de LPG behandelkop nog effectiever en dieper het vetweefsel kan behandelen.

  • Lees hier meer over de allernieuwste high tech machine van LPG Endermologie, met nog sneller resultaat!

Resultaat na tien behandelingen

Na ongeveer tien behandelingen ziet mijn huid er rustiger uit, hebben mijn benen een rozige gloed, is de keratosis pilaris bijna weg en is cellulite duidelijk verminderd. Wat het met de contouren van mijn benen heeft gedaan, kan ik zelf niet goed beoordelen, maar Christine roept veelvuldig oh en ah. Dus we nemen weer op precies dezelfde wijze foto’s als bij de eerste behandeling en leggen deze naast elkaar.

Ook mijn linkerbeen heeft na 10 behandelingen (rechts) minder bolling aan de voorkant.

O my god, wat een verschil is dit. De grote contouren zijn beduidend zachter geworden (minder uitstulpingen op de zadeltassen). Mijn been staat niet langer meer bol (dat zie je van de zijkant) en cellulite is minder zichtbaar. Dit doet dus echt wat!

En vol trots ga ik met vakantie…

Ik merk dat ik met minder gêne mijn bikini aantrek (ditch the pareo) en ook makkelijker mijn benen laat zien.

Dit komt ook door de fijne LPG Body Perfect Shaping Cream. Een body crème van LPG die de behandeling van buitenaf ondersteunt. Het product heeft een heerlijke shimmer, waardoor mijn benen er nog mooier uitzien. Welcome Summer Legs! Met verve kan ik zeggen dat ik nu al een uberfan van LPG Endermologie® ben.

Stay tuned…

In mijn volgende en laatste verslag zal ik met jullie het eindresultaat delen, maar ook nog meer facts over LPG Endermologie vertellen. Keep you posted!

Nieuwsgierig geworden?

Logo Partner in Aesthetics

Over deze schrijver

Sabine

Sabine

Op haar 16e heeft ze plastische chirurgie gehad voor haar flaporen, ze is verslaafd aan nagellakjes, mooie verpakkingen en mooie verhalen achter de cosmetica. Ze is niet trouw aan merken maar heeft wel een goed gevoel bij bepaalde brands. Ze vindt het heerlijk om goedkope en dure merken de combineren. Hoe meer ze leest op BeautyJournaal over claims en werkzame stoffen, hoe nieuwsgieriger ze wordt naar de waarheid.

3 reacties

  • Hey Angela! Wat leuk dat je reageert. Monique heeft al uitgelegd dat ik het test. En ja het kan in de papieren lopen. Maar ik ken een aantal dames die dit gedaan hebben en daarna af en toe herhalingen hebben gedaan en erg tevreden blijven over het resultaat. Zie het idd als een schoonheids behandeling. Of als een extra hulpmiddel om je lijf strak te krijgen na een dieet. Alleen maar behandelen is geen optie. Maar sporten in combi met de behandelingen geeft echt resultaat.

  • Hoi Angela, Sabine hebben wij gevraagd om dit traject aan te gaan, dit hebben wij voor haar geregeld. Je kunt langdurig resultaat behouden met een onderhoudsbeurt eens per maand uiteindelijk, maar het blijft belangrijk op je voeding te letten en te blijven sporten. Daarvoor hoef je echt geen marathons te lopen. Dagelijks beweging is al ok, voldoende fietsen en lopen. En zit je alleen maar in de auto, dan is het wel belangrijk dat je op een andere manier aan je beweging komt. Je moet ervan uitgaan dat het lichaam een zelfstandig functionerend orgaan is en met een eigen ritme. Niets is blijvend voor wat betreft het sleutelen aan je lichaam. Processen gaan door, processen van aanleg, dan wel van veroudering. Je kunt wel afremmend werken. En je geeft het lichaam een extra prikkel om processen in een iets hoger tempo aan de gang te houden (daar waar het vocht- en vetdrainage betreft). Vergelijk het maar met het kuren bij de schoonheidsspecialiste. Na een kuur is je huid in super conditie, maar je moet dat wel blijven onderhouden. Een gemiddelde facial kost gem 75-85 euro per keer.

  • Ik geloof zeker dat de combinatie behandelingen, dieet en sporten zeker effectief zullen zijn maar dit behandelingstraject zal toch aardig in de papieren lopen.

    Een losse behandeling, lees ik op internet, kost toch ca € 60-€ 65 en dan 12x. Pfffff……aardig kostenplaatje. Cruciale vraag……..blijft het dan weg als je klaar bent met de kuur? Sabine; wat heeft dit traject jou gekost ?

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.